- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Anne ah'ı aldın, artık iki cihandada huzur yok sana !
kimden bahsettiğimi anlayan anlıyordur.
Uğur Dündar CHPnin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündarın iddiasına göre CHPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?
Uğur Dündar CHP’nin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündar’ın iddiasına göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?
Olabilir mantıklı, Beyoğlu belediye başkanı adayı için de Mehmet Ali Alabora önerilmişti diye hatırlıyorum :44:
ben hiç duymadım...keşke olsa ama ben CHP nin Pavey'i aday göstereceğini hiç zannetmiyorum..
Alabora siyasete atılmayı düşünmüyorum demişti de Şafak Pavey fikri iyi mi kötü mü karar veremedim ben ona mecliste de çok ihtiyacımız var:44::44:
Evet doğru diyorsun zaten gerçekten muhalefetlik yapan iki üç kişi var onları da kaybetmemek gerek...
Alabora da sadece bir öneriydi zaten gerçekleşme ihtimali çok az
Ben de, Emine Ülker Tarhan' ı bile harcadılar sanmıyorum yanii
Tarhan'ı sivrildiği için harcadılar...CHP de hala bir adım ileri gidebilmiş değil maalesef...hala sen ben davası...her siyasi parti gibi memleket hayrını düşünmekten çoook uzaklar...
Tarhan benim CHP içinde beğendiğim tek isimdi uzundur...Şafak Pavey yeterince güçlü bi aday değil oyüzden riske atmazlar...
Ankara Dikmende de eli palalı satırlılar ortaya çıkmış.
Eki Görüntüle 752570
Ne kadar enteresan değil mi?
40 gündür milyonlar direniyor , bir tane sopalı veya palalı resimlerini görmedik ama Türk polisi tarafından öldürülüp, hapse atılıyorlar .
Aslında yaşananların bütününe bakacak olursak ne kadar acı değil mi?
Bu ülkede Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan gibi siyasiler asıldı, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Erdal Eren gibi gençler idam edildi, Mahir Çayan ve arkadaşlarının intikamının alınması için eski başbakanlardan Nihat Erim vuruldu.
Şimdilerde Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Medeni Yıldırım ve Şehit Komiser Mustafa Sarı.
Boşuna demiyorum dış güçlere gerek yok diye, biz kendi kendimize silah doğrultmuşuz hep, yine aynı şeyi yapıyoruz, hep birilerini suçluyoruz ya hiç mi suçumuz yok olanlarda, bunca ölenlerin isimlerini anarken masumiyet görebildik mi aynadaki yansımalarımızda, birilerini parmakla gösterip işte suçlu bu demek yeterli mi?
Biz bu ülkenin halkı, yaşananlardan beraat edebilir miyiz? Suçsuz muyuz gerçekten?
Onca ölenimizin öldüğü zamanlara bir bakın, darbe zamanları, yine darbe mi istiyoruz? Sonuca ulaşınca içimiz rahat dalabilecek miyiz uykuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?