O yalan haber denilen portakal gazı bugün taksimde ellerimizdeydi .
Eki Görüntüle 726693
Portakalı soyduk başucumuza koyduk ,..
Ben en son Gündoğduya çıktım hiç haberim yok şu an ama en son orası sakindi sadece göz altılar vardı tabii yıkımı anlatamıyorum bile şu an alsancaka otobüs yok hepsi yolda tekerlekleri patlamış duruyordu, çok korkunç. kolumdan tuttuğunda ben gezmeye geldim anlamadım dedim ama yarın da gidiyorum direnişe, üniversitede eylem büyüyecek. Yine sloganlar atacağız yine bir polis çıkıp gaz sıkacak, yine büyüyecek. Tayyip geri dönene kadar da devam edecek.
bu arada tv de sadece halk tv yayın yapıyor canlı olarak değil mi? benim göremediğim başka bir kanal var mı? çok üzücü ama diğer kanallarda dizi tekrarları var ya doğru bilgiye ulaşamamak çok kötü gerçekten herkese yalancı, potansiyel provakatör gözüyle bakıyorlar haliyle.
Lozan kapısında çok fazla göz altı olduğu söyleniyor.
Halk otobüsü mü polis otobüsü mü bilmiyorum ama dolu insan götürmüşler.
Ayrıca şu arkadaşa sinir oldum, ellerinde kitap okuyorlar diyor. Bir uyanın be ilk günü o, orada polise börek bile dağıtmaya çalıştılar. Polis ilk o panzeri kullanmasa, dağıtmaya çalışmasa insanlar oturarak eylem yapıyordu. Kimseye de zararları yoktu, sadece doğayı, yeşili savunuyordu ancak hükümet yüzünü gösterince Türk halkı ayaklandı. Kimse damarlarında bu ülkeyi Çanakkalede savunmuş şehitlerin kanı akarken, o özgür kan akarken aa iyi yapmış canım yıksın avm yapsın demez, iyi yapmış kardeşlerimize gaz sıkmış demez.
bu arada tv de sadece halk tv yayın yapıyor canlı olarak değil mi? benim göremediğim başka bir kanal var mı? çok üzücü ama diğer kanallarda dizi tekrarları var ya doğru bilgiye ulaşamamak çok kötü gerçekten herkese yalancı, potansiyel provakatör gözüyle bakıyorlar haliyle.
Az önce bir video seyrettim , burda nasıl paylaşılır bilmiyorum.
Polis yakaladığı vatandaşı hala tartaklıyor.
Direnme teslim ol diyor , adam direnmiyorum diyor hala aynısı ..
Gözlerini kan bürümüş ..
Halk tv, Ulusal tv ve Hayat tv.. maalesef diğer kanallarda birşey yok
Evet çok güzel geldi aklıma, neden daha önce düşünemedim. Madem halk kendi otobüsünü parçalayacak kadar düşmanlaşmış diyorsunuz, neden polis otobüsleri sapasağlam kenara çekilmiş duruyordu. Bu işte bir iş var, uyanık olun. Elleri sopalı provokatörleri salıyorlar.
Canım bu olayı hala bilmeyenler var inanabiliyor musun?
Basın yayını bilerek engellendi.
Dün kızkardeşime dedim kan gövdeyi götürüyor işe gitmiyorum bu aralar diye.
Ne oldu ki abla dedi?
Anlattın çok şaşırdın.
Bebeği var dışarı çıkamıyor.
Haberlerde az gösteriyor, onu da normal gösteri sandım diyor kız bana ne acı...
Ayrıca şu arkadaşa sinir oldum, ellerinde kitap okuyorlar diyor. Bir uyanın be ilk günü o, orada polise börek bile dağıtmaya çalıştılar. Polis ilk o panzeri kullanmasa, dağıtmaya çalışmasa insanlar oturarak eylem yapıyordu. Kimseye de zararları yoktu, sadece doğayı, yeşili savunuyordu ancak hükümet yüzünü gösterince Türk halkı ayaklandı. Kimse damarlarında bu ülkeyi Çanakkalede savunmuş şehitlerin kanı akarken, o özgür kan akarken aa iyi yapmış canım yıksın avm yapsın demez, iyi yapmış kardeşlerimize gaz sıkmış demez.
[video=youtube;tkKRoElR2jY]http://www.youtube.com/watch?v=tkKRoElR2jY[/video]
İzleyin, siteleri kontrol edebilirsiniz. Akp ve cumhurbaşkanlığı sitesi kapanmış. O hükümete diz çöktüreceğiz diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?