Nerde bebişim nerde, adamların işten aşka vakti mi kalıyor
Olsun ben beklerim.
Redhack sözcüsü(muhtemelen şirin baba o) günün birinde bana "yemekte ne var" diye seslenirse, yumurta kıramayan ben mutfakta devrim yaparım yeminlen
Evet canım nasıl duyurucaz sesimizi başka türlü.
Ben öncelikle,
dokunulmazlığın kaldırılmasını
barajın kaldırlmasını yada düşürülmesini İSTİYORUUUM.
Sonrası gelir ki
Merak etme tatlim, o telefon geldigi dakka tüm mutfak sirlarimla yanindayim... Hic sorun etme, telefon geldigi dakka önce mide sonra kalp olayi:)
Adamlar gercekten cok calisiyor yalniz.Red bir, Carsi iki.. Iyiki besiktasliyim:)))
inşallaah tatlım görürsün o günleri,hem kk da yemek tarifimi yok alırsın ordan tarifleri yaparsın bi güzel sonra oturur kocanla şirinlersiniz o yemekleri:))
Med'im,anarşist güzelim ne oldu sana yumuşadın böyle.Aşk mı yaptı böyleRozişim sandıkları çalmamızı ya da yakmamızı falan kastediyorlar galiba:44:
Hani zulmün ve baskının olduğu yerde isyan ve anarşi meşrudur ya, onlar da kabul ettiler galiba bu durumu
Yalnız ne kadar yumuşacığım farkettiniz dimi..Bebişim, rozişim, cicişim
ayyyyyyyyyyyyyyyy... ya lütfen bir cözüm yaaa. Bu nasil bir düzendir, bu nasil bir haksizliktir... Neden dogru dürüst bir muhalefetimiz yok!!! Neden arastiran, belgeleyen bir takip kadromuz yok!!! ( bunlar soru degil sezenis)
Politika bir gemi,politikacılarda geminin yolcuları.Hepsi aynı gemide.Arada kaptanlar değişiyor o kadar.
Kimileri gemi yürüsün diye ses çıkarmıyor alkışlıyor,
Kimileri seslerini duyurmak için ateş yakıyor dumanı ile ben burdayım diyor.
Hahaha ay koptum bunamedcezir yazınca aklıma geldi annem hep anlatır,ben küçükken deniz baykala aşıkmışım:))ona kıymalı yumurta yapacam dermişim
seninkide o hesap medcezircim aşk nelere kadir
Aslinda evet Toprak... Bunu yapabiliriz bence. Nasil ki 101 tl olan ehliyet harci bir gecede 15 tl ye düstü. ( aradaki farkin nereye gidecegini düsünüp, mübarek ramazana yüregimi karartmak istemiyorum) O kadar cok dile getirelim ki sesimiz duyulsun..SUSMA demiyormuyduk..Susmayalim...
Bende ilk önce dokunulmazliklar kalksin ve secim baraji kaldirisin...O zaman sandik da görüselim..
Med'im,anarşist güzelim ne oldu sana yumuşadın böyle.Aşk mı yaptı böyle
Hani sanki ilk defa iktidara gelmişler de bir dahaki sefere tepkimizi sandıkta göstericez.Yahu kaç seçimdir gösteriyoruz zaten bir işe yaradı mı?Yooo...
Dağa çıkmak lazım heralde dağa çıkanları pek bir dinliyorlar.
medcezir yazınca aklıma geldi annem hep anlatır,ben küçükken deniz baykala aşıkmışım:))ona kıymalı yumurta yapacam dermişim
medcezir yazınca aklıma geldi annem hep anlatır,ben küçükken deniz baykala aşıkmışım:))ona kıymalı yumurta yapacam dermişim
AKP TMMOB'a Yasa Operasyonu Yapıyor!
Anasayfa Haberleri > AKP TMMOB'a Yasa Operasyonu Yapıyor!
Dün birçok yöneticisinin gözaltına alındığı, Gezi direnişi boyunca sık sık bağlı Odalarının basıldığı TMMOB, bu kez bir gece operasyonu ile yasa ile teslim alınmak isteniyor.AKP, TMMOB yasasını değiştirerek intikam alıyor, Gezi parkı rövanşını almaya çalışıyor.
saat 23.55
AKP İmar Kanunu 8. maddeye meslek odalarının vize ve onay yetkisini kaldıran ekleme için oylama yaptı ve oy çokluğuyla kabul etti.
TMMOB örgütlülüğünün, mühendislerinin, mimarlarının, şehir plancılarının bir talebine dayalı olmadan gerçekleşen TMMOB yasasındaki değişiklik, örgüt şeması, seçim, seçimde temsil, vesayet ilişkisini değiştiriyor.
Örgüt şemasında birlik varlığını koruyor, ancak birliğin hak ve yetkileri tümüyle yok ediliyor. Keza oda merkezi korunmakta ancak il odalarının tüzel kişilik kazanması ile odaların hak ve yetkilerine kısıtlama geliyor.
Oda merkezi ile il odaları arasındaki ilişkinin netliği yok. Yürürlükte olan yasada bütçe merkezi, tüzel kişilik demokratik merkeziyet ilkesine göre şekillenmişken, il odaları ile merkez arasındaki ilişki bozularak sistem tümüyle parçalanmak istenmektedir.
Gezi Parkı projesini mahkemeye taşıyıp iptal ettiren TMMOB'den hükümet intikamını alıyor...
Eki Görüntüle 752067
Tey tey tey. Dışarıda darbe karşıtı şovlar yap, içeride darbe rejimi uygula.
Şaşırmadım.
Yeter ki artık şu demokrasi davulunu çalıp milleti irrite etmesinler.
Eki Görüntüle 752067
Tey tey tey. Dışarıda darbe karşıtı şovlar yap, içeride darbe rejimi uygula.
Şaşırmadım.
Yeter ki artık şu demokrasi davulunu çalıp milleti irrite etmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?