- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
-
- Konu Sahibi siyahvemavi
Adam vampirmiymiş?
SanmamValla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de kaldm
yok koklatmış nasıl bir kokusu vardıysa adamın ömür boyu başkasını koklamayacakmış
Konu sahibi piste buyrun
Kk halki sizden bir basin aciklamasi bekliyor.
ates almayami geldinkz konuyu acip olay mhalini terketmissniz
Bir de bakmışız abi Edward Cullen :)
Yaşlar küçük heralde aklınıza gelen ilk vampir bu muBir de bakmışız abi Edward Cullen :)
Kim kimi koklamis fizk kurallarina gore adam koklamistir malum boyu dah uzndur.yok koklatmış nasıl bir kokusu vardıysa adamın ömür boyu başkasını koklamayacakmış
Valla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de
Hiç güleceğim yoktu gece gece :))))
Sanmam
Ben evliyim banada hiç hediye bileklik almadı
Bedava koklatıyorum kendimi hergün iyimi
acıdım şimdi bana
Benimde hiç kokuma kurban olmadı kör olmayasıca
Yaşlar küçük heralde aklınıza gelen ilk vampir bu mu
OkudumKonu sahibi uzgunum ama, simdi karisina sarilip uyuyordur o Buna da bir bu kadar yazi yazilir :-D
Yaşlar küçük heralde aklınıza gelen ilk vampir bu mu
İlk aklıma gelen o oldu ne bileyim yaşım küçük değil o kadar :)
Kurban olurum sana diyordurKarısının boynunu kokluyordur. Ayy ben de boyna taktım
Ee o zaman numara değişikliği ???2 senedir tanışıyoruz. 2 senedir ilişkimiz yok. onun işi benim hobim diyebilirim. 15-20 günlük bir konuşma süreci 3 kez de görüştük yüz yüze. sadece sarıldığında başımı boynuna gömdü onun dışında yazdığınız ithamlarınız gibi adamın koynuna girmedim. whatsapdan engelledim instagramdan facebookdan ancak telefonumun engelleme özelliği yok. aradığında direk çalıyor yani. ısrarla 6-7 kere arayınca açtım.
Yersen...dedim ya sana afrikalı bir çocuğun suya olan muhtaçlığı gibi aşığım sana diye.
2 senedir tanışıyoruz. 2 senedir ilişkimiz yok. onun işi benim hobim diyebilirim. 15-20 günlük bir konuşma süreci 3 kez de görüştük yüz yüze. sadece sarıldığında başımı boynuna gömdü onun dışında yazdığınız ithamlarınız gibi adamın koynuna girmedim. whatsapdan engelledim instagramdan facebookdan ancak telefonumun engelleme özelliği yok. aradığında direk çalıyor yani. ısrarla 6-7 kere arayınca açtım.