- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
ya biz bunları görüyoruzda başkaları niye göremiyo,yediğimiz içtiğimiz de aynı halbuki,
benden perişan haldeki adamlar allah başımızdan eksik etmesin rteyi diyor
ne diyim bu insanlara
Bize yeter sokağa çıkmayın diyorlar nasıl çıkmayalım, her gün başka bir sebep veriyorlar bize!!
Bize yeter sokağa çıkmayın diyorlar nasıl çıkmayalım, her gün başka bir sebep veriyorlar bize!!
yanlış düşünce.sessiz kalmak çözüm değil ben de biliyorum.
zaten susun da demiyorum.
elbetteki düşündüklerinizi savunacaksınız.
benim demek istediğim nokta şu, her kapalı akpli değildir her açık bayanda akp karşıtı değildir.
başkaları bölmesin bizi.
yıllarca sorun olmadı şimdi sorun oluyor.
gereken cevabı sandıkta görmek gerek.
ırkçılık yapıyo tabiki, kendini Türk olarak kabul etmiyorki bu ismi seçmiş.
o bayanın açık olmasını problem yapmış,
zaten bu türkiyenin kanayan yarası. daha neyi niçin üstelemiş anlamış değilim.
Eki Görüntüle 752067
Tey tey tey. Dışarıda darbe karşıtı şovlar yap, içeride darbe rejimi uygula.
Şaşırmadım.
Yeter ki artık şu demokrasi davulunu çalıp milleti irrite etmesinler.
bi de mustafa sarı vardı hatırladınz sanırım......
hıhı düşerek öldü ordaki karmaşayı misket somun molotof vs atanları saymazsak sadece ayağı kaydı düştü haa bide yalan denilen artık yalan demek vicdan rahatltırmı bilmiyorum ama incelemeye alınan kayıt var.... bilmem farkındamısınz??? yine adana da küçücük yaralı bi çocuk var kucaklanıp köprüden atılan o da kaza oda....Biliyoruz Allah rahmet eylesin de komiserimiz düşerek öldü öldürülmüş olsaydı onunda katillerini sorardım diğer 5 kardeşimiz katilleri faili meçhul aramızda dolaşıyorlar bilmem farkında mısınız?
hıhı düşerek öldü ordaki karmaşayı misket somun molotof vs atanları saymazsak sadece ayağı kaydı düştü haa bide yalan denilen artık yalan demek vicdan rahatltırmı bilmiyorum ama incelemeye alınan kayıt var.... bilmem farkındamısınz??? yine adana da küçücük yaralı bi çocuk var kucaklanıp köprüden atılan o da kaza oda....
hıhı düşerek öldü ordaki karmaşayı misket somun molotof vs atanları saymazsak sadece ayağı kaydı düştü haa bide yalan denilen artık yalan demek vicdan rahatltırmı bilmiyorum ama incelemeye alınan kayıt var.... bilmem farkındamısınz??? yine adana da küçücük yaralı bi çocuk var kucaklanıp köprüden atılan o da kaza oda....
dipnot
John Milton,. İngiliz şair. Kayıp Cennet adlı eseriyle tanınır. İngilizce'ye en çok kelime kazandıran kişidir
5 kardeşimiz katilleri faili meçhul aramızda dolaşıyorlar bilmem farkında mısınız?
önyargı ne acı.... ... o karmaşanın içinde bunu yapabilecek insanlar var neden bu kabul edilmiyo.... asla ve asla oh olsun demek yada misilleme yapmak zerrece aklıma gelmedi..... neyse yaaabu senin saydıkların kaza değilse diğerleri katliam ozaman,
ne yani oh olsun mu diyosunuz anlamadım ben
biz kimsenin ölmesini yaralanmasını istemiyoruz
ayrıca o komiserin üstgeçitten düştüğü aynı E.Sarısülükün başından nişan alınarak vurulduğu gibi ortada,
adamın ailesi bile düşmüş diyo siz hala misilleme peşindesiniz
6 kişi 1 komiser etmiyo mu yani onu mu demek istedin
kusura bakma ama ben yazdıklarından bunu anladım
orasını bilemem.kendisine sormak gerek.Evet öyledir ama ben sevgili Can kardeşin bu ingiliz şairden dolayı değil de , Şeytanın Avukatı filmindeki John Milton karakterinden aldığını düşünüyorum bu ismi.
Yazdıklarını da o gözle okuyorum genelde .
Hepsinin faili meçhul değil , faili meçhul başka bir şeydir , suçsuz görülerek ceza alınmaması başka bir şey.
Diğerlerinin de failleri bir an önce bulunur dilerim .
önyargı ne acı.... ... o karmaşanın içinde bunu yapabilecek insanlar var neden bu kabul edilmiyo.... asla ve asla oh olsun demek yada misilleme yapmak zerrece aklıma gelmedi..... neyse yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?