• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O yalan haber denilen portakal gazı bugün taksimde ellerimizdeydi .

Eki Görüntüle 726693

Portakalı soyduk başucumuza koyduk ,..

Bu nedir?
İngilizce sitelerde de aratıyorum bilgi çıkmıyo.
Portakal gazının İngilizcesi ''Agent Orange''
Bu kutunun üstünde ''Orange Smoke Distress Signal'' yazıyo.
Gemilerde kullanılan işaret dumanıymış bu.
İlginç.

Her yerde yalan haberler var hatta haberler yok ben Antalya'dayım ve yerel haber kanalları bile burada polisin önlem almadığını söylüyor oysaki panzerler ve siviller vardı nereden geldiklerine kadar sosyal medyadan arkadaşlarım yazdı akp il binasına yüründü dün gece 23 gibi ve burda 2 kişi öldü toplam 50 gözlatı vardı bunların hiç biri medyada yok ! Eğer gündemi takip etmek istiyorsanız doğru bilgi alabileceğiniz iki kanal var isim vermek istemiyorum bilenler zaten biliyorlardır.Bazı tv kanalları da hala yemek programlarını vermeye karpuz faydaları anlatmaya devam ediyor ne kadar yazık!Bu eylem partilerin eylemi değil halkın eylemidir.Bu eylemi kaosu başlatan halk değil polistir.Halk sadece o ağaçların gölgesinde kitap okuyarak başlamıştır eyleme polisin halka biber gazı sıkmasıyla bu hala gelmiştir her şey.Cnbc-e kameramanına bu görüntüleri neden yayınlamıyorsunuz yemiyor mu diye sordular ve o da napabilirim yemiyo dercesine bir hareket yaptı bunlar hep göz ardı ediliyor.Mesele tek bir ağaç değil artık. Mado Cade , StarBucks, BurgerKing İstanbul'da bu işletmeler su dahil vermemiştir direnişcilere.Listemden çıkan yerlerdir artık kaybettikleri müşteri saysısına yansınlar çok kişi protesto etti onları.Polis gerçek mermi kullandı, tomaları insanların üzerine sürdü, Kızılay'da döverek bir genci öldürdü, Taksim'de yakın mesafeden bir insanın yüzüne gaz bombası attı. Hepsinin fotoğrafları var.Orantısız güç değildir de nedir bu ?İnsanlık ayıbı insanlk. Utanıyorum bir yandan hem de çok böyle olmamalı bir vicdan nasıl dayanır bunlara diye ?Bülent Arınç her yerde dökerken göz yaşlarını şimdi ne oldu ona?Hayrunnisa hanım neden ağlamıyor ?Gösteriş yapmak kolay olay. Suriye'den haber geldi Tayyip Erdoğan halkına bu zulüm yapılırken bir şey yapamıyorsa istifa etmeli diye. Ne yanıt verdi bunlara ?Twitter'dan yazmış Erdoğan ağaçç kesme meselesini birisi uydurmuşmuş.Bu sabah ne dedi o avm yapılacak! Çünkü neden yandaşların cebine para girecek.Yapmayın şu güzel ülkemize yazık değil mi ? Rahatca uyuyabiliyor musunuz ? Ben uyuyamıyorum. İçimdeki nefreti sökemiyorum. Hüznü sökemiyorum. Gözlerinizi açın artık bu olay partilerin değil halkın! Hala akp haklı diye savunan insan da varsa bu fanatiklikten baska bir şey değildir, cahillikten başka bir şey değildir.Tüm dünya bize destek verirken bir tek akp mi göremiyor olayları,vicdan yoksunları!Polisler kimi kimden koruyor çok merak ediyorum bir açıklaması yok bunun, insanlık değil bu vahşet, özgür düşünce yok, fikir özgürlüğü yok!Tek tip insan haline getirmek mi amaç her şeyi kabullenmesi mi halkın?Çok şey söylenir bu konuda ama konuştukça kötü oluyor insan tek temennim geleceğe iyi bir dünya bırakmak.Hiç bir şey bizim değil dedelerimizden emanet aldık torunlarımıza bırakacağız emaneyti korumak bu mu ?Tepkinizi gösterin sosyal medyayı kullanarak sokaklara dökülerek ışıkları yakıp söndürerek siyah kurdela takarak yeşil giyinerek bir şekilde gösterin!GeziParkıHepimizin.

