Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inşallaah tatlım görürsün o günleri,hem kk da yemek tarifimi yok alırsın ordan tarifleri yaparsın bi güzel sonra oturur kocanla şirinlersiniz o yemekleri:))

Evet canım nasıl duyurucaz sesimizi başka türlü.

Ben öncelikle,

dokunulmazlığın kaldırılmasını
barajın kaldırlmasını yada düşürülmesini İSTİYORUUUM.
Sonrası gelir ki

Aslinda evet Toprak... Bunu yapabiliriz bence. Nasil ki 101 tl olan ehliyet harci bir gecede 15 tl ye düstü. ( aradaki farkin nereye gidecegini düsünüp, mübarek ramazana yüregimi karartmak istemiyorum) O kadar cok dile getirelim ki sesimiz duyulsun..SUSMA demiyormuyduk..Susmayalim...

Bende ilk önce dokunulmazliklar kalksin ve secim baraji kaldirisin...O zaman sandik da görüselim..

Merak etme tatlim, o telefon geldigi dakka tüm mutfak sirlarimla yanindayim... Hic sorun etme, telefon geldigi dakka önce mide sonra kalp olayi:)

Adamlar gercekten cok calisiyor yalniz.Red bir, Carsi iki.. Iyiki besiktasliyim:)))

inşallaah tatlım görürsün o günleri,hem kk da yemek tarifimi yok alırsın ordan tarifleri yaparsın bi güzel sonra oturur kocanla şirinlersiniz o yemekleri:))

Yerim sizi ben

Med'im,anarşist güzelim ne oldu sana yumuşadın böyle.Aşk mı yaptı böyle
Hani sanki ilk defa iktidara gelmişler de bir dahaki sefere tepkimizi sandıkta göstericez.Yahu kaç seçimdir gösteriyoruz zaten bir işe yaradı mı?Yooo...
Dağa çıkmak lazım heralde dağa çıkanları pek bir dinliyorlar.

medcezir yazınca aklıma geldi annem hep anlatır,ben küçükken deniz baykala aşıkmışım:))ona kıymalı yumurta yapacam dermişim
seninkide o hesap medcezircim aşk nelere kadir

Son düzenleme:

Yok hemen sandığa gitme.
Dokunulmazlık kalkınca mecliste dokunulacaklar var önce ordan başlansın da
Tüh bak gördün mü mecliste 3-5 kişi kaldı ne olacak şimdi.

Valla aşk böyle şapşal bişeye dönüştürüyomuş insanı rozum

Ben de sıkıldım bu cümleden.
Sosyal medyada da aynı muhabbet.
İşin içinden çıkılamayıp cevap verilemediğinde; ya "tepkinizi daha demokratik yollarla sandıkta gösterin" deniliyor ya da "teröristlerrr, anarşistlerrr" diye püskürülüyor

Nedir yani?
Sandıkta tepki göstermek nedir?
Nedir koca bir demokrasi kavramını bir sandığa indirgemek?
Demokrasinin kusursuz işlediği ülkelerde tepki sandıkta gösterilir.

Demokrasinin d'si uygulanmayan bir ülkede nedir bu sandık sevdası?
Biliyoruz o sandığın nasıl şekillendiğini. Tek çareleri sandık kaldı, onu da biliyoruz.

Oy vermediğim için beni neredeyse vatandaşlıktan çıkaran bir iktidara tepkiyi ne şekilde verebileceğim ben?
Gidip boğazına mı yapışayım adamın?

Artı ben oyumu atarken gayet tepkili atıyorum.
Pusulamı basarken sayıp sövüp öyle basıyorum, oradaki gözetmenlere konuşuyorum konuşuyorum çıkıyorum.
Daha nasıl tepki vereyim?

Bak yumuşacıktım anarşistliğim tuttu yine.

medcezir yazınca aklıma geldi annem hep anlatır,ben küçükken deniz baykala aşıkmışım:))ona kıymalı yumurta yapacam dermişim
seninkide o hesap medcezircim aşk nelere kadir

Ah şekerim ah, doğrusun ne diyim

AKP TMMOB'a Yasa Operasyonu Yapıyor!

