Çozum surecinden bahsedildigi bir yaziyi gezi olaylarina baglayan arkadaslar olen arkadaslara Allah rahmet eylesin tek uzuldugum anneleri bir anne olarak tek onlara uzuluyorum .
Sacma sapan eylemleri yapablar genclrimizi kullananlar utanmalari gerekirken bu cenazelerdrn orada bile slogan atiliyor.oluye saygisizlik birkere bu.
Ayiptir ya hala erdogana nasil bagliyorsunuz olayi
kime saracaginizi sasirdiniz.
Çozum surecinden bahsedildigi bir yaziyi gezi olaylarina baglayan arkadaslar olen arkadaslara Allah rahmet eylesin tek uzuldugum anneleri bir anne olarak tek onlara uzuluyorum .
Sacma sapan eylemleri yapablar genclrimizi kullananlar utanmalari gerekirken bu cenazelerdrn orada bile slogan atiliyor.oluye saygisizlik birkere bu.
Konu ülkenin bölünmez bütünlüğü olunca kimsenin diyecek bir sözü yoktur sanırım fakat benim bahsettiğim başka birşey, sandalye sayısı azalınca diğer sandalyelere oturacakların önemi yok mu?
Şimdi yaşananlar yıllardır süre gelen muhalefet eksikliğinden doğmadı mı?
Güçlü bir muhalefeti ne zamandır göremiyoruz, şahsen ben ayakta alkışlayacağım bir muhalefet konuşması duymadım yıllardır, insanlar şu anda eylem yapıyorsa kararlı, güçlü muhalefet olmamasından değil mi?
Muhalefetin sesi cılızken, eylem yapanların güçlü muhalefeti üzerinden sandalye sayılarını artırmaları hak mı?
Halkın gücünü kendi başarılarıymış gibi görmeleri?
Bu sorulara cevap Evet'se e o zaman diyorum ki var mı birbirlerinden farkı?
Hala erdoğana nasıl mı bağlanıyor?
Eki Görüntüle 754079
Biz bağlamıyoruz, bizlerle dalga geçerek kendi kendini bağlıyor.
Ayrıca asıl size ayıptır.
Gencecik insanlar ölmüş, kalkmış sadece annelerine üzüldüm diyebiliyorsunuz.
Pes.
Değil,gerçek....Bu twitin sahte olduğunu düşünüyorum,
İnşallah öyledir
Bu twitin sahte olduğunu düşünüyorum,
İnşallah öyledir
Hala erdoğana nasıl mı bağlanıyor?
Eki Görüntüle 754079
Biz bağlamıyoruz, bizlerle dalga geçerek kendi kendini bağlıyor.
Ayrıca asıl size ayıptır.
Gencecik insanlar ölmüş, kalkmış sadece annelerine üzüldüm diyebiliyorsunuz.
Pes.
Bu açıklamaları yaparken oruçtan kan şekerinin düştüğünü düşünüyorum.Aksi takdirde bu kadar çarpıtmak mümkün değildir meseleleri ya da Kibar Feyzo'nun da dediği gibi "Ağam eğleniyi bizle"Erdoğan: Üniversitelere devletin güvenlik güçleri yerleşecek
Gezi olayları sırasında vatandaşlara palayla saldırılması olayını hatırlatan Başbakan Erdoğan 'palalı gençlik istemiyoruz' diyerek üniversite öğrencilerini eleştirirken, üniversitelere de güvenlik güçlerinin yerleştirileceğini açıkladı.
Erdoğan: Üniversitelere devletin güvenlik güçleri yerleşecek - Radikal Politika
Şaka gibi.....
Ben burda gülünecek bişey göremiyorum, ama illa bişeylere gülmek istiyorsanız "Erdoğan'ın götünü kılıyım" diye akepelilere gülebilirsinizCok espirlisiniz kizlar hanginize guleym sasirdimm.Bence burda harcamayin kendinizi meclise gidin.
hahahhahahahahahahahahahahha hesabı ele mi geçirmişlerr !
Yok ülkeyi ele geçirmişler istedikleri gibi at koşturuyorlar...Bir de milletle dalga geçer gibi açıklamalar yapıyorlarhahahhahahahahahahahahahahha hesabı ele mi geçirmişlerr !
Siz hic mi haber izlemiyorsunuz, yada gazete okumuyorsunuz. Hadi tamam bazi medya haber vermiyor ama bu kadarda herseyden bihaber olamazsiniz sanirim. Hadi diyelim bihabersiniz, basbakanin mitinglerini bari izleyin. " polisim kahramanlik yaziyor" basbakan polisin sivil halki öldürmesinden dolayi tebrik ediyor.."Polise emri ben verdim "diyor Bu ölümleri basbakana baglamazsak muz cumhuriyetinden bir bakkal efendiye mi baglamaliyiz sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?