Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burdaki arkadaşlar rumuz olarak kullaıyor.
nir yabancı gibi ad soyad kullanmıyor.
kimliğini farklılaştırmıyor demi.
burda rte yi hiç bi zaman savunmadım. o adam eger ırkçılık yaptıysa ondan öncekiler de yapmadılar mı?
john milton sıradan rumuz gibi gelebilir size ama bu kişi isim ve soy isim olarakbunu kullanmış.
bu tür bi yazı yazmak içindaha uygun bi umuz seçemez miydi??
şehit olan gazetecilerimizden birinin ismini kullansa alkışlardım ben bu kişiyi.
yazı tahrik amaçlı yazılmış bana göre.
bakın ben kapalıyım ve sizin çogunuz da açıksınız.
benimkapalılığım sizi rahatsız etmez sizin de açıklığınız beni rahatsız etmez.
hanımefendi ben bi öğretmenim emin olun sizden daha çok anlarım çünkü sizden çok kitap okurum.
siyasette bu kadar fanatik olmayın, yarının ne getireceği belli omaz.

Allahım yarabbim. adamcağız bir rumuz almış. belkide ausun dediği gibi bir karakteri yada bir şairi beğenmiş onu kullanıyor. belki gerçek adını yazmak istemiyor.

amy winehouse var.mesela burada. oda ad soyadı olarak almış bu nicki. müzik sevdalısı bir üye.
sırf bunu kullandı diye ırkçı yaptık ya adamı. nelere gideyim neler diyeyim bilemiyorum

Son düzenleme:

Evet biliyorum , mahkeme süreci devam ediyor.
Aklandılar demek istemedim zaten , faili meçhul 5 ölüm olmadığını yazmaktı sadece amacım

Bu sanatçının katilinin, normal hayatına hiç ara vermeksizin devam edebiliyor olmasının, nasıl bir açıklaması olabilir

Allah rahmet eylesin..

Amin.
Trafik kazalarında 8 de 8 kusursuz şöför mahali pek olası değildir ama imkansız da değildir.
Yıllar önce babamda yaptığı bir kazada 8 de 8 kusursuz bulundu ama karşı tarafın itirazı ile 8 de 2 zorla suç bulundu ve par cezası verildi.
Demem odur ki ; her trafik kazası sonucunda ceza almazsınız .Her trafik kazası sonucunda hükmen katil olmasınız , vicdanen olsanız da (varsa vicdan olgusu tabii)

Yani bu kazanın ehli başbakanın oğlu diye , bu onu suçlu ama suçu örtbas edilmiş yapmaz.

Ha , olamaz mı ?

Elbette olur ama bilemem ki , bilmeden bu sorunun cevabı hava da kalır .

Ya o değil de , ben kaçırmışım , bu can kardeş hangi sebeble ırkçı oldu ?

Kesin Al Pacino dan esinlendi bence.

Ne anlamsız muhabbetler ya.

Gece yarısı operasyonuyla içeride ciddi bir darbe gerçekleştirilmiş, 19 yaşındaki bir çocuk dövülerek öldürülmüş, millet yabancı isim derdinde.

Yok o yazar değilmiş karaktermiş, yok isim soyisim kullanmış, yok kılmış yok tüymüş.

Sorsan ülkede demokrasi, adalet gırla gidiyor.
Yorumla o zaman bu icraatleri desen tık yok.

Daha anlamlısını sen konuş buyur arkadaşım

Arada geyik yapmak serbest ya , bizimde bugünkü geyik mevzumuz John Miltonun suçu ne

Öyle anlamsız muhabbet, sorsam tık yok falan ,gibi sözlere gerek yok yani ...
Canımız bunu konuşmak istemiş , sen demokrasiden devam et.

Son düzenleme:
Mühim olaylar olmadığında geyiğin kimseye zararı yok tabi.
Ama bir çocuk eli sopalılar tarafından öldürülmüşken, tmmob gibi bir kurum gece yarısı operasyonuyla kapatılmışken, yabancı isim ırkçılık mı değil mi muhabbetleri eğreti duruyor.

Fikrimi yazarken kimseye soracak değilim.
Sen geyiğine devam et, işine bak yani.

can kardeş bu nicki kullandı diye ırkçı oldu..can kardeşin kullanmak zorunda olduğu nick mutlaka türkçe olmalıydı. eğer ingiliz adlı bir nick kullandıysa can kardeş,kesin irkçıdır damgası yedi. okypete ve ausencianında ırkçı olma durumu yüksek. bakınız nickler feci yabancı. hele tü bana yunan nicki.
bittim ben. hitlerin kankasıyım
al pacino dan esinlenmesin ya. adam direkt şeytandı filmde. :)

Son düzenleme:
Evet sanırım Al Pacino'dan esinlendi profiline bakınca filmden alıntı cümleler var.Abooowwwww o zaman ben hepten yanmışım benim nickin anlamı ortaya çıksa taşlanırım herhal

Cezam bitti geri geldim..
İmralıdaki bebek katiline Sayın diye hitap etseydim ne denirdi bana bilmiyorum.
En azından ben bazıları gibi bunu yapmıyorum.
Dün akşamdan beri içim içimi yedi sadece okuyabildim yazılanları cezam yüzünden.
Hiç bir art niyet yoktu yazdıklarımda halbuki herkesin yaptığını yaptım sadece.
Gazetelerin yazamadığını, Televizyonların gösteremediğini dile getirdim.
Belkide tüm hayatım boyunca ötekileştirildiğim için böyle yazmışımdır!
Evet ötekiydim hep.. Ailemin dini inancı ve o inançla doğmuş, büyümüş olmaktan dolayı hep ötekiydim.
Acaba bunu düşündünüz mü yazdıklarıma yorum yaparken.
Evet okypete yazdıklarımı sadece siz en doğru şekilde anlamışsınız, yorumlamışsınız ve desteklemişsiniz teşekkürler.
Burada kimseyi polemiğe çekmek gibi bir derdim düşüncem yoktu aslında sadece yorum yaptım, düşüncelerimi dile getirdim.
Eğer gerçekten özgür bir ülkede yaşıyorsak bu bizim hakkımız değil mi?

