• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne ah'ı aldın, artık iki cihandada huzur yok sana !
kimden bahsettiğimi anlayan anlıyordur.
:ssz:
uypy.jpg

hep söylüyorum; cehennem çok büyük olmalı yoksa bizleri sığmayacak.....

Uğur Dündar CHP’nin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündar’ın iddiasına göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?

Olabilir mantıklı, Beyoğlu belediye başkanı adayı için de Mehmet Ali Alabora önerilmişti diye hatırlıyorum :44:

Uğur Dündar CHP’nin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündar’ın iddiasına göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?

ben hiç duymadım...keşke olsa ama ben CHP nin Pavey'i aday göstereceğini hiç zannetmiyorum..

Olabilir mantıklı, Beyoğlu belediye başkanı adayı için de Mehmet Ali Alabora önerilmişti diye hatırlıyorum :44:

Alabora siyasete atılmayı düşünmüyorum demişti de Şafak Pavey fikri iyi mi kötü mü karar veremedim ben ona mecliste de çok ihtiyacımız var:44::44:

Alabora siyasete atılmayı düşünmüyorum demişti de Şafak Pavey fikri iyi mi kötü mü karar veremedim ben ona mecliste de çok ihtiyacımız var:44::44:

Evet doğru diyorsun zaten gerçekten muhalefetlik yapan iki üç kişi var onları da kaybetmemek gerek...

Alabora da sadece bir öneriydi zaten gerçekleşme ihtimali çok az :31:

Evet doğru diyorsun zaten gerçekten muhalefetlik yapan iki üç kişi var onları da kaybetmemek gerek...

Alabora da sadece bir öneriydi zaten gerçekleşme ihtimali çok az :31:

Şafak Pavey'in yapacağı her işi güzel yapacağını hakkını vereceğini düşünüyorum zaten kendisine hayranım ama herkes için mecliste daha faydalı olacağını düşünüyorum. İBB başkanlığına en iyi aday Mustafa Sarıgül bana göre

Ben de, Emine Ülker Tarhan' ı bile harcadılar sanmıyorum yanii :31:

Tarhan'ı sivrildiği için harcadılar...CHP de hala bir adım ileri gidebilmiş değil maalesef...hala sen ben davası...her siyasi parti gibi memleket hayrını düşünmekten çoook uzaklar...

Tarhan benim CHP içinde beğendiğim tek isimdi uzundur...Şafak Pavey yeterince güçlü bi aday değil oyüzden riske atmazlar...

Tarhan'ı sivrildiği için harcadılar...CHP de hala bir adım ileri gidebilmiş değil maalesef...hala sen ben davası...her siyasi parti gibi memleket hayrını düşünmekten çoook uzaklar...

Tarhan benim CHP içinde beğendiğim tek isimdi uzundur...Şafak Pavey yeterince güçlü bi aday değil oyüzden riske atmazlar...

Çok doğru... Tarhan çok dişli bir kadın, gelse gelse hakkından o gelirdi ama harcadılar işte chp zihniyeti...:31:

Bence de Şafak Pavey yeterince güçlü değil riskli bir isim...:31:

Gezi Parkı eylemlerine destek için Eskişehir’de gösterilere katılan, ardından kimliği belirsiz kişiler tarafından dövülen Ali İsmail Korkmaz’ın hayatını kaybetmesi Ankara’da da protesto edildi. Kennedy Caddesi'nde toplanan gruba önce dağılın uyarısı yapan polis, göstericilerin dağılmaması üzerine TOMA ve Akrep'lerle müdahalede bulundu. Dikmen'de araçlardan ellerinde palalarla inen bazı kişiler göstericilere saldırdı.

Cehennem yan gelip yatma yeri değildir!!! Bu kadar kul hakkıyla biraz zor!!!

Ankara Dikmende de eli palalı satırlılar ortaya çıkmış.
Eki Görüntüle 752570

Ne kadar enteresan değil mi?
40 gündür milyonlar direniyor , bir tane sopalı veya palalı resimlerini görmedik ama Türk polisi tarafından öldürülüp, hapse atılıyorlar .

Ama bol bol duyduk değil mi?
Eli taşlı, sopalı "eylemciler" diye?

İşte bu samimiyetsizlikler ve iftiralar karşısında ben sükunetimi koruyamıyorum.

Aslında yaşananların bütününe bakacak olursak ne kadar acı değil mi?

Bu ülkede Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan gibi siyasiler asıldı, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan, Erdal Eren gibi gençler idam edildi, Mahir Çayan ve arkadaşlarının intikamının alınması için eski başbakanlardan Nihat Erim vuruldu.
Şimdilerde Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Medeni Yıldırım ve Şehit Komiser Mustafa Sarı.

Boşuna demiyorum dış güçlere gerek yok diye, biz kendi kendimize silah doğrultmuşuz hep, yine aynı şeyi yapıyoruz, hep birilerini suçluyoruz ya hiç mi suçumuz yok olanlarda, bunca ölenlerin isimlerini anarken masumiyet görebildik mi aynadaki yansımalarımızda, birilerini parmakla gösterip işte suçlu bu demek yeterli mi?

Biz bu ülkenin halkı, yaşananlardan beraat edebilir miyiz? Suçsuz muyuz gerçekten?
Onca ölenimizin öldüğü zamanlara bir bakın, darbe zamanları, yine darbe mi istiyoruz? Sonuca ulaşınca içimiz rahat dalabilecek miyiz uykuya?

"Hala" meydanlarda direnen direnişçi halk faşizme karşıdır Mune. Darbe de bir faşizm ürünüdür.
Bu halka sokaklara çıkmaktan başka bir çare bırakmamıştır bu hükümet.
2*2=4..5 değil.
Dün gece yaşananları hep beraber gördük.

Ne yapalım sokağa çıkmayıp? Bana bir kişi çıksın "yol şudur" desin.
Yalnız rica edeceğim sandık olmasın o yol, zira o sandık halkın değil, iktidarın sandığıdır.

Son 40 yılın en büyük direnişi söz konusu, binlerce yaralı onlarca ölü.
Bu bir devlet terörüdür.
Bıçak kemiğe nasıl dayandıysa, amaçtan asla ödün verilmiyor. Canımı veririm, meydanda zulme direnmekten vazgeçmem diyen milyonlarca insan hala orantısız insanlıkla direniyorlar. Bunca zulme, bunca şiddete karşı bu insanlık olmasaydı, çoktan iç savaş başlamıştı.
İnsanlığı bir saniye olsun bırakmayan bir halk var sokakta..

Acaba bu hükümet mi darbe istiyor? Ya da iç savaş? Direniş esnasında peşpeşe yapılan icraatlere bakacak olursak, 1 tane halkı kışkırtmayan bir icraat gösterebilir misiniz bana? Ne istiyor bu hükümet?

Son olarak kendi adıma değinmek isterim ki, başbakan ve vekillerin asılması, en az denizlerin ölümü kadar acıtmıştır beni.
Siyasi idamların haklı bir sebebi olamaz.
Siyasi idamların tümü, bu ülkenin yüz karasıdır.

Son düzenleme:
"... Ve sen ki…
Sen,
benim ilk çocuğum, ilk hocam, ilk yoldaşım
19 yaşım."

Her biriniz birer andaç
adınızla anılacak bundan sonra
söz vermek için yazılan bu şiirler
Mayısta açan gül adınızla anılacak
alanlara çıkan ses, anımsatan özlem
yarım bırakılmış bir yaşamı
Zaman adınızla anılacak Temmuza vardığında