- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #1.121
bayramın ilk günü izin yapıcamm daha sora pazartesi işe başlıcamm en geç salı asla durmam evdeeaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayramın ilk günü izin yapıcamm daha sora pazartesi işe başlıcamm en geç salı asla durmam evdeeaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
güllüüü tatil uzama ihtimali mi var dedi ağzından yada klavyenden bal damlıyo kıskaydirigubbakcemile3
yoksa rapor almayı bile düşünüyorum ben acaip yorgun hissediorum kendimi
zaten 2-3 ay sonra bırakırım heralde işi..
:))) ben gidim az iş yapamm
bugün ferideyle çarşıya çıkıcas kayınvaldesi demişkii kızım biz alcas sana bakıcas çıkıptaa ama 3densora
edaa bizim işyerindede süreklioluyo biliyomusun allah kourusun çoktehlikeliii
bi adam öle bir çrpmıştıkiiii azı burnu kanamıştı bitaanesinin anında kafası şişti davul olduu çk üüzümüştüm
hahaaa yemekte iyi kulak açtın lülüüüü fenasın :)))
edaaaaaa kızzzzz hastaneninn önünde simit satıyomuş o adamm annem söledi haşimdii
dimiiiii
yaa dedim ben anneme diyom diyoki he he nerden tanıycan diyıom bu adam yanında oğluyla bişe satıyooo ...
ayyy demekki o adam sen diyince hatırladım evet kılarıda vardıııı simit satıyooooo demekki o kızlardııı
umarım işe yaramıştır :))))))))))))))))))
bilmiyom bitanemkii ama bilmezler öyle şeylerr anlamazzz bayramdan önce bi kere daha gelelim bi araya en iyisi :roflol: ..
ama önemli değil öyle şeyler benim için ne bilimmm huzurumuz olsun yeter canım dimii
güzelimm senin saten ihtiyacın yokkii herşeyin var allaha şükür kuzumbu adettir alınır yani eğer kayınvalden herşeyi biliyosa bunuda bilir ve arar senii