• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk dedıgınız kac yaşıda benım tepkım 12 yşındakı cocugun tutuklanmasıydı

Konu yazan arkadaş düzeltti. tutuklama degıl gozaltı..Gozaltındayken şiddet gorduyse kanunı yollarla hakkını arasın

Polısı dava etsın....

Delıller .. var ama yazıda tutuklama sebebi ayrıca yazıyor..

Tutuklanan genelde orgut sucu yada halkı galeyan getırmek..

Ben kanunların hepsı cok yeterlı demıyorum..
Palalı kısı serbest kaldı dıye
Bu ulkede hak yok adalet yok dıye tepkıye anlıyamıyorum

Kısının serbest kalması sucsuz oldugunu yada yargılamanın bıttıgını gostermez...

Bır ıkı olayla yada daha fazlasıyla bu ulkede adalet yok ozgurluk yok yazılmasına tepkım var..

Ben şahsım adına hatalar var eksıkler var bu ulkede ama varolan şeylerıde gormezlıkten gelmek yanlış..

Hukuk kurallarını bılmeden bu ulkede adalet yok demek ne kadar dogru...
Dosyaları gormeden soylemek..

Tvde kısının elınde bayrak var dıye gozaltına alınıyor..
Sonra tutuklamaya sevk edılıyor...Bayrak taşıdıgı ıcın degıl başka sebeplerden...Sevk edılıyor..

En ufak kısı sıddete maruz kaldıysa bu kım olursa olsun hakkını arasın..Ben şiddetin her turlu karşısındayım..Eylemler esnasında eylemcılerın esnafın dukkanlarına devletın mallarına zarar vermesının karşısında oldugum gıbı.
Polıs şiddetinde karşısındayım..

Turkıye 'nın bır cok yerınde ögretmenlık yaptım..
En ufak ogrencıye hakaret edıldıgınde kac tane öğretmen savcılıga şikayet edildi.

Bazıları hakkında takıpsızlık verıldı..Bazılarına dava açıldı....Bu ulkede hak arayan ınsanlar var.Bende öğrencılerımı destekledım..

.Hak aramalıyız sonuna kadar ya kazanır ya kaybederız ama onemlı olan hukıki yollardan kanunların ızın verdıgı cervevede hakkını aramak..
Tum ceza kanunlarınıda bu hukumet koymadı..

Hukuk kanunlarını hepimiz bilmesek de,adaletin ne olduğunu biliyoruz.O yüzden bu ülkede adalet yok diye isyan ediyoruz.
Yasal yollarla hak arasınlar demek kolay da,kafaya kurşun sıkanı serbest bırakan hukuk,bu gözaltına alınan çocukların yediği dayağın peşine düşer mi sanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Şimdi halkı galeyana getirmekle suçlanıp tutuklu yargılanacak olan insanlar var.
Benim gördüğüm halkı galeyana getiren tek kişi başbakanımız, onuda yargılanacaklar mı?
Evlerinde tutamadığım %50 var dedi ve palalı, sopalı gençler çıktı dışarı değil mi?

Benimde tek dileğim işkence gören, dayak yiyen , öldürülen gençlerimizin hakkının yok sayılmaması.
İzleyip göreceğiz .

Bu ülkede kanuni yollardan hakkınızı aradığınızda eğer hükümetle ters düşerseniz bir yolunu bulup sizi susturuyorlar.
Tmmob un neden yetkilerinin alındığını düşünüyorsunuz?
Bu konudaki fikrimizi merak ettim.
bEN Başbakan ve hukumetin her yaptıgı her dedıği dogru dıyen tıplerden degilim..Yapıgı bır çok yanlış var.
Ben bakanlıgı mahkemeye verdım...Ve kazandım..hukumet degıl kanunlarla ters düşmeyın...

yuz de yuz adalet var..Herkes işini ıyi yaptıgını savunmuyorum..

Hukuk kanunlarını hepimiz bilmesek de,adaletin ne olduğunu biliyoruz.O yüzden bu ülkede adalet yok diye isyan ediyoruz.
Yasal yollarla hak arasınlar demek kolay da,kafaya kurşun sıkanı serbest bırakan hukuk,bu gözaltına alınan çocukların yediği dayağın peşine düşer mi sanıyorsunuz?

Palalı kısı hakkında savcılık tutuklama ıcın başvurdu mahkeme kabul etti..

Şuan aranıyor ...Guzel haber..

