Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benim babam emekli astsubay ve komandoydu ayrıca gazi başına mermi aldı
babam dağa çıkıyordu 3 ay görmedim
siz 72 saatmi görmediniz.
helal olsun o zaman asker eşlerine...

Portakal gazı bu kutularla direk atılmıyor.Kimyasal bir karışım yapıyorlar.
İçinde başka ne var bunla ne karışıyor bilemem.
Ama uzun menzil gaz bombası dahil her tür şiddet aracının çöpleri artıkları meydanlarda yığınla zaten.
Sosyal medyada yayınlandı fotoğrafları bidonlara karıştırırken polisler.
Kısa menzilden atıyorlar.
Yangın tüpüne benzer bir cihazla.

Ben artık yukarıdaki arkadaş cevap vermek bile istemiyorum. Yalan haberleri kimin yaydığını, arabaları kimin yaktığını merak ediyorsa sokağa çıkıp baksın sonra bize yazsın, banlanmak istemiyorum.

Benim de dileğim o, birileri sesimizi duymuş dünyanın ta diğer ucundan ancak bizim gözümüzün önündeki medya bizi görmüyor.

Canlı gösteren kanalı izlerse anlamayan arkadaşlar, burada yazdıklarından utanırlar.
Facedeki, internetteki haberler yalan, peki bu canlı yayın yapan tv yalan mı?
Pes diyorum artık pesss...
2 gündür uykusuzluktan mahvolduk.
Eşim gösterilere katılmaktan, ben yemek yemek taşımaktan.
Ama inanın çok huzurlu bir yorgunluk, laf anlatmaktan daha hayırlı en azından...

basını engelleyen kim biliyor musunuz bizzatt savunduğunuz eylemci kardeşleriniz .
kameralarda görüntüler var , hatta bir gazeteci saldırıya uğradığı için ağlıyor ..
ama siz bunları görmezsiniz işinize geleni görürsünüz.

cemtv de veriyor

Emin misiniz???

Ben şuna eminim ki;
Siz bu olayın neden olduğunu dahi bilmiyor, hatta hala 2 ağaç olarak yorumluyorsunuz, bu yorumdan bu çıkıyor çünkü...

Ben seni Allaha havale ediyorum ya.
Ona ver hesabını.

Tayyip kendi çıktı söyledi basın engellenmeliydi, olaylar büyümesi diye dedi.
Siz uzayda mısınız Allah aşkına?
Ama Allah bence şu an benim canımı sinir krizi geçirtmek yoluyla almakla meşgul eminim, zira artık ölmek üzereyim

Arkadaşlar her yerde olduğu gibi burda da provakatif tipler mevcut,o yüzden muhalif görünen insanlara saygı duyun konuşur,içlerini döker çeker giderler..Biz kindar ve kandırılmış cahil toplum değiliz..

Antakya Armutlu'da polis ölüm istiyor!!! TOMA ve Akrepler gençlerin üzerine sürülüyor, biber gazı, tazyikli su ve plastik mermi çok yoğun kullanılıyor. Gerçek mermi kullanıldığı söyleniyor. Armutlu gençliği direniyor. Armutlu'da çok sayıda genç yaralı, sivil polisler ara sokaklara dağılanlara dönük işkence ve gözaltı avı başlatmış durumda, her taraf gaz bulutu ile kaplı!!!

Emin misiniz???

Ben şuna eminim ki;
Siz bu olayın neden olduğunu dahi bilmiyor, hatta hala 2 ağaç olarak yorumluyorsunuz, bu yorumdan bu çıkıyor çünkü...

çocuk bile inanmaz meselenin ağaç olduğuna hanımefendi.
ben neyin ne olduğunu biliyorum siz neyi bilip bilmediğimi sorgulamaya çalışmayın yani yorulmayın...

Hangi medya canım benim hangi medya.
HEpsi satılmış.
Tüm dünya canlı veriyor.

bazılarına cevap vermeye gerek yok.
Düşünüyorumda bana köşe yazarların önemini kavratan adam bugün ne kadar rezil olduğunu bir kez daha ispatladı.
Zamanında yazdığı yazılarla güne başlardım , uzun zamandır okumuyordum , izlemiyordum bugün utandım ondan.
Sanki bundan sonra kazanacağı paraya ihtiyacı var!

Yalnız bu iyi bır gelişme değil,
Bu Türkiye'nin , Türk halkının direnişidir..
Yabancı kaynaklar işin içine girerse olay farklı yönlere gider,
Özellikle bu konuda uyarılar yapılmıştı,
Yabancı sıtelere inanmayın,onlara servis yapmayın diye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…