Geyiğin Gülleri

:mymeka: yoksam gelmicektin ölemi ekiz senii :)

bazen msj yazmak bile istimiyo ki canım :) öylesine bakınıp çıkıyorum diğer topiclere de

bi de şey oluyo :kedi: şimdi çeyiz hazırlığındayım
buradakilerde genelde evli herkesin konusu farklı olunca, herkes kendi derdinde oluyo :kedi: öyle işteee :kedi:

vallaedacım ben çok memnunum fırınımdan ama bak fırın için sölüyorum çok memnunum
fakat setüstünü şey al normal tüplü ve zemini cam olanlar var onlardan al demirleride döküm olmasın normal ızgaralar çok kullanışlı oluyoo

seninkinin üstü direk camdı dimi güzel görünüyodu amaaa...
ben cam almıyımmı nasıl olsun.. normal gülşenle benim aldıgım fırın gibimi diyon üstü ateş yanıyo üstünde demiri var..
ya anlamıyom ben bu işlerdenn :çok üzgünüm:

camlar çok mu berbat ki leblebi :uhm:

ayyy ben çok üşengecim nasıl ev hanımı olur benden bilemiyorum :uhm: kaydirigubbakcemile3

çok değil ama silmek lazım tabiki
şimdi güneşlikleri açmıyorum sorun yok ama
bayramda açık olacak tozlu görünür
birde yağmur yağdı bazı camlara gelmiş yağmur damlaları
mecburen silmem lazım
15 gündür silmiyorum zaten :sinifsinif:

Son düzenleme:
kıslar topiğin birinde gördüm
bebklerimiz ve cicileri
bayıldım yaa sizede ekleyim bakın

alıntı etmeyin sileyim okiş...

Son düzenleme:
güle güle kullan edacımm.. evet kesinlikle ateş yansın elektirklide herşey güsel olmuyo harlı ateş gibi deill

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeker resim eklemişken size bi haberim var

güllü dayanamıcam dicemmmmmmmmmmmmmmmmm

güllü hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

güle güle kullan edacımm.. evet kesinlikle ateş yansın elektirklide herşey güsel olmuyo harlı ateş gibi deill

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şeker resim eklemişken size bi haberim var

güllü dayanamıcam dicemmmmmmmmmmmmmmmmm

güllü hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

atıyosuuunnnnnnnn

X