• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tayyip kendi çıktı söyledi basın engellenmeliydi, olaylar büyümesi diye dedi.
Siz uzayda mısınız Allah aşkına?
Ama Allah bence şu an benim canımı sinir krizi geçirtmek yoluyla almakla meşgul eminim, zira artık ölmek üzereyim

biliyorum yasağı. ama başka kanallar çekmek istemişler canlı yayın yapmak için. tabiki siz kanal d. v.b kanalları kanalda saydığınız için
diğerlerini önemsemezsiniz. pardon halk tv hariç. chp nin yandaş kanalı.

ana kanallar hükümete bağlıyken nasıl oluyor da direnişçiler kapatabiliyor??
Allah'ım sabırrr:5:

Anonymous görüntüde haklının yanında gibi duran bir oluşum fakat arkasında kim ya da kimler var bilinmez.Videoyu ilk izlediğimde helal dedim ama sonradan düşünmeye başladım "gerçekten bu kadar iyi niyetliler mi?"

hersey bir yana dunya basınından izledik olayı hadi diyelim bazı! (bazı dedigimde 2 tanecik :)) kanallar saptırıyor ama dunya calkalanıyor o nolceeeekk :32:

Hangi medya canım benim hangi medya.
HEpsi satılmış.
Tüm dünya canlı veriyor.

bazılarına cevap vermeye gerek yok.
Düşünüyorumda bana köşe yazarların önemini kavratan adam bugün ne kadar rezil olduğunu bir kez daha ispatladı.
Zamanında yazdığı yazılarla güne başlardım , uzun zamandır okumuyordum , izlemiyordum bugün utandım ondan.
Sanki bundan sonra kazanacağı paraya ihtiyacı var!

Buyrun Medya bugün atv (pardon atvyi büyük yazmışım, düzelttim)

nrbu8.png

Son düzenleme:
basını engelleyen kim biliyor musunuz bizzatt savunduğunuz eylemci kardeşleriniz .
kameralarda görüntüler var , hatta bir gazeteci saldırıya uğradığı için ağlıyor ..
ama siz bunları görmezsiniz işinize geleni görürsünüz.

Basını engellemelerine gerek yok ki...Medya patronlarının kim olduğundan, kimlerin yakını olduğundan da mı haberiniz yok? Sizin sadece dünyadan değil hiçbişeyden haberiniz yok ya... Siz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz...

Anonymous görüntüde haklının yanında gibi duran bir oluşum fakat arkasında kim ya da kimler var bilinmez.Videoyu ilk izlediğimde helal dedim ama sonradan düşünmeye başladım "gerçekten bu kadar iyi niyetliler mi?"

Biliyorsunuzdur REdhack var :) hükümetin başının belası.
Türk hackerlar. Onlarla ortaklaşa çalışıyorlar.
Hackerlerin kimlikleri belirsizdir zaten.
Yakalandıklarında muhtemelen ya gizli servislere alınıyorlar ya da hapse :)
İYi niyet yok ki yaptıklarında , asilik ve başkaldırısı var.

biliyorum yasağı. ama başka kanallar çekmek istemişler canlı yayın yapmak için. tabiki siz kanal d. v.b kanalları kanalda saydığınız için
diğerlerini önemsemezsiniz. pardon halk tv hariç. chp nin yandaş kanalı.

yürü be kim tutar seni...

Neden şüpheye düştün?
Açıklar mısın biraz?
Hiç bir şeyi yorumlayamıyorum şuan, yaralanan onca insanda aklım.

hatayda akp milletvekilinin oğlu polisle tartıştığı için tüm polisleri emniyette dizdirip tartıştığı polisi teşhis etmişti...
sonra bunu bizim polisimize yapıldığı için
halk sokata eylem yapmıştı
hatta bende kınamıştım.
şimdi bunu unuttu...
o eylemi yapanlar şimdide taksimdeydi
ama polis onlara ne yaptı mağlum ortada...

Ben şüpheye düşmedim açıkçası daha önce de bir çok olayda hacklemişlerdi dünyada Wikipediada listesi var hatta gazetelere çıkmıştı Anonymous. Zaten kimin olduğunu bilemeyiz, gizli tutmak zorundalar kendilerini.

Gerçekten bakarsanız akp ve cumhurbaskanlığı siteleri açılmıyor, başka kontrol etmedim, aklınıza gelen varsa bakın sitelere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X