- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
- 198
Çocuk dedıgınız kac yaşıda benım tepkım 12 yşındakı cocugun tutuklanmasıydı
Konu yazan arkadaş düzeltti. tutuklama degıl gozaltı..Gozaltındayken şiddet gorduyse kanunı yollarla hakkını arasın
Polısı dava etsın....
Delıller .. var ama yazıda tutuklama sebebi ayrıca yazıyor..
Tutuklanan genelde orgut sucu yada halkı galeyan getırmek..
Ben kanunların hepsı cok yeterlı demıyorum..
Palalı kısı serbest kaldı dıye
Bu ulkede hak yok adalet yok dıye tepkıye anlıyamıyorum
Kısının serbest kalması sucsuz oldugunu yada yargılamanın bıttıgını gostermez...
Bır ıkı olayla yada daha fazlasıyla bu ulkede adalet yok ozgurluk yok yazılmasına tepkım var..
Ben şahsım adına hatalar var eksıkler var bu ulkede ama varolan şeylerıde gormezlıkten gelmek yanlış..
Hukuk kurallarını bılmeden bu ulkede adalet yok demek ne kadar dogru...
Dosyaları gormeden soylemek..
Tvde kısının elınde bayrak var dıye gozaltına alınıyor..
Sonra tutuklamaya sevk edılıyor...Bayrak taşıdıgı ıcın degıl başka sebeplerden...Sevk edılıyor..
En ufak kısı sıddete maruz kaldıysa bu kım olursa olsun hakkını arasın..Ben şiddetin her turlu karşısındayım..Eylemler esnasında eylemcılerın esnafın dukkanlarına devletın mallarına zarar vermesının karşısında oldugum gıbı.
Polıs şiddetinde karşısındayım..
Turkıye 'nın bır cok yerınde ögretmenlık yaptım..
En ufak ogrencıye hakaret edıldıgınde kac tane öğretmen savcılıga şikayet edildi.
Bazıları hakkında takıpsızlık verıldı..Bazılarına dava açıldı....Bu ulkede hak arayan ınsanlar var.Bende öğrencılerımı destekledım..
.Hak aramalıyız sonuna kadar ya kazanır ya kaybederız ama onemlı olan hukıki yollardan kanunların ızın verdıgı cervevede hakkını aramak..
Tum ceza kanunlarınıda bu hukumet koymadı..
Hukuk kanunlarını hepimiz bilmesek de,adaletin ne olduğunu biliyoruz.O yüzden bu ülkede adalet yok diye isyan ediyoruz.
Yasal yollarla hak arasınlar demek kolay da,kafaya kurşun sıkanı serbest bırakan hukuk,bu gözaltına alınan çocukların yediği dayağın peşine düşer mi sanıyorsunuz?
Son düzenleme: