Benim dünyama hoşgeldin, ne fena değil mi? Birşeyler değişmeli diyoruz, bunu istiyoruz ama durum analizi yapınca kala kalıyor insan
Hele hele eskiden nasılmış, neler olmuş, çocukluk dönemime gelen olaylarda neler yaşanmış diye baktığımda yahu diyorum düzen aynıymış zaten, birileri hak hukuk derken karşı görüşlüler resmi kıyafetlilerin arkasında yer alıyormuş, buna şimdi şaşırıyor olmamız tuhaf değil mi?
AKP Hükümetinin artılarını eksilerini karşılaştırdığımda T.C. 'nin bölünmez bütünlüğü açısından güvenilirliğini yitirmiş
olduğunu, hiç olmazsa sandalye sayısı çokluğunu kaybetmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu risk, fazlaca durum analizi yapmamı gerektirmiyor canım. ''Söz konusu Vatansa gerisi teferruattır.'' noktasındayım.
Her olumsuzluk farklı koşullarda gerçekleşti. Güncel olumsuzluklar ve koşullar bambaşka.
Hepimizin istediği daha müreffeh bir Türkiye. Şimdi kararlı olma vakti. Olanaklarımızla en iyiyi inşa etme gayretinde olmalıyız.
Palalı saldırgan Fas`taymış galiba...
Az önce gördüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum, gözden kaçmaması gerektiğini düşünüyorum,
SGKdan ölümcül tasarruf geliyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tek kullanımlık malzemeleri kullanan hastanelere uygulanan 10 bin liralık cezayı kaldırarak, bu malzemelerin tekrar tekrar kullanılmasının yolunu açtı. Kritik ameliyatları da kapsayan bu düzenleme, hastalar açısından büyük risk taşıyor.
SGK
Az önce gördüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum, gözden kaçmaması gerektiğini düşünüyorum,
SGKdan ölümcül tasarruf geliyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tek kullanımlık malzemeleri kullanan hastanelere uygulanan 10 bin liralık cezayı kaldırarak, bu malzemelerin tekrar tekrar kullanılmasının yolunu açtı. Kritik ameliyatları da kapsayan bu düzenleme, hastalar açısından büyük risk taşıyor.
SGK
İlgili bakanın satacak bir şey kalmadı açıklamasından sonra satıldığı ortaya çıkan Üsküdar Evlendirme Dairesi binası ve Beşiktaş' taki Kadıköy iskelesinden sonra THY ile ilgili haber bugün basında:
THY de satılıyor | Sözcü Gazetesi
SGK’dan ‘ölümcül’ tasarruf geliyor
SGK
Şu palalı kimmiş neymiş hiçbir gazete yazmadı mı ? Yoksa yazdı da ben mi görmedim ? Çocuk kandırsınlar esnaf diye. Kimbilir kimin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?