Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Her yerden engelledim, arasa da açmam zaten demiş. Yahu engellediyse adam nasıl arayacak zaten. Muhtemelen facede de o mesajdaki gibi aşırı doz romantizm içeren yazılar paylaştı. Adam da ben bunu taklaya getiririm dedi. Külliyen saçmalık.

Ne olacak evde bir kavga kiyamet kopmustur. Adam kizimla esimle yasamaya mecburum demis ya ne mecburiyeti varmis. Sizden olumlu tepkiler gelseydi eger emin olun ki sizinlede asla sonu gelmeyecek olan gizli ask yasayacakti. En iyisini yapmissiniz.

Hele attığı mesaj beni bitirdi ksjdd "Gülü bir gün seni her gün seveceğim gülüm" falan yazsa aynı anlamı veriyor boşa uzatmış.
Ahahahah, ben de Ibrahim Tatlisesvari bir senaryo oldugunu tahmin ettim. Okuyamadim, bir daha deneyeyim

Eee sonra nolmuş?
Kim kime onbeş günde ölesiye aşık olmuş ki? Bir de dünyadaki en dramatik olay buymuş gibi uzuunca bir yazı yazmışınız.

Nedense konu bana inandirici gelmedi.
Iki defa mesajlas leyla mecnunu kiskandiracak ask yasa...
Sonrasin da dramatik bir ayrilik mesaji kadin aramis acmamis adam aramis bagirip cagirip meskulum arama demis kapatmis. Eeee kadinin gordugunu nasil anlamis
Adami her yerden engelemia ama adaam kizim ve esimle yasamak zorundayimi ruyasin dami demis anlayan beri gelsin

Hele attığı mesaj beni bitirdi ksjdd "Gülü bir gün seni her gün seveceğim gülüm" falan yazsa aynı anlamı veriyor boşa uzatmış.
E ona bakarsak konuda "ama evlisinnn benim değilsinn" şarkısının özeti
Öle dümdük evli adamla koklaştım denir mi?
Hiç anlamıyorsunuz bu romantizm aşk meşk işinden

Ne olacak evde bir kavga kiyamet kopmustur. Adam kizimla esimle yasamaya mecburum demis ya ne mecburiyeti varmis. Sizden olumlu tepkiler gelseydi eger emin olun ki sizinlede asla sonu gelmeyecek olan gizli ask yasayacakti. En iyisini yapmissiniz.
Yok kız, konu sahibi olumlu tepkinin kralını vermiş zaten. Kendini bile koklatmış baksana

adam karısının koynunda oh miss aman sen başkalarını koklama mazallah büyü bozulur..

E ona bakarsak konuda "ama evlisinnn benim değilsinn" şarkısının özeti
Öle dümdük evli adamla koklaştım denir mi?
Hiç anlamıyorsunuz bu romantizm aşk meşk işinden

Abi de baya hızlı 1-2 kez mesajlaşıp bir beyaz bileklik verince hoopp standlarda boynuna gömülmeler, bildiğin abaza bir kart zamparayı "çocuk bakışlı" falan diye güzellemiş bir de.

Mesaja ithafen kulagimda calan sarkilar
Canısııı canısı ömrümün yarısı ben senden ayrılmam alnımın yazısı

Beni unut düşme sakın peşime beni unut gülme sakın halime bir daha ağlamak yok kadere yalvarmak yok yok yoookk elimi kolumu gözümü bağladın

Konu sahibi nerede neden yazmiyor en azndan bize cemkirmeliydi bu isin raconu boyledir forumda konu acip alin oyalanin deyip gitmek olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…