Bakmak istediği yer farklı olan kişilere derdimizi anlatmamız mümkün görünmüyor.
O yüzden konuyu uzatmıyorum.
Biz yapılanları delillerle, videolarla anlatırken sadece farazi suçlamalarla konuşulması rahatsız ediyor beni.
Sorduğum hiçbir sorunun da net yanıtını alamıyorum.
"Vardır suçları biz bilemeyiz, yüzde yüz suçlular"
Bu kadar basit soruların cevabı...
Neyse boşverin zaten, hiç keyfim yok ve anlatacak mecalimde yok.

AKP milletvekili Zeyid Aslan uyurken cekilen fotograflarinin yayinlanmasinin ardindan kadin gazetecilere " bacak aranizi ceker yayinlarim" demis terbiyesizadam sinirlerim zipladi yine

Ali İsmail Korkmaz`ın görgü tanığı ekşide yazmış,
Ogün korkmuş birşey yapamamış, yazdıklarından da anlıyorum ki vicdanı rahat bırakmıyor.
Korkmakta da çok haklı, çok garip süreçten geçiyoruz.
Benim merak ettiğim bunu yapanların vicdanı ne durumda acaba?

Görgü tanığının yazısı:

ne yaptın be kardeşim ?
tam solunum cihazından bir güzel kurtulurken oldu mu bu şimdi ?

ben kim miyim ?
sen darp edilirken çaresizce karşında donakalan, hiç bir şey yapamayan bir ademoğlu.
hatırlıyor musun o tehlikeli sokağa girdiğin anı ?
sen en öndeydin, arkanda da başka bir kardeşimiz vardı.
ah o ciğerimin nefesi, kesiliverdi. konuşamayıverdim
"gelme sakın gelme" dememek, korku ne menem bir şeymiş kardeşim.

pusuya yatan iki polis seni kovalamaya başlayınca bana doğru koşmuştun. nasıl da çeviklikle kurtulmuştun onlardan. tebessüm ettirdin beni çocuk
tam o sırada pasaja pusan eli odunludan da nasıl da sıyrılmıştın hani. "aslanım benim ha gayret" nameleri kemirdi içimi.

kaldırıma çıkayım da aslan parçasına yol açılsın, kurtuluversin şuradan derken...
fırının köşesinde üzerine doğru hızla gelen bir kara ışık yere çöktürdü güzel yüzünü.
o darbelere rağmen nasıl da dimdik ayağa kalktın. daha da bi umutlandırdın beni kardeşim.
o dimdik kalkışına kurban, o kadar umutlandırdın beni, yakıştı mı göçüp gitmek sana.
maça götürecektim oğlum seni, esesliyim ama sen hangi takımı tutarsan tut yeter ki iyileş be oğlum diyip durdum haftalarca.
"delikanlılıkta var mı ulan bir kişiye bir sürü kişi ?" sözlerine alışkandır bu bünye.
lakin çocuğu yaşındaki bir aslan parçasına kıyar mı insan hiç ?
hele hele halkına, güzel halkına nasıl vurur bu zihniyet ?

aşk ile.
hü.

o gün seni kurtaramadım kardeşim, ne olur affet beni
Ekşiden alıntı

bu yazı mahvetti beni,gerçi ben bilgisayar başında mahvolsam nolur ki ateş düştüğü yeri yakar..o görgü tanığının yerinde olup Ali'yi o pisliklerin elinden çekip almak istedim bir an..ne hale geldiysek adam korkudan bir gencin ölümüne tanıklık etmiş ama bişey yapamamış!!

Babası ölene yetim, annesi ölene öksüz, eşi ölene dul derler.... Peki evladı ölene??? Bunun adı yok, bu acının tarifi yok....

evladı ölene ne denir,sahiden bunu hiç düşünmedim ne denir :14:

Aşağıda yazılı olanlar, Atatürk’ün sözleridir…
Atatürk 04 Mart 1922 tarihinde Fransız gazeteci Madam Gauiles’e verdiği mülakatta''… Türk Milleti artık kandırılmak istemiyor… Biz Türk’üz, işte o kadar. İyi Müslüman olmak bizim için yeterlidir… Dost kazanmak, tam bağımsızlığımızı korumak, her şeyi Türk bakış açısından görmek.'' diyerek olması gerekeni işaret etmiştir.

