Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

off offfff! Okurken resmen kalbim sıkıştı,acı çektim

Bu dökülen kanlar ellerine,yüzlerine öyle bir bulaştı ki hiç çıkmayacak.. Gencecik fidanı soldurdular,acımasızca katlettiler..

Medcezir,Ali İsmail'in ölüm haberini ilk duyduğumda benim de aklıma Erdal Eren geldi ve senin bu msjını görünce içimden bi şeyler kopup gitti.... 16 yaşında olmasına rağmen sırf idam edilebilmesi için yaşı 18 olarak değiştirilen bir çocuk...

Ali İsmail Korkmaz'a Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..

Ankara'da ulucanlar cezaevine gittik müze yaplmış,görelim dedik..ama kimseye tavsiye etmiyorum hala etkisindeyim çünkü..Erdal Erenin,Deniz'lerin koğuşunu gördüm,idamlarından önce son sigaralarını,kıyafetlerini,mektuplarını gördüm..ve idam edildikleri dar ağacını..çok kötüydü..biliyorum bu konu ile alakası yok ama erdal erenin adını duyunca içimden bunları yazmak geldi..

ve şu mübarek günlerde artık çocuklar,gençler hiç uğruna ölmesin diye dua ediyorum,elimden tek gelen bu..

''Ethem Sarısülük Ölümsüzdür'' ''Abdullah Cömert Ölümsüzdür'' ''Mustafa Sarı Ölümsüzdür''
''Mehmet Ayvalıtaş Ölümsüzdür'' ''Medeni Yıldırım Ölümsüzdür'' ''Ali İsmail Korkmaz Ölümsüzdür''

Divan Otel’den flaş açıklama!
Divan Oteli'nden Gezi Parkı süreciyle ilgili açıklama: Tüm gerçek dışı ithamlar karşısında
hukuki haklarımızı sonuna kadar savunacağımızın bilinmesini isteriz. Alıntı

Anne ah'ı aldın, artık iki cihandada huzur yok sana !
kimden bahsettiğimi anlayan anlıyordur.

ALİ İSMAİL'İN, MEDENİN'NİN, ETHEM'İN, MEHMET'İN, ABDULLAH'IN ANNELERİNE - rabia mine

gömmek?
bir mezara neyi gömebilirsiniz en fazla,
bir kuru bedenden
ve üç metrelik kumaştan başka?

gömebilir misiniz bir evladın mezarına
annesinin sütünü,
özlemlerini, hayallerini?
ilk sözcüklerini gömebilir misiniz
çocuğunun,
yürümesini, koşmasını,
kahkahasını?
o annenin burnunda tüten
kokuyu
gömebilir misiniz?

gömebilir misiniz o mezara
geride kalan anneyi?

gömseniz keşke!
gömseniz ve kurtarsanız...

çünkü gömmemelidir hiçbir anne evladını!

çünkü evladını gömen anneler,
yaşayan ölüleridir artık hayatın,
her gece
asla dinmeyecek gözyaşlarıyla
ölmeye yatan...

Son düzenleme:

şu cümle o kadar doğru ki..evladını kaybeden anneler birgün evladına kavuşmak için dua eder sadece....

Anne ah'ı aldın, artık iki cihandada huzur yok sana !
kimden bahsettiğimi anlayan anlıyordur.

okypete Çapulcular ölmez demeliyiz artık galiba..
bundan 30-40 yıl sonra bu zamanlardan, ölenlerden, bizlerden nasıl bahsedilecek bilmiyorum ama ben bana Çapulcu diyenlerin adını ağzıma nasıl düzgünce alabilirim ki??
Tek çözüm hiç isim kullanmamak galiba...
Saygılar..

ağladım gerçekten gözyaşlarımı tutamadım okurken..

gömebilir misiniz o mezara
geride kalan anneyi?

gömseniz keşke!
gömseniz ve kurtarsanız...

çünkü gömmemelidir hiçbir anne evladını!

bunlar ne acı kelimeler...

Ankara Dikmende de eli palalı satırlılar ortaya çıkmış.

Ne kadar enteresan değil mi?
40 gündür milyonlar direniyor , bir tane sopalı veya palalı resimlerini görmedik ama Türk polisi tarafından öldürülüp, hapse atılıyorlar .
Tutuklananların suçu maske, baret veya Atatürk resimli Türk Bayrağı taşımak!!!!
Öldürülenlerin katili nefsi müdafaa diye tutuksuz yargılanıyor .
Karanfil taşıyanlar gözaltına alındı, palalılar serbest.
İnsanın yüreği dayanmıyor bu kadar haksızlığa, zulme.
Bir AKP lide çıkıp bu nedir arkadaş demedi.
İnsanlığımızı bile yitirmişiz biz...:

Evet çok üzücü....

Bu eli palalı insanlara terör mağduru diye maddi destek sağlanacakmış... Ne acı... Bazı şehit askerlerimize şehit ünvanı bile vermediler, ailelerine destek çıkmadılar, ama eli palalı satırlı sokak ortasında insana saldıran kişiler terör mağduruymuş... Allahım ne günlere kaldık... Sinirimden ölüyorum günlerdir, haftalardır...

Son düzenleme:

TMMOB a diğer meslek odaları, Kadıköy ve İzmir destek veriyor.

İzmir

Ve Kadıköy....

Önceden faili MEÇHUL cinayetler olurdu; şimdi faili MEŞHUR cinayetler türedi!!!

Aslında yaşananların bütününe bakacak olursak ne kadar acı değil mi?

Bu ülkede Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan gibi siyasiler asıldı, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Erdal Eren gibi gençler idam edildi, Mahir Çayan ve arkadaşlarının intikamının alınması için eski başbakanlardan Nihat Erim vuruldu.
Şimdilerde Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Medeni Yıldırım ve Şehit Komiser Mustafa Sarı.

Boşuna demiyorum dış güçlere gerek yok diye, biz kendi kendimize silah doğrultmuşuz hep, yine aynı şeyi yapıyoruz, hep birilerini suçluyoruz ya hiç mi suçumuz yok olanlarda, bunca ölenlerin isimlerini anarken masumiyet görebildik mi aynadaki yansımalarımızda, birilerini parmakla gösterip işte suçlu bu demek yeterli mi?

Biz bu ülkenin halkı, yaşananlardan beraat edebilir miyiz? Suçsuz muyuz gerçekten?
Onca ölenimizin öldüğü zamanlara bir bakın, darbe zamanları, yine darbe mi istiyoruz? Sonuca ulaşınca içimiz rahat dalabilecek miyiz uykuya?

Bende dinmiyor bir türlü gözyaşım

Bir an kendi eşim, kendi yakınım ölmüş gibi düşündüm Ya Rabbim nasıl bir acı, dayanılacak gibi değil, Ethem'de de böyle olmuştum, eşimin uzaktan akrabası olduğu için çok etkilemişti beni...

Allahım yakınlarına sabır versin gencecik insanlar.. Bu son olsun artık...

Uğur Dündar CHP’nin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündar’ın iddiasına göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…