Küfür ettikleri Cumhuriyetin neyi varsa sattılar..yetmedi,doymadılar..yakında evlerimizi arsalarımızı da satacaklar.. Bir gün çantalı takım elbiseli adamlar gelip,çıkın biz burayı satın aldık derlerse hiiiççç şaşırmam....
palalı vahşinin kaçacağı gün gibi ortadaydı zaten,şaşırmadım.
tasarruf önlemlerine sağlıktan mı başlamışlar şaka mı bu? önce kendi maaşlarında azaltma yapsınlar,memurun,işçinin bilmem kaç katı maaş alıyorlar ama ekonomik sıkıntıyı sağlık sektöründe kısıtlama yaparak mı gidermeye çalışıyorlar?
Aynen öyle, bahsettiğiniz işi yapabilecekleri yasa da ya meclisten geçti ya da geçmek üzere. Kamulaştırma ile ilgili engelleri kaldırmak başlığı altında, kamulaştırmak için mülk sahibinin rızası gerekmeyecek, kamulaştırma sonucu belirlenen ücret peşin yerine taksitlendirilebilecek, taksit ve vade de kamulaştırmayı yapan kurumun insiyatifine bırakılacak.
Sağlıktan başlanıyor. Kış başında da doğal gaz ve elektriğe zam gelir. Bu arada sigaraya zam da gündemde. Daha bilmediğimiz bir sürü şey de vardır eminim. Dedim ya para bitti:
- IMF ye borç bitti, 350 milyar dolar dış borç devam ediyor.
- 900 milyar dolar cari açık
- Borç alınan paralarla tarım, sanayi alanında üretim yapmaya yönelik girişim yerine duble yollar yapıldı. Ancak bu yollar da hiç bir zaman duble kullanılamıyor, sürekli tadilatta.
- Çiftçinin tarım arazisi (miras geçmesi yöntemiyle çiftçinin elinde kalan toprağın küçük olması sebebiyle verimsiz kullanıldığını bahane ederek, kooperatifleşmeyi teşvik yerine ) elinden alınarak yerli ve çoğu yabancı şirketlere verilmeye çalışılıyor. Bunun adına da verimliliği artırmak deniyor.
- Şimdiye kadar ekonomiyi çok iyi yönetmelerinin tek sebebi yabancılardan alınan borçlar, yabancıların nakit getirmesi için yapılan satışlar ve vergi muafiyeti ya da kolaylığı ya da yüksek faiz garantisi ile yatırım yapmalarının sağlanması ve satılan KİT lerden sağlanan sıcak para.
Para varken ev geçindirmek kolay, asıl para azken ev geçindirmek marifet öyle değil mi? Biz kadınlar bunu çok iyi biliriz...
Aynen öyle, bahsettiğiniz işi yapabilecekleri yasa da ya meclisten geçti ya da geçmek üzere. Kamulaştırma ile ilgili engelleri kaldırmak başlığı altında, kamulaştırmak için mülk sahibinin rızası gerekmeyecek, kamulaştırma sonucu belirlenen ücret peşin yerine taksitlendirilebilecek, taksit ve vade de kamulaştırmayı yapan kurumun insiyatifine bırakılacak.
Sağlıktan başlanıyor. Kış başında da doğal gaz ve elektriğe zam gelir. Bu arada sigaraya zam da gündemde. Daha bilmediğimiz bir sürü şey de vardır eminim. Dedim ya para bitti:
- IMF ye borç bitti, 350 milyar dolar dış borç devam ediyor.
- 900 milyar dolar cari açık
- Borç alınan paralarla tarım, sanayi alanında üretim yapmaya yönelik girişim yerine duble yollar yapıldı. Ancak bu yollar da hiç bir zaman duble kullanılamıyor, sürekli tadilatta.
- Çiftçinin tarım arazisi (miras geçmesi yöntemiyle çiftçinin elinde kalan toprağın küçük olması sebebiyle verimsiz kullanıldığını bahane ederek, kooperatifleşmeyi teşvik yerine ) elinden alınarak yerli ve çoğu yabancı şirketlere verilmeye çalışılıyor. Bunun adına da verimliliği artırmak deniyor.