Ey Türkiye’yi bu hale getirenler! Hanginiz bu bakış açısı ile Türkiye’yi idare ettiniz? Ve kimler bugün Atatürk’ün bu hedeflerini seslendiriyor? Dün yanlış yaptınız bugün niye doğruları yapmıyorsunuz?

Türkiye’yi bu hale getirenler başta olmak üzere hepinize son bir şey söyleyeyim; Le Petit Parisien’in Anadolu muhabiri, Atatürk’ü 1922’de ziyaret eder. Kabul edildiği odada iki kılıç görür. Biri kırıktır ve üzerinde ''Zulmün topu var, güllesi var, Kal’ası varsa'' diğerinde ise ''Hakk’ında bükülmez kolu, dönmez yüzü vardır'' diye yazılıdır… Biz inanırız ki; Türk Milleti, Hakk’ın bükülmez kolu, dönmez yüzüdür ve sizden bir medet gelmese bile Allah bize koşup yetişecektir, o bize yeter. (Özcan Pehlivanoğlu)

Bu palali zatin davasina gizlilik kadari alinmis bilgisi plan var mi ? Alindiysa sebebi ne ola ki? Ne gizlenecek?

AKP milletvekili Zeyid Aslan uyurken cekilen fotograflarinin yayinlanmasinin ardindan kadin gazetecilere " bacak aranizi ceker yayinlarim" demis terbiyesizadam sinirlerim zipladi yine

yuh :53:

edep ya hu!!

hangi parti olursa olsun böyle terbiyesiz bi adamı hemen ihraç etmelidir.bu mu milletin seçtiği vekil?

Bakmak istediği yer farklı olan kişilere derdimizi anlatmamız mümkün görünmüyor.
O yüzden konuyu uzatmıyorum.
Biz yapılanları delillerle, videolarla anlatırken sadece farazi suçlamalarla konuşulması rahatsız ediyor beni.
Sorduğum hiçbir sorunun da net yanıtını alamıyorum.
"Vardır suçları biz bilemeyiz, yüzde yüz suçlular"
Bu kadar basit soruların cevabı...
Neyse boşverin zaten, hiç keyfim yok ve anlatacak mecalimde yok.

Hak, Hukuk, Adalet, Mantık devre dışı.
''Sandığın gücü adına, güç bende artık''

Eli satırlı, palalı saldırgan - Taksim Gezi Parkı Su Savaşı 06.07.2013 - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=_LZKCk6-4lI&feature=youtube_gdata_player
Adalaet diye haykıranlardan biriyim ben de...
İki video paylaştım ve bu iki kare bile benim avazım çıktığı kadar adalet diye bağırmama yetiyor.
Palalı kişi şuan aransa bile zaten gitmiştir gideceğe yere.
Ama işte tıkanıyorum yine yazarken.
Yine bir link paylaşıcam,
Sanrım üstte eklediğim palalı saldırgan videosunun devamıdır, öyle umuyorum,
Yoksa bu ikinci videoda bir adamın boğazını kestikten sonra koşup bir kıza vurması benim için daha korkunç bir tablo.
#PalalınınYeniVideosu palalı saldırgan bir vatandaşı boynundan yaralıyor - YouTube

evet adalete güvenmiyorum, o palalı kişinin serbest bırakılmasına güvenerek dün akşam Ankara`da bir benzeri fırladı sokağa..

Susayım diyorum da tutamıyorum kendimi

$tumblr_mnrt9dEaQ71su2tnjo1_500.jpg

Bakın polisin yanında hem de akp gençlik kolu başkanı hani şu Anıtkabiri de yıkarız elhamdülillah diyen zat.Sahi twitter da halkı galeyana getirenler gözaltına alınmıştı değil mi? Aaaa bu kişi hakkında bi işlem yapılmamış neden acaba?En büyük tahrik bu değil mi oysa ki?

Kimi kime şikayet edeceğiz? Allah aşkına söyleyin kime şikayet edelim.Baksanıza polisin yanında yapıyor yapacağını.

Et kokarsa tuzlarsın ya tuz kokarsa?

Hiç adaletmiş şuymuş buymuş demeyin.Bu ülkede adalet olmadığını silivriye bakınca görübilir gören gözler.

Şimdinin sorunu mu bu?
Şimdilerde mi ters düştüğünde susturuluyorsunuz yoksa bu düzen hep böyle miydi?
Şimdi dersek 80'lerde görüşü yüzünden işkence görenler, asılanlar, hala sağ mı ölü mü belli olmayanlar, o yıllarda tuşa basılmadan evvel tek tek suiskate kurban gidenler ne olacak?

