bu arda gülenin tarikatından yani nur cemaatinden yoğun bir şekilde
ayrılanlar var ...Adıyaman menzil koluna giriyorlar yani nakşibendiye...
kaç kişi yanımıza gelip tövbe etti...
Rusya da sigara yasaklandı arkadaşım..Belirtmemek benim hatam..
Yapma gözünü seveyim ya biri bir şey der gerisi sorgulamadan arkadasından gider..Diktatör kim biliyor musun Esad..Aklıma gelen ilk isim oldu sen nasıl Başbakanımızı böyle bir itham ile suçlayabilirsin ki..Senin ülkende ne zaman marketler yağmalandı ne zaman polis haklın üzerine yaylım ateşi açtı..Bir deli kuyuya taş atmış gerisi de aynen devam..
Müslümanlık Türklük öyle dille olmaz..
bu arda gülenin tarikatından yani nur cemaatinden yoğun bir şekilde
ayrılanlar var ...Adıyaman menzil koluna giriyorlar yani nakşibendiye...
kaç kişi yanımıza gelip tövbe etti...
Kimisi nettir, kimisi iğneyi marifet sanırfazla pasta da bünyeye zararmış o halde.
Hayatta hep böyleleri var maalesef.Hayata at gözlükleriyle bakmadığımdan başka görüşler duyduğumda sinir olmuyorum, saygım edebim hep aynı.
Herkesin görüşü kendine ama etrafı da panayıra çevirmeye gerek yoktu.
Tövbe yarabbi, sana ne milletin MÜSLÜMANLIĞINDAN,TÜRKLÜĞÜNDEN. Sana mı kaldı sorgulamak ? Herkes Türk yada müslüman mı olmak zorunda. Azınlığı kabul etmeyen bir IRKÇI mısın ?
Cornetto lu bir paylaşım vardı face 'de "hiç bu kadar iyi yalayan" olmadı diye. O geldi aklıma nedense
Oy verenler çok ya, ben sonuçların sahte olduğunu düşünmüyorum. :26: Görmüyor musunuz sosyal medyada ne kadar savunucuları var.Acayip örgütlendiler ama bu bir gerçek (partiden bahsediyorum oy verenlerden değil)
Tabi ki hayır..Benim çok yakın arkadaşlarım arasında gayrimüslimler de vaR..Benim için değerlidirler..Evime gelip kalmış ve aynı sofrayı paylaşmışımdır..
Benim kızgınlığım ne biliyor munuz benim dinimden olmayanlar bile bana ve benim ibadetlerime ibadethanelerime saygı duyarken neden ben müslümanım diyenlerin saygı duymaması ve tam tersi davranışlarda bulunması..Yanlış yorumlamanıza üzüldüm dediğim gibi yakın arkadaşlarım var gayrimüslim olan..
Saygısızlığa gerek yok siz böylesiniz işte siz söyleyine düşünce biz söyleyince anca böyle tepki verin..
başbakan benim yandaşlarım sokaklara derse o zaman görülür hangi tarikat hangi cemaat vazgeçmiş güldürmeyin allah aşkına destekçisi olmasa bu kadar kendine güvenerek hareket etmez yüzde yüz eminim ki bugun seçim olsun yine birinci parti olarak başa gelir
Arkadaşların haklı
Kürtaj yaptırana alenen katil ,
Ayda yılda 1-2 kadeh içene alkolik diyolar.Müslüman her şeyden önce eline,diline sahip olan kişidir.Yoksa tanımadığın insanlara ağzına geleni söyle,ee ben sabahtan akşama kadar namaz kılıyorum,yaz günü 18 saat oruç tutuyorum.Allah kabul etsin diyemicem.
Kadın kuluçka makinesi olduğu için 3 tane doğurmalı.
Ertesi gün hapını reçeteyle verdiklerini okudum bu forumda 2 gün önce.
Sadece bekarların yatak odasına mı müdahale edildi sanıyosunuz.
Allah aşkına %100 haklı olcağınız argümanlarla gelmeyin,camide içki içmişler.
Hangi cami kim içmiş,o kalabalık camide içki içmeyi mi savunuyomuş?
Başı kapalı olmayan kadının,Akp'ye oy vermeyen insanın dini değerleri,Akp yandaşından az mı sanıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?