Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ALLAH AŞKINA CVP VERMEYİN NEOLUR YA ..
Taksim de gaz yeseydım bundan daha az hasar alırdım ...
Hala inatla insanların gerçekleri görmemesi, savunma yapması ölenler olmasına rağmen bitiirdi beni..
Cvp vermeyin bırakın ne olur ..

'' Anlatacaklarınız karsınızdakının anlyacağı kadardır ''

daha ne resimler paylaştınız buralarda hepsi medyada çıktı orijinal halleri ile.

Hangi medyada?
Asıl yalan söyleyenin kim olduğu böylece ortaya çıktı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar alsancakta polis müdahalesi değil resmen polis katli yaşanıyor, ne yapmamız gerekiyor?
Askeriyeyi aramak doğruysa lütfen arayalım hepimiz?

iletidir:

"Yardim; Ümraniye 1Mayıs Mah. Bir taksici halkin üstüne araba surmus ne yazik ki 1 olu 1 yarali varTaksici'nin plakasi lazim. Lutfen Yayalim!"

Arkadaşlar gaza gelip cevap vermeyin şunlara.Amaçları sizi anlamak değil banlattırmak.Sadece gerekli paylaşımları yapalım hepimiz yeterince üzgün ve gerginiz zaten daha fazla canınızı sıkmayın

Dün bizde Taksim'deydik ve saatlerce polis gelmedi inanır mısınız insanlar o kadar güzel iletişim halindelerdi ki..
Olayları başlatan polisti zaten
halkla bir olmayıp düşmanıymış gibi kindarca bir yaklaşım sergileyen çevik kuvveti kınıyorum...

İzmirde, özellikle alsancak ve kordonda kapılarını açmaya korkan herkesi KINIYORUM!!!!

İNSANLAR ÖLÜYOR

iletidir:

Gözaltındakilere "yakalandığına dair yakınına bilgi vermemek istemesi" konulu tutanak imzalatıldığı iddia edildi. Böyle bir belge imzalamak zorunda değil kimse.

Bu arada bütün polis, çevik kuvvet arabalarının toplandığı yer Basmane Garıdır, gizli üsleri gibi bir şey yapmışlar, bekliyorlardı orada.

Haberdar etmek istediğiniz yakınlarınız varsa diye söyledim.

En son Gündoğduda gözaltılar başlamıştı gerçi.

Son düzenleme:

ben vatanımı sevmeseydim emekli bir astsubayın kızı olmazdım
kars,ankara,izmir,erzurum,çanakkale,gaziantep,diyarbakırda yaşamazdım

bu arada benim babam gazi yani ben gazi kızıyım .
babamın askeri aracına pusu kuruldu ve başına mermi girdi
ben babamı 3 ay görmedim
siz 7 saat görmemişiniz
gidin oyunuzu akp ye verin...

Ben genel bir açıklama yaptım.
Lütfen siz de genel konuşun,kişisel saldırı yapmayın.
Saygılı olun...

BENİM tüm yazılarımda kime bir hakaret saygısızlık var ?
lütfen konuyu çarptırmayın.
burada okadar yalan yanlış bilgiler paylaşılıyor milleti galeyana getirilmeye çalışılıyor.
duyarsız kalamadım olayların içinde olduğumuz gördüğümüz için..
neyse beni anlayan anlamıştır zaten, başkada yorum yapmayacağım.

Canım benim;
Polis müdahalesi olmadan herşey çok güzeldi.
Polis cidden çizgiyi aştı.
Siz kabul etmeseniz de tayyip bile bunu kabul etti, polisin müdahalesi sert oldu haklısınız dedi.
İnsanlar çöpleri topladı.
Birçok grup taşkınlık yaptı bunlar gösterici de olabilir provakotor de, buna birşey diyemem.
Zaten o kadar ağır polis saldırısında bu kadar hasar normal değil midir?
Ayrıca en önemlisi insanlar acı çekerken benim için de önemli olan çevreye zarar verme olayı gözümde önemini yitirdi...

Önce insan...!

Son düzenleme:
aaaa ben yok mu diyorum.. tabiki var ama BÖYLE DEĞİL

YAKMADAN , YIKMADAN , KÜFÜRLER EDİP , ARABALARI OTOBÜSLERİ YAKIP POLİSLERİ LİNÇ ETMEDEN.

ÜSLUPLUCA TABİ Kİ VAR...

bak olaylar aynı senin dedğin gibi gelişti polisler sadece uyardı ama insanlar onlara biber gazlarıyla tomalarla cevap verdiler
yani aslında polisn hiçbir suçu yok
tüm suç direnişçilerin
razı olduysan dur da insanlar yardım etsin bak Allah rızası için

Basmane dün feciydi zaten, herkesin haberi olduğunu düşünüyorum.

En az 3 otobüs göz altı olduğu söyleniyor ve şiddet hala feci bir şekilde devam ediyormuş aldığım bilgiye göre.

Askeriyeyi arasak gerçekten fayda eder mi

Hacı sakallı polislerimiz (!) (namı diğer şeriat bekçileri) otobüslerle meydanlara getiriliyorlar, yarın daha da büyüyecek. Bir dikkat edin lütfen.

Ülke çapında da grev var.

daha ne resimler paylaştınız buralarda hepsi medyada çıktı orijinal halleri ile.

