Tayyip kendi çıktı söyledi basın engellenmeliydi, olaylar büyümesi diye dedi.
Siz uzayda mısınız Allah aşkına?
Ama Allah bence şu an benim canımı sinir krizi geçirtmek yoluyla almakla meşgul eminim, zira artık ölmek üzereyim
biliyorum yasağı. ama başka kanallar çekmek istemişler canlı yayın yapmak için. tabiki siz kanal d. v.b kanalları kanalda saydığınız için
diğerlerini önemsemezsiniz. pardon halk tv hariç. chp nin yandaş kanalı.
Canım bu engelleme olayını bizzat tayyip açıklamadı mı ben mi yanlış anladım?
Allah aşkına bana birşey de kendimden şüphe etmeye başladım...
Hangi medya canım benim hangi medya.
HEpsi satılmış.
Tüm dünya canlı veriyor.
bazılarına cevap vermeye gerek yok.
Düşünüyorumda bana köşe yazarların önemini kavratan adam bugün ne kadar rezil olduğunu bir kez daha ispatladı.
Zamanında yazdığı yazılarla güne başlardım , uzun zamandır okumuyordum , izlemiyordum bugün utandım ondan.
Sanki bundan sonra kazanacağı paraya ihtiyacı var!
ana kanallar hükümete bağlıyken nasıl oluyor da direnişçiler kapatabiliyor??
Allah'ım sabırrr
hersey bir yana dunya basınından izledik olayı hadi diyelim bazı! (bazı dedigimde 2 tanecik :)) kanallar saptırıyor ama dunya calkalanıyor o nolceeeekk
basını engelleyen kim biliyor musunuz bizzatt savunduğunuz eylemci kardeşleriniz .
kameralarda görüntüler var , hatta bir gazeteci saldırıya uğradığı için ağlıyor ..
ama siz bunları görmezsiniz işinize geleni görürsünüz.
Anonymous görüntüde haklının yanında gibi duran bir oluşum fakat arkasında kim ya da kimler var bilinmez.Videoyu ilk izlediğimde helal dedim ama sonradan düşünmeye başladım "gerçekten bu kadar iyi niyetliler mi?"
biliyorum yasağı. ama başka kanallar çekmek istemişler canlı yayın yapmak için. tabiki siz kanal d. v.b kanalları kanalda saydığınız için
diğerlerini önemsemezsiniz. pardon halk tv hariç. chp nin yandaş kanalı.
aman dikkat edin şimdi bilgisayardan biber gazı portakal gazı sıkar
Anonymous görüntüde haklının yanında gibi duran bir oluşum fakat arkasında kim ya da kimler var bilinmez.Videoyu ilk izlediğimde helal dedim ama sonradan düşünmeye başladım "gerçekten bu kadar iyi niyetliler mi?"
sanki karşımda 0-5 yaş arası bir çocuk görüyorum :)
yürü be kim tutar seni...
bazen çocuk olmayı seçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?