Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Oda çok p.çmiş yani

Klişe aşk romanlarını aratmıyor başlık bile ikinci kalite aşk romanı gibi. Fon müziği olarak da Yıldız Tilbe'den İki Kadın Bir Adam'ı koy tam olsun. Böyle romanlar bile artık yazılmıyor gerçi siz bir de bunu yaşadıysanız ciddi ciddi yazık. Lafta aşk romanı diyorum tabi şuna aldatma güzellemesi resmen, rezalet.

Kimseyi kınamıyorum ne seni ne adamı ne de eşini. Ama bu nasıl bir midedir eşi görmüs ve verdiği tek tepki seni mi aramak? O adam evde barindirilmaz.
Seninde vicdanin rahat mi peki

Uzuluyorsunuz fakat bir gun bir baskasini seveceksiniz ve hep kafaniz da acaba baska kadin varmi hayatin da olacak.
Vazgec arkadasim bu yorun sonu yok ortada bir cocuk ve bir kadin var kimsenin vebalini alma.
Ne olursa olsun asla gorusme mesaj atma hatta tel hattini kir at yenisini al.adamin sana ulasmasini tamamen engelle.

Derin duygu,güzel duygu ama Evli adam !!!
Duyguların dan öteye mesaj gitmemeliydi o derece manalı özellikle yanlışa +bir yanlış eklemiş sadece ,kusura bakmayın da sevse halen evli kalmazdı ,kalsa da sizin beyninize hüküm sürüp ,sarılarak kafa bulandırmazdı ,gelmeyin bu tür derin bakışlara ,icraat yoksa imkansız da yok yapmayın ,kandırmayın bir yürek de iki kıpırtı barınmaz ...

Senin gibiler işte ancak beyaz bir bileklikle avunur. Beyaz bir gelinlik hayali bile kuramaz. Allah senin gibilerden yuvalarımızı korusun

facede 2 kere merhabalaştığın adam yaşadığın şehre geliyor bir kahve içiyorsunuz birbirinize aşık oluyorsunuz. adam size defalarca seni seviyorum diyor..
bizde ordan bakınca salağa benziyoruz zaten..
elin evli adamıyla karşılıklı aşık olacak kadar konuşup sohbet ettim demeye utanıyorsunuz ama konuşurken utanmıyorsunuz..
kendi düşen ağlamaz .. ağlayın açılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…