Geyiğin Gülleri

hayvannnnnnnnnnnnnnnn beni öle tanıdındaaaaa miktir git morospuuu senii çarsanda busaatten sora gelmem:eek:lmaz:
senin moklu evine kalmadım kendi evimde sıcacık suuuuuuu temis bnayoo yatak ev müsait olunca anahtarı veremde siz gelin ihtiyaç görersinizzz gaybana mokuuu

akannehiruuuuuuuuuu mürbiyesiz seni :roflol::roflol:

anahtarı vermeye alıştın sen:eek:lmaz:

edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3

ay dimiii hem ben hemen yapimm üstünde dediğin gibi büsküvi ufalm fındıkk yeşil fıstıkkk bide çikolata toplarıııı cokacimcoook

edda yavrum ben olsam tavuk koymazdım. ben hiç sevmem tavuklu sen bildigin yalancı tavuk gögsü yap bence böle bisküvi ufala üstüne kakaolu oyyş olsada yesek orucum sakatlancak kaydirigubbakcemile3

şeker geçmiş olsun. akşam biz oturuoz küçük kaynım aradı dioki biz iyiz.apo dioki nolduki :1ninca: sonra dedilerki deprem olmuş hep dışardalarmış.sahurdada olmuş 4.7 olmuş az zdegil yani
gonya gibi mübarek memlekette de deprem oluoya ne diyim:roflol:

:roflol::roflol:
senin buu kaynına varya çok gülüyorummm oy allahım alemyaaa
kızım deprem sel felaket gonya monya dinlemiii öle olsa ilk bodrum antalya oralarıvurması lasımmmm

akannehiruuuuuuuuuu mürbiyesiz seni :roflol::roflol:

anahtarı vermeye alıştın sen:eek:lmaz:
vereliniortak

ay dimiii hem ben hemen yapimm üstünde dediğin gibi büsküvi ufalm fındıkk yeşil fıstıkkk bide çikolata toplarıııı cokacimcoook

cameş yaaa kızım düğüne kada ben sana sölimmm cameş gibi olarsın hamile sancak millet seni

hayvannnnnnnnnnnnnnnn beni öle tanıdındaaaaa miktir git morospuuu senii çarsanda busaatten sora gelmem:eek:lmaz:
senin moklu evine kalmadım kendi evimde sıcacık suuuuuuu temis bnayoo yatak ev müsait olunca anahtarı veremde siz gelin ihtiyaç görersinizzz gaybana mokuuu

anaaaa kızım sen çok alıngan oldunn yemin ederim verdigin cevaba şaşırdım yani şakalaşırken beni böyle tanıdın denirmiiiiii
şakalaşıyoruzzzz yada ben öyle biliyodum pardon !!!

ikinciside yavrum anahtarını ihtiyacı olan birine ver bizde gidecek yer çok :)))) Kı BıZ ÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAYIZZZ o neki :)))) :roflol::roflol:

anaaaa kızım sen çok alıngan oldunn yemin ederim verdigin cevaba şaşırdım yani şakalaşırken beni böyle tanıdın denirmiiiiii

ikinciside yavrum anahtarını ihtiyacı olan birine ver bizde gidecek yer çok :)))) Kı BıZ ÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAYIZZZ o neki :)))) :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: bu eklemeyi sonradadan yakadım:roflol::roflol: benden gaçmaz:lepi: :roflol::roflol:

ikinciside yavrum anahtarını ihtiyacı olan birine ver bizde gidecek yer çok :)))) Kİ BİZ ÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAYIZZZ o neki :)))) :roflol::roflol:

manyakmısın nerenle okudun normalde öle kelimeler dermiyimmm tekrar oku kan şekerin düştü heralde algılayamıyosunnn:ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol: bu eklemeyi sonradadan yakadım:roflol::roflol: bende gaçmaz:lepi: :roflol::roflol:

çünkü önceden anlıyodum şimdi anlamıyom oişlerden :)))

manyakmısın nerenle okudun normalde öle kelimeler dermiyimmm tekrar oku kan şekerin düştü heralde algılayamıyosunnn:ecrin_bebek:

algıda sorunlarım var benimm birazda
yaa acıktım yaaaaa tayuk gögsü çekti canım iskender çektiiiii çorba çekti salata çektiiii profitrol çektiiii neler çektiii nelerrrrrr :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

laf konduu süprizzzzz

evet efenim dikkatle bekliyoruz nilü acaba buna nasıl bi cvp evrcek şok şokşok filaşşşş:roflol::roflol:

benim gibi fit olmaya bayılıyonda olamıyonya çaktırma tamam anladım bennnkaydirigubbakcemile3

aştıma etcem tutmayın beniii :roflol::roflol:
kızım ben kabız oldum yoksaa içimde bi sen daha var :roflol:

X