- Şimdiye kadar ekonomiyi çok iyi yönetmelerinin tek sebebi yabancılardan alınan borçlar, yabancıların nakit getirmesi için yapılan satışlar ve vergi muafiyeti ya da kolaylığı ya da yüksek faiz garantisi ile yatırım yapmalarının sağlanması ve satılan KİT lerden sağlanan sıcak para.
Para varken ev geçindirmek kolay, asıl para azken ev geçindirmek marifet öyle değil mi? Biz kadınlar bunu çok iyi biliriz...
Hepsine katılıyorum ama kırmızı cümleyi görünce aklıma geldi..
Biz doğudayız.. burada sözde duble yollar yapıldı.. Van yolunda 3yıldır çalışma var.. Muş yolu kışın delik deşik oluyor,yazın yapıyorlar kışın yine delik deşik.. Siirt yoluda yeni yapılmıştı ama delik deşik obruk gibi çöküyor nasıl bir asfaltsa..neredeyse tekerlek patlayacaktı..
Yazdılar, daha detaylıydı tam hatılamıyorum.. Taksim civarında kafe-restoran,market,butik otel,turizm ve kiralık araç acentesi ve internet kafesi bulunuyor kendisinin maşallah diyelim!!!!! Sen düşün sağlam yani... otopark mafyalığı da kendilerinin...diye okumuştum
Size katılıyorum, bir kaç yıl evvel Şanlıurfa-Mardin arasını karayolu ile gidip gelelim 300 km. yol, sabah gider akşam döneriz dedik. Ama yola çıkınca anladık ki 300 km. 3 saatte gidilemiyormuş. Çukurdan kaçacak yer bile yok. Batıda da durum farklı değil. En sık gittiğimiz yol İstanbul' dan Ankara ve İzmir. Ankara otoban hatta ama hep tadilat var, karşı yöne geçiyoruz sıkça, şerit sayısı azalıyor. Hele bir de hafta sonu ise otobanda dura kalka gitmeye çalışıyoruz. İzmir yolu da aynen bahsettiğiniz çukurlarla dolu. Yurt dışında yol yapıyorlar 50 yıl tadilata gerek kalmıyor. Hak yemek, kul hakkına girmek en büyük günah. Allah hesabını sorar ve her zaman da işini öbür tarafa bırakmaz.
Bunu okudum ama bu kadar kollandığına göre - baksanıza hakim gizlilik kararı verdi - muhtemel ya bir tarikat üyesidir yada birilerinin yakınıdır diye düşünüyorum.
Yavuz Sultan Selim'in yeri değilmiş: 3. Köprü yanlış yapılmış! - Radikal Türkiye
Hey allahım köprü yapmak sizin neyinize ya
Cok espirlisiniz kizlar hanginize guleym sasirdimm.Bence burda harcamayin kendinizi meclise gidin.
Erdoganin son tweetini gördünüzmü?
Recep Tayyip Erdoğan ‏@RT_Erdogan 2u
Gençlerin ölmediği, ana ve babaların gözyaşı dökmediği, herkesin umutla geleceğe baktığı güzel bir süreçten geçiyoruz.
https://twitter.com/RT_Erdogan
Bunu nasil soyler? Daha dün Ali Ismail, Ethem,.. topraga verildi! Bu ne bicim bir vicdan anlayisi? Erdogani savunanlar, buna ne diyeceksiniz?
Doğrudur. Gençler ölmüyor. Öldürülüyor.
Erdoganin son tweetini gördünüzmü?
Recep Tayyip Erdoğan ‏@RT_Erdogan 2u
Gençlerin ölmediği, ana ve babaların gözyaşı dökmediği, herkesin umutla geleceğe baktığı güzel bir süreçten geçiyoruz.
https://twitter.com/RT_Erdogan
Bunu nasil soyler? Daha dün Ali Ismail, Ethem,.. topraga verildi! Bu ne bicim bir vicdan anlayisi? Erdogani savunanlar, buna ne diyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?