Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayın, yaptırmayın:

1-Her türlü ırkçı söylem
2-Parti yandaşlığı
3-Yanlış bilgilendirme
4-Kışkırtma Provokasyon
5-Mülke zarar verme

tv de izmiri gösterdi sivil kıyafetli birileri (polisse neden sivil, değilse neden müdahale ediyor) gene sivil birini yolda baya sürükleyip aldılar kenara sonrada adamın biri önüne geçti çekmesinler diye, adam baygın mıdır ölü müdür neden izin vermiyorlar çekmesine? çok kötü oldum ben, sivil polis mi bunlar gerçekten?

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz derler.

Eşkiyalara yer yok, zira bakıyorum resmen eşkiyalık başgöstermiş, sakin olun, bizim derdimiz bize yeter arkadaşlar...

Elifsude seninde mi eşin polis?
Hayır yanlış anlama, genelde polis eşleri birden böyle böyle saldırıya geçiyor araştırmadan da ondan dedim.

Bu arada polis düşmanı değiliz
Yapılan bu sert müdahalenin, işkencenin,zulmün düşmanıyız

Canım elleri sopalı yaşlı başlı adamları otobüsle getirdiler, polis kıyafeti giymişlerdi.

O kadar saat ayaktaydım, bağırdım, hala uykum yok inanır mısınız? Sabah da hem üniversitede ardından Alsancakta yine eyleme gideceğim.

elifsude tartışmak istiyor canım bu gece çok kola içmiş uykusu kaçmış yoksa burda işi ne ...

hayır polis değil :)

şu 2-3 gündür yasananlardan başka birseye odaklanamıyor insan cok tuhaf hissediyorum kendimi bunlar yasanmadan önce kafamda bin tane sey vardı kendi hayatımla ilgili suan sadece bunlar var baska hicbirsey dusunemiyorum

Arkadaşlar ..
Yandaş medya ya da satılmış medyaya ders vermek bizim elimizde.
Seyretmeyin , almayın.
Bu kanallarda calısan bir arkadaşımla konuşuyordum.
Acaba dedim hangisi kırılma noktası olup gerçekleri yazmaya başlayacak.
Zira bir tanesi başı çekecek , tirajları düüşünce paniklerler.
Ve aldığım cevap bu kanallarda reklam iptalleri başlamış.
Tirajlarıda düşerse paniklerler ve hükümet felan takmadan başlarlar gerçekleri yazmaya.
Unutmayın sanatçılarıda , medyayı var eden halktır.
Korkmaları gereken tek güç gene halktır!

Konuya odaklanın lütfen...

Sayenizde günlerdir lütfen ve rica ediyorum kelimelerini dilime pelesenk ettim.

İşaret dumanı(orange smoke) denen madde de göz,cilt,solunum yolları ve akciğerler için çok zararlı bi maddeymiş.Asla solunmaması veya maruz kalınmaması gereken pis bi kimyasal.
Yüksek ısıda yandığı için ciltle asla temas ettirmeyin yazıyo bulduğum sitelerde.

Son düzenleme:

aaa gerçekten mi ? karşı tarafta (polisler) de aynı şeylerden şikayetçi de...
ne saldırıda bulunduk bizde sizler gibi herkese açık bir forum sitesinde görüşlerimizi söyledik saygı çerçevesinde.
ama bazı kişiler sende yürü ( neyi kasdettiği ortada çık git diyor) buna sen mi karar vereceksin .
işinize gelen yoruma canım cicim beğenmediğiniz yoruma tüh kaka diyorsunuz.
herkes birbirinin görüşüne saygı duysa ...

kib yaptım kolada içmiyorum bu arada
sen alkol almışsın belli...

Canım bize şu yaşanan olayların neden çıktığını anlatabilir misin?
Yani sanki buraya yazanların bazıları sanki konuyu bilmiyor gibi geliyor bana.
Yani dinle karıştırmadığından eminsin dimi bu olayı?
Yanlışlık olmasın bilinçlendirmek hepimizin görevi...

Buyrun sizi dinliyoruz..!

neyse hiç yorum yazmayalım konuya dönelim
arkadaşlar
son olaylardan haberi olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…