Ben en son Gündoğduya çıktım hiç haberim yok şu an ama en son orası sakindi sadece göz altılar vardı tabii yıkımı anlatamıyorum bile şu an alsancaka otobüs yok hepsi yolda tekerlekleri patlamış duruyordu, çok korkunç. kolumdan tuttuğunda ben gezmeye geldim anlamadım dedim ama yarın da gidiyorum direnişe, üniversitede eylem büyüyecek. Yine sloganlar atacağız yine bir polis çıkıp gaz sıkacak, yine büyüyecek. Tayyip geri dönene kadar da devam edecek.

Lozan kapısında çok fazla göz altı olduğu söyleniyor.
Halk otobüsü mü polis otobüsü mü bilmiyorum ama dolu insan götürmüşler.

Ayrıca şu arkadaşa sinir oldum, ellerinde kitap okuyorlar diyor. Bir uyanın be ilk günü o, orada polise börek bile dağıtmaya çalıştılar. Polis ilk o panzeri kullanmasa, dağıtmaya çalışmasa insanlar oturarak eylem yapıyordu. Kimseye de zararları yoktu, sadece doğayı, yeşili savunuyordu ancak hükümet yüzünü gösterince Türk halkı ayaklandı. Kimse damarlarında bu ülkeyi Çanakkalede savunmuş şehitlerin kanı akarken, o özgür kan akarken aa iyi yapmış canım yıksın avm yapsın demez, iyi yapmış kardeşlerimize gaz sıkmış demez.

bu arada tv de sadece halk tv yayın yapıyor canlı olarak değil mi? benim göremediğim başka bir kanal var mı? çok üzücü ama diğer kanallarda dizi tekrarları var ya doğru bilgiye ulaşamamak çok kötü gerçekten herkese yalancı, potansiyel provakatör gözüyle bakıyorlar haliyle.

Halk tv, Ulusal tv ve Hayat tv.. maalesef diğer kanallarda birşey yok

Lozan kapısında çok fazla göz altı olduğu söyleniyor.
Halk otobüsü mü polis otobüsü mü bilmiyorum ama dolu insan götürmüşler.

Halk otobüsleri mahvolmuş canım, yollarda durmuş lastikler patlaktı hepsi. Polis otobüsleri sapasağlam tabi.

Madem halk yaptı bunu neden polis otobüsleri sağlam? Bu da ayrı bir soru.

Ayrıca şu arkadaşa sinir oldum, ellerinde kitap okuyorlar diyor. Bir uyanın be ilk günü o, orada polise börek bile dağıtmaya çalıştılar. Polis ilk o panzeri kullanmasa, dağıtmaya çalışmasa insanlar oturarak eylem yapıyordu. Kimseye de zararları yoktu, sadece doğayı, yeşili savunuyordu ancak hükümet yüzünü gösterince Türk halkı ayaklandı. Kimse damarlarında bu ülkeyi Çanakkalede savunmuş şehitlerin kanı akarken, o özgür kan akarken aa iyi yapmış canım yıksın avm yapsın demez, iyi yapmış kardeşlerimize gaz sıkmış demez.

kendi bize demokrasi edebiyatı yapıyor
senin saygın olsa buraya
yorum yazmazsın okursun çeker gidersin.

Beşiktaş Akaretler sakin. Polisin çekilmesinin ardından halk caddede temizlik yapıyor.direngeziparkı
demek ki çekilseler oluyormus :ssz:

Son düzenleme:
bu arada tv de sadece halk tv yayın yapıyor canlı olarak değil mi? benim göremediğim başka bir kanal var mı? çok üzücü ama diğer kanallarda dizi tekrarları var ya doğru bilgiye ulaşamamak çok kötü gerçekten herkese yalancı, potansiyel provakatör gözüyle bakıyorlar haliyle.

Canım bu olayı hala bilmeyenler var inanabiliyor musun?
Basın yayını bilerek engellendi.
Dün kızkardeşime dedim kan gövdeyi götürüyor işe gitmiyorum bu aralar diye.
Ne oldu ki abla dedi?
Anlattın çok şaşırdın.
Bebeği var dışarı çıkamıyor.
Haberlerde az gösteriyor, onu da normal gösteri sandım diyor kız bana ne acı...

Evet çok güzel geldi aklıma, neden daha önce düşünemedim. Madem halk kendi otobüsünü parçalayacak kadar düşmanlaşmış diyorsunuz, neden polis otobüsleri sapasağlam kenara çekilmiş duruyordu. Bu işte bir iş var, uyanık olun. Elleri sopalı provokatörleri salıyorlar.