Valla daha ne resimler oldu bilemem. Medya da görmedim çünkü medya hiçbirini yayınlamıyor.
Halk tv ve Ulusal tv dışında.
Sosyal medya sağolsun ki kardeşlerimizden haberler alabiliyoruz.
Bdv topiğinde değiliz. Burası TC topiği.
Beşiktaşta polis milletimi parçalarken,Başka bir ilde müdahale etmiyor.
Benim şahsi derdim polisle değil.Çünkü her insanın her mesleğin iyisi kötüsü mevcut.
Tek bildiğim ülkemin uyandığı.
Ve bundan gurur duyuyorum.
Ben TÜRK vatandaşıyım.
Benim tanıdığım tek iktidar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Gece yarısı sokaklarda İstiklal marşı çalarken benim mideme kıramplar giriyor.
Eğer ben erkek olsaydım.Ve polis olsaydım.Bana bunları yaptırtan hükümete boyun eğmezdim.
5 günde kaç polis mesleğini bıraktı bilen varmı ?
Emri kim verirse versin bizim damarlarımızda akan kan eninde sonunda başkaldırır.

Ay yok anlamıyor tamam anlaşıldı.
Saygılı ol, kişisel saldırı yapma diyorum, hakaret etmedim diyor.

Allahım sen herşeye kadirsin yarabbim...

arkadaşlar olay parti olayı değil.
Olay zihniyetin yanlışlığı.

Ötekileştirmek kötüdür. Sen başbakansan sana oy versin , vermesin halkın tümünü dinlemek ve bağrına basmak zorundasın.
Rejimimizde insanları ayırmak yoktur.
Bir başbakan çıkıp içki içene alkolik , haklarını arayana çapulcu diyemez.
Demek ki birşeyleri yanlış yaptım diyip , takkeyi önüne alıp düşünmesi gerekir, dış gezilere çıkması değil.
İnanıp inanmamak kişinin özgür iradesinde olan bir eylemdir.
Bunun hesabını kendi verecektir.
Bizler artık din -tarım imparatorlukları döneminde yaşamıyoruz.
İnsanların bireyselleştiği , demokrasi ile yönetilen rejimlerde yaşıyoruz.
Polis ve askerler toplumu ve ait oldukları vatanı korumak için iş başındadır.
Seçilen hükümetlerde aynı şekilde.
BEn %50'yim diyipte , kalan %50'yi yok edemezsin.
Seni başa çıkaran halk yok etmeyide bilir.
Ben polisim diyede önüne gelene şiddet uygulayamazsın.
Bunların elbet hesabı sorulur. MAhkeme yolu ile sandık yolu ile.
Ve bunca yasağın , bunca ali kıran başkesenliğin sonuda böyle bir toplumsal infilak olur.
Günlerdir süren ayaklanmalar siyasi değil , sivildir bunu aklınıza sokun.
Çünkü fotograflarda GS-FB-BJK yan yana ..
Sağcı , solcu kol kola ..
Açık , kapalı yan yana ..
Kürt, Türk yan yana ..
Alevi Sunni yan yana ..
Eğer bir hükümet bunları görmezden geliyorsa , getireceği eksileride göğüslemeli !
Bunları yadırgayabilir , haksız bulabilirsiniz herkes istediğini düşünebilir ama ortada var olan gerçekleri değiştiremez.
Benim çocukluk arkadaşlarımdan biri bugün orada ki halka it dedi ve beni sonsuza dek kaybetti. Bende oradaydım. Hadi ordakileri tanımıyor yargılıyor , beni tanıyor. Ve işine gelmiyor , inatla devam ediyor. Çünkü oradakilerin iyi insanlar olduğunu kabul etmesi demek körü körüne inandıklarını yok sayması demek!
Kanunsuz hiçbir eylemim olmadı , ne polisle başım belaya girdi , ne mahkeme yüzü gördüm.
Kanunlara ve insanların özgürlüklerine saygılı bir insan oldum ve bunu yönetenlerdende bekledim.

Ben en son Gündoğduya çıktım hiç haberim yok şu an ama en son orası sakindi sadece göz altılar vardı tabii yıkımı anlatamıyorum bile şu an alsancaka otobüs yok hepsi yolda tekerlekleri patlamış duruyordu, çok korkunç. kolumdan tuttuğunda ben gezmeye geldim anlamadım dedim ama yarın da gidiyorum direnişe, üniversitede eylem büyüyecek. Yine sloganlar atacağız yine bir polis çıkıp gaz sıkacak, yine büyüyecek. Tayyip geri dönene kadar da devam edecek.

Son düzenleme:
bu arada benim babam komandoydu
kimse bana kocam polis şöyle böyle
siz böylesiniz vatanınızı sevmiyorsunuz falan demesin
benim gazi ve emekli maaşı yetmiyor
bir emekli askerin maaşı 1.350
ve babam bu haliyle ek iş yapıyor.
yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum

bu arada tv de sadece halk tv yayın yapıyor canlı olarak değil mi? benim göremediğim başka bir kanal var mı? çok üzücü ama diğer kanallarda dizi tekrarları var ya doğru bilgiye ulaşamamak çok kötü gerçekten herkese yalancı, potansiyel provakatör gözüyle bakıyorlar haliyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…