eminim 21.5 milyon oyu polisler vermiştir. istanbulda ki arkadasları 72 saat 2 saat uykuyla tutan, kaldırımda ve kalkanların üzerinde yatmasına neden olan da polis. sevgililerini eşlerini ve bir kaç günlüğüne memleketten gelen annesi göremeyen, düğününe nişanına gidemeyen polislerin sorumlusu kim. twitter a bakıyorum 30 yasındakı arkadaslar nelere inanıyorlar ya. endonezya da çekilmiş resimlere mi dersiniz , portakal gazı mı dersiniz( 4 yıldır eşim bu işin içinde hiç duymamış) keskin nişancı polisler kızılayda adam mı öldürüyormuş mu dersiniz , daha neler neler? kardeşim oy vermessin bi daha ki sefere olur biter ama bizim ülkeye DARBE müstehak, ne de olsa 33 yıldır yapılmıyor..takmışlar polis polis ... verin maaşlarını arkadaşların bıraksınlar gelsinler sizin yanınıza da çalışsınlar. bir gurup börek dağıtmış deme ki ya diğer grup ne dağıtıyordu taşlar sopalar olmasın...
Bu nedir?
İngilizce sitelerde de aratıyorum bilgi çıkmıyo.
Portakal gazının İngilizcesi ''Agent Orange''
Bu kutunun üstünde ''Orange Smoke Distress Signal'' yazıyo.
Gemilerde kullanılan işaret dumanıymış bu.
İlginç.
istediğim şu , bakanlara ait bütün belgeleri deşifre etsinler.
Yanlı ihaleler , baskılar hepsi deşifre edilsin.
Halkın önünde ve mahkemelerde hepsi yargılansın.
Umarım yaparlar.
Evet siteler çökertildi :) geri alabilirler mi bilmiyorum.
Canım bu olayı hala bilmeyenler var inanabiliyor musun?
Basın yayını bilerek engellendi.
Dün kızkardeşime dedim kan gövdeyi götürüyor işe gitmiyorum bu aralar diye.
Ne oldu ki abla dedi?
Anlattın çok şaşırdın.
Bebeği var dışarı çıkamıyor.
Haberlerde az gösteriyor, onu da normal gösteri sandım diyor kız bana ne acı...
Teşekkürler, onlara da bir bakayım sosyal medyada uydurmalar da var gerçek haberler de var kafam karıştı gerçekten, bu kanallar da olmasa interneti olmayan insanlar habersiz kalacaklar tümden çok çok üzücü, yanlıdır yansızdır ama en azından bir haber yap bir alt yazı geç ya dizi tekrarından iyidir.
basını engelleyen kim biliyor musunuz bizzatt savunduğunuz eylemci kardeşleriniz .
kameralarda görüntüler var , hatta bir gazeteci saldırıya uğradığı için ağlıyor ..
ama siz bunları görmezsiniz işinize geleni görürsünüz.
basını engelleyen kim biliyor musunuz bizzatt savunduğunuz eylemci kardeşleriniz .
kameralarda görüntüler var , hatta bir gazeteci saldırıya uğradığı için ağlıyor ..
ama siz bunları görmezsiniz işinize geleni görürsünüz.
Emin misiniz???
Ben şuna eminim ki;
Siz bu olayın neden olduğunu dahi bilmiyor, hatta hala 2 ağaç olarak yorumluyorsunuz, bu yorumdan bu çıkıyor çünkü...
Ben artık yukarıdaki arkadaş cevap vermek bile istemiyorum. Yalan haberleri kimin yaydığını, arabaları kimin yaktığını merak ediyorsa sokağa çıkıp baksın sonra bize yazsın, banlanmak istemiyorum.
Benim de dileğim o, birileri sesimizi duymuş dünyanın ta diğer ucundan ancak bizim gözümüzün önündeki medya bizi görmüyor.
Ben seni Allaha havale ediyorum ya.
Ona ver hesabını.
biraz sonra bana siz o makarna alanlardan mısınız diye bile sorabilirsiniz ...
ezbere konuşuyorsunuz işte böyle ayrımcılık yapıp bir de laiklikten demokrasiden bahsediyorsunuz.
sizler kendi lehinize olduğu zaman bunlar sizin için geçerli oluyor.
karşıt düşünceye saygı duymayıp aşağılıyorsunuz.
bizler sizlerden değiliz o yüzden kırıp , dökmeyiz yakmayız.
evimizde oturur seçimlerde oyumuzu veririz.
kim vatanını milletini çok seviyor acaba...
[video=youtube;tkKRoElR2jY]http://www.youtube.com/watch?v=tkKRoElR2jY[/video]
İzleyin, siteleri kontrol edebilirsiniz. Akp ve cumhurbaşkanlığı sitesi kapanmış. O hükümete diz çöktüreceğiz diyorlar. Bilmeyenler için Anonymous tüm dünyada faaliyet gösteren çok ünlü bir hack, bilişim grubudur.
Sloganları:
"Biz anonimiz. Orduyuz. Affetmeyiz. Unutmayız. Bizi bekleyin."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?