Hep analar değil miydi gözyaşı döken? Gün gelecek tüm bunlar sona erecek ama ömür boyu tarifi mümkün olmayan bir acıyla kavrulacak olan yine analar.Bu ülkede hep aynı şeyler yaşandı, birileri yargılanırken diğerleri bıyık burdu, birinin gidişi diğerine zemin hazırladı, şimdi yaşananlar bunca acı, bunca gözyaşı, daha önce sordum ama cevap verilmedi sanırım, geçmiş sayfaları okuyamadım henüz, peki istifa edildi, tekrar sandığa gidildi diyelim, ülkenin tümünü mutlu eden bir sonuç çıkacak mı, yoksa mağdurlar mutlu, mutlular mağdur mu olacak ya da mağdurlar mağdurluğa devam edecek, mutlular mutluluğa mı?

Bu ülkede siyaset, yargı, iç ve dış politikalar tekrar yapılanmadan, taze kanlar olmadan düzelebilecek mi herşey?

bu yazı mahvetti beni,gerçi ben bilgisayar başında mahvolsam nolur ki ateş düştüğü yeri yakar..o görgü tanığının yerinde olup Ali'yi o pisliklerin elinden çekip almak istedim bir an..ne hale geldiysek adam korkudan bir gencin ölümüne tanıklık etmiş ama bişey yapamamış!!

evladı ölene ne denir,sahiden bunu hiç düşünmedim ne denir :14:

Aslında o kişiye kızmıyorum anlıyorumda, onun o gece yazdıklarını okuduğumda korktum, heryerimi buz kesti,
Onun o anı yaşadığında neler hissetiğini düşünemiyorum.
Şuan elinden geleni yapmaya çalışlıyormuş, gizli tanık olmayı istemiş ama bu isteği kabul edilmemiş,
Umut ediyorum bu kişinin de yardımıyla suçlulular bulunur diye,

Aslında o kişiye kızmıyorum anlıyorumda, onun o gece yazdıklarını okuduğumda korktum, heryerimi buz kesti,
Onun o anı yaşadığında neler hissetiğini düşünemiyorum.
Şuan elinden geleni yapmaya çalışlıyormuş, gizli tanık olmayı istemiş ama bu isteği kabul edilmemiş,
Umut ediyorum bu kişinin de yardımıyla suçlulular bulunur diye,

işte beni de korkutan buydu,işkenceyi görüp susmak zorunda kalması..bu vicdan azabıyla yaşamak zorunda bu insan artık,çok zor.

acaba o gencecik fidanı öldürenler vicdan azabı duyuyor mu hiç?!

Ben kendi adıma bunu istiyorum zaten.Yok ki oy vereceğim bir parti.Hangisini tutsam elimde kalıyor.

Benim dünyama hoşgeldin, ne fena değil mi? Birşeyler değişmeli diyoruz, bunu istiyoruz ama durum analizi yapınca kala kalıyor insan:ssz:
Hele hele eskiden nasılmış, neler olmuş, çocukluk dönemime gelen olaylarda neler yaşanmış diye baktığımda yahu diyorum düzen aynıymış zaten, birileri hak hukuk derken karşı görüşlüler resmi kıyafetlilerin arkasında yer alıyormuş, buna şimdi şaşırıyor olmamız tuhaf değil mi?

Benim dünyama hoşgeldin, ne fena değil mi? Birşeyler değişmeli diyoruz, bunu istiyoruz ama durum analizi yapınca kala kalıyor insan:ssz:
Hele hele eskiden nasılmış, neler olmuş, çocukluk dönemime gelen olaylarda neler yaşanmış diye baktığımda yahu diyorum düzen aynıymış zaten, birileri hak hukuk derken karşı görüşlüler resmi kıyafetlilerin arkasında yer alıyormuş, buna şimdi şaşırıyor olmamız tuhaf değil mi?

Çok fena gerçekten.En kötüsü de iktidar partisinin kendime göre yanlışlarını eleştirirken hemen gelen cevabın ee chp mhp gelse bundan iyi mi olacak denmesi.Sanki ben onları destekliyormuşum gibi.Ben ölümü görüp sıtmaya razı olmak istemiyorum.Bir şekilde bir şeyler değişmeli , bir şeyler yapmalıyız.

Bu ülkede malesef hiçbir şey değişmiyor sadece mağdur taraf değişiyor.:50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back