Az önce bir video seyrettim , burda nasıl paylaşılır bilmiyorum.
Polis yakaladığı vatandaşı hala tartaklıyor.
Direnme teslim ol diyor , adam direnmiyorum diyor hala aynısı ..
Gözlerini kan bürümüş ..

Az önce bir video seyrettim , burda nasıl paylaşılır bilmiyorum.
Polis yakaladığı vatandaşı hala tartaklıyor.
Direnme teslim ol diyor , adam direnmiyorum diyor hala aynısı ..
Gözlerini kan bürümüş ..

eşlerininde burda gözleri kan bürümüş
yorum yazacam diye uğraşıyorlar...

[video=youtube;tkKRoElR2jY]http://www.youtube.com/watch?v=tkKRoElR2jY[/video]

İzleyin, siteleri kontrol edebilirsiniz. Akp ve cumhurbaşkanlığı sitesi kapanmış. O hükümete diz çöktüreceğiz diyorlar. Bilmeyenler için Anonymous tüm dünyada faaliyet gösteren çok ünlü bir hack, bilişim grubudur.

Sloganları:

"Biz anonimiz. Orduyuz. Affetmeyiz. Unutmayız. Bizi bekleyin."

Son düzenleme:
Halk tv, Ulusal tv ve Hayat tv.. maalesef diğer kanallarda birşey yok

Teşekkürler, onlara da bir bakayım sosyal medyada uydurmalar da var gerçek haberler de var kafam karıştı gerçekten, bu kanallar da olmasa interneti olmayan insanlar habersiz kalacaklar tümden çok çok üzücü, yanlıdır yansızdır ama en azından bir haber yap bir alt yazı geç ya dizi tekrarından iyidir.

Evet çok güzel geldi aklıma, neden daha önce düşünemedim. Madem halk kendi otobüsünü parçalayacak kadar düşmanlaşmış diyorsunuz, neden polis otobüsleri sapasağlam kenara çekilmiş duruyordu. Bu işte bir iş var, uyanık olun. Elleri sopalı provokatörleri salıyorlar.

polisler otobüslerini yakmıyor
başka otobüsleri yakıyor...

Canım bu olayı hala bilmeyenler var inanabiliyor musun?
Basın yayını bilerek engellendi.
Dün kızkardeşime dedim kan gövdeyi götürüyor işe gitmiyorum bu aralar diye.
Ne oldu ki abla dedi?
Anlattın çok şaşırdın.
Bebeği var dışarı çıkamıyor.
Haberlerde az gösteriyor, onu da normal gösteri sandım diyor kız bana ne acı...

Maalesef ki haberdar olmayanların sayısı fazla.
Hatta Reyhanlı patlamasının haberini görüp olayın Suriye`de olduğunu sananlar var hala.

eminim 21.5 milyon oyu polisler vermiştir. istanbulda ki arkadasları 72 saat 2 saat uykuyla tutan, kaldırımda ve kalkanların üzerinde yatmasına neden olan da polis. sevgililerini eşlerini ve bir kaç günlüğüne memleketten gelen annesi göremeyen, düğününe nişanına gidemeyen polislerin sorumlusu kim. twitter a bakıyorum 30 yasındakı arkadaslar nelere inanıyorlar ya. endonezya da çekilmiş resimlere mi dersiniz , portakal gazı mı dersiniz( 4 yıldır eşim bu işin içinde hiç duymamış) keskin nişancı polisler kızılayda adam mı öldürüyormuş mu dersiniz , daha neler neler? kardeşim oy vermessin bi daha ki sefere olur biter ama bizim ülkeye DARBE müstehak, ne de olsa 33 yıldır yapılmıyor..takmışlar polis polis ... verin maaşlarını arkadaşların bıraksınlar gelsinler sizin yanınıza da çalışsınlar. bir gurup börek dağıtmış deme ki ya diğer grup ne dağıtıyordu taşlar sopalar olmasın...

[video=youtube;tkKRoElR2jY]http://www.youtube.com/watch?v=tkKRoElR2jY[/video]

İzleyin, siteleri kontrol edebilirsiniz. Akp ve cumhurbaşkanlığı sitesi kapanmış. O hükümete diz çöktüreceğiz diyorlar.

istediğim şu , bakanlara ait bütün belgeleri deşifre etsinler.
Yanlı ihaleler , baskılar hepsi deşifre edilsin.
Halkın önünde ve mahkemelerde hepsi yargılansın.
Umarım yaparlar.
Evet siteler çökertildi :) geri alabilirler mi bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X