Anasayfa Haberleri > AKP TMMOB'a Yasa Operasyonu Yapıyor!

Dün birçok yöneticisinin gözaltına alındığı, Gezi direnişi boyunca sık sık bağlı Odalarının basıldığı TMMOB, bu kez bir gece operasyonu ile yasa ile teslim alınmak isteniyor.AKP, TMMOB yasasını değiştirerek intikam alıyor, Gezi parkı rövanşını almaya çalışıyor.

saat 23.55
AKP İmar Kanunu 8. maddeye meslek odalarının vize ve onay yetkisini kaldıran ekleme için oylama yaptı ve oy çokluğuyla kabul etti.

TMMOB örgütlülüğünün, mühendislerinin, mimarlarının, şehir plancılarının bir talebine dayalı olmadan gerçekleşen TMMOB yasasındaki değişiklik, örgüt şeması, seçim, seçimde temsil, vesayet ilişkisini değiştiriyor.

Örgüt şemasında birlik varlığını koruyor, ancak birliğin hak ve yetkileri tümüyle yok ediliyor. Keza oda merkezi korunmakta ancak il odalarının tüzel kişilik kazanması ile odaların hak ve yetkilerine kısıtlama geliyor.

Oda merkezi ile il odaları arasındaki ilişkinin netliği yok. Yürürlükte olan yasada bütçe merkezi, tüzel kişilik demokratik merkeziyet ilkesine göre şekillenmişken, il odaları ile merkez arasındaki ilişki bozularak sistem tümüyle parçalanmak istenmektedir.

madem seçimle hak arayışı olacak yiyosa refarandum yapsınlar rte hükümetine evet mi hayır mı diye
akgençliğin pankartı;
"seni sevmeyen ölsün usta"beyne bak yaa
bu adamlara kazıkla soksan bazı fikirleri akılları girmez ,kaldıki yazmayla çizmeyle

Gezi Parkı projesini mahkemeye taşıyıp iptal ettiren TMMOB'den hükümet intikamını alıyor...

Son düzenleme:

Tey tey tey. Dışarıda darbe karşıtı şovlar yap, içeride darbe rejimi uygula.
Şaşırmadım.

Yeter ki artık şu demokrasi davulunu çalıp milleti irrite etmesinler.

AİHM'den 1 Mayıs'ta biber gazı kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) 2006 yılında İzmir'de düzenlenen 1 Mayıs gösterilerinde polisin orantısız şiddet ve biber gazı kullanımıyla ilgili davada Türkiye'yi para cezasına mahkum etti.

Mahkeme Zuhal Subaşı ve Ali Çoban'ın açtığı davada Türkiye'yi şikayetçilerin her birine 15 bin euro ödemeye ayrıca masraflar için toplamda 1760 euro ödemeye mahkum etti.

AİHM'in açıklamasına göre Subaşı ve Çoban, İzmir'de 2006 yılında katıldıkları 1 Mayıs gösterileri sırasında polis memurları tarafından tekmelendikleri, darp edildikleri, biber gazıyla müdahaleye maruz kaldıkları ve yetkililerin kötü muameleyle ilgili etkili bir soruşturma süreci yürütmediği gerekçeleriyle şikayetçi oldu.

Mahkeme, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin insanlık dışı ve aşağılayıcı muameleyi yasaklayan 3'üncü maddesi doğrultusunda Subaşı ve Çoban'ı haklı buldu.

Mahkeme şikayetçilere kötü muamele uygulanması ve şikayetin yetkililerce etkili bir biçimde soruşturulmaması nedeniyle 3'üncü maddenin iki kez ihlal edildiğine karar verdi.

Eki Görüntüle 752067

Şaşırmadım.

Bize yeter sokağa çıkmayın diyorlar nasıl çıkmayalım, her gün başka bir sebep veriyorlar bize!!

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 752067

Şaşırmadım.

ya biz bunları görüyoruzda başkaları niye göremiyo,yediğimiz içtiğimiz de aynı halbuki,
benden perişan haldeki adamlar allah başımızdan eksik etmesin rteyi diyor
ne diyim bu insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…