Geyiğin Gülleri

güllüüü tatil uzama ihtimali mi var dedi ağzından yada klavyenden bal damlıyo kıskaydirigubbakcemile3

yoksa rapor almayı bile düşünüyorum ben acaip yorgun hissediorum kendimi

zaten 2-3 ay sonra bırakırım heralde işi..

güllüüü tatil uzama ihtimali mi var dedi ağzından yada klavyenden bal damlıyo kıskaydirigubbakcemile3

yoksa rapor almayı bile düşünüyorum ben acaip yorgun hissediorum kendimi

zaten 2-3 ay sonra bırakırım heralde işi..

ŞenizŞenizŞeniz

valla sabah haberleri izliyodum öle dediler cnm bayram tatili uzasınmı uzamasın mı:KK70:
inş uzar bende yorgun hissediyom şu uyku düzenim resmen tepetakla oldu -tatlicadiarzu-
inş kötü aşermessin cnm:çok üzgünüm:

Ay keşke tatil olsakaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sağol güllüm ya ilk aylar sıkıntı olcek galba bulantı çok var bende:sinifsinif:

sonu hayrolsun inş..:emir_bebek:

edaaaaaa kızzzzz hastaneninn önünde simit satıyomuş o adamm annem söledi haşimdii :KK43:

dimiiiii

yaa dedim ben anneme diyom diyoki he he nerden tanıycan diyıom bu adam yanında oğluyla bişe satıyooo ...
ayyy demekki o adam sen diyince hatırladım evet kılarıda vardıııı simit satıyooooo demekki o kızlardııı

bilmiyom bitanemkii ama bilmezler öyle şeylerr anlamazzz bayramdan önce bi kere daha gelelim bi araya en iyisi :roflol: ..

ama önemli değil öyle şeyler benim için ne bilimmm huzurumuz olsun yeter canım dimii

güzelimm senin saten ihtiyacın yokkii herşeyin var allaha şükür kuzumbu adettir alınır yani eğer kayınvalden herşeyi biliyosa bunuda bilir ve arar senii

güzelimm senin saten ihtiyacın yokkii herşeyin var allaha şükür kuzumbu adettir alınır yani eğer kayınvalden herşeyi biliyosa bunuda bilir ve arar senii

bilmiyom canım nyseee artıkk

ay adama üzüldüm ya şimdi bide sonuçta sabahları gördüğüm adam ..

neyseeee sen napıyon evdemisinnn

siz bizden sonra naptınızzzz

hiçç evdeyimmm gidicem mugabeleyee sorada çarşıya
o akşaammı sizden sora oturduk baya geç saate kadar nescafe felan içtikkk sora tost yaptım kendime gece öle yattık sora

X