Bakın mesela bugün yeni bir ölüm haberi aldık.
Ne suçu vardı o masum gencin.
Diğerlerinin suçu neydi?
Gezi olaylarında ölen herkese Allahtan rahmet diliyorum.
Suçlular cezalandırılsın, deliller karartılmasın, hakkını arayanlar tehtit edilmesin.
Lütfen artık bu ülke için doğru bir karar alınsın.
Hep iktidarı suçlamak olmaz tabiki muhalefinde suçu büyük.

Neyse bakalım bu yazdıklarımdan sonra yeni bir ceza alacak mıyım?

Bugun dunya hukuk gunuymus sanirim. Bizde hukuk yok gukuk var onu kutlasak sayilmaz mi ki ?

Ben de irkci olmusum bu arada yeni farkettim

gezi eylemlerinde gencecik fidanları katledenler henüz tutuksuz yargılanıyomuş
devam etsin yargı süreci Allah ömür verirse hepimiz sonuçları göreceğiz nede olsa
lakin hiç umudum yok
ogün samast kaç gün kaldı içerde birisi söylesin ya
adam gitti göz göre göre birisini vurdu kaç yıl yattı
şimdi hükümetin gözünde anarşist vatan haini kimliğindeki kurbanların katilleri hak ettikleri cezayı mı alacak yada ceza mı alacak
düşünce suçluları varken mapusları katiler mi doldursun

* Bilmeyenler için 1 ‪#‎aliismailkorkmaz‬ polis şiddetinden kaçarken sokakta kimliği belirsiz kişiler tarafından sıkıştırılarak odunlarla dövüldü.

*Bilmeyenler için 2 : #aliismailkorkmaz yere yıkılana kadar dayak yedi olaya şahit olan bir kişi korktuğu için müdahale etmedi.

*Bilmeyenler için 3 #aliismailkorkmaz dövülmesinden bir süre sonra ayağa kalktı polisten korktuğu için hastaneye gidemedi.

*Bilmeyenler için 4 #aliismailkorkmaz'ın arkadaşları zorla ikna ederek kendisini hastaneye götürdü.Ancak doktor eylemden gelenlere bakmıyordu.

*Bilmeyenler için 5 #aliismailkorkmaz hastaneden tomografi çekip "bir şeyin yok, git ifadeni ver" diye hastaneden yollandı.

*Bilmeyenler için 6 #aliismailkorkmaz sabah uyandığında konuşma zorluğu çekiyordu arkadaşları ailesine haber vererek başka hastaneye götürdü.

*Bilmeyenler için 7 #aliismailkorkmaz ikinci hastane beyin kanaması geçirdiğini ve vücudunda pek çok kırık olduğunu söyledi.

*Bilmeyenler için 8 #aliismailkorkmaz alındığı ameliyatın ardından geç müdahale sonucu solunumunu ve bilincini kaybetti, yoğun bakıma alındı.

*Bilmeyenler için 9 #aliismailkorkmaz'ın ailesi ve arkadaşları haftalardır tedirginlikle hem yaşamı hem ölümü bekliyorlardı. Ali bugün öldü.

*Bilmeyenler için 10 #aliismailkorkmaz'ın ölümüne devlet, emniyet ve ilk hastanedeki görevliler yardım etti asıl katiller bulunamadı.

*Bilmeyenler için 11 #aliismailkorkmaz bugün öldü, ölüm süreci 11 tweet'e sığdı ama hikayesi bitmedi! Onun hikayesini biz devraldık!

Ah be medim, sözün bittiği yer işte bu...
Rabbim ailesine sabırlar versin.
Bari Berkin ve Ali yi toprağa vermeyelim Allahım, onlara şifa ver...

Ah be medim, sözün bittiği yer işte bu...
Rabbim ailesine sabırlar versin.
Bari Berkin ve Ali yi toprağa vermeyelim Allahım, onlara şifa ver...

Acı bir güne uyandık bugün yine.
Bu kanlı elleri hiç bir şey temizleyemeyecek ve bunları kimse unutmayacak.

Erdal Eren gibi yürüdü sonsuzluğa.
Korkacak, titreyecek ve yıkılacaksınız diyerek.

Ruhu şad olsun, rabbim ailesine sabırlar versin.

Çok doğru bir tespit :) Bizim düşmana da dış güçlere de hiiç ihtiyacımız yok.. Bırakın kk'yı, tarihten beri böyle değil mi?
16 Türk devletini de (Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın temsil ettiği..) dış güçler yıkamadı yine Türkler yıktı ve bununla yani kendi kendini yok etmekle gurur duyan garip bir milletiz biz

Bu arada genç Ali'nin ruhu şad olsun,mekanı cennet olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…