- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.527
- Konu Sahibi siyahvemavi
Gelinlik değil bileklik nasıl okudun ya
konunun içeriğine uygun okudum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelinlik değil bileklik nasıl okudun ya
Tövbe kız çok sallama göbegi düşürürsün bebegi bebekte girdi yaşına sapka ister basına ısmarladım gelıyor bu ayın sonunaBugün bu yorumların yüzünden banlanıcam galiba ama kayıtsız kalamıyorum Karnım kasıldı hamile olsam bebek düşerdi
yok yahu ne iki mesajlaşması yememiş işte 2 senedir evli sevgilim var demek..
konunun içeriğine uygun okudum işte
Bugun benim gulme gunum sanirim :))Yok kız, konu sahibi olumlu tepkinin kralını vermiş zaten. Kendini bile koklatmış baksana
Tövbe kız çok sallama göbegi düşürürsün bebegi bebekte girdi yaşına sapka ister basına ısmarladım gelıyor bu ayın sonuna
Bu şarkı bu konuya gitmedi ama neyse..
Rober hatemo beyaz ve sen çal keke çal
Bir halt yediyse tam yesin bari bir beyaz bileklik verdi diye hemen boyun mu koklatılır ayol az ağır olsun
Valla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade varBirşey daha dikkatimi çekti ,sosyal medyadan sadece merhabalaşıp ,söz de kaybetmemek uğruna duygularını söylemeyen biri nasıl oluyor da ,görüştükten sonra defalarca onceden sevdigini ,aşık olduğunu yazdı ??
Bir halt yediyse tam yesin bari bir beyaz bileklik verdi diye hemen boyun mu koklatılır ayol az ağır olsun
Ağzından mı öbbmüş?
Çelişki barındırsa da resmen romantizmin dibine vurmuş ,ben bile etkiye ,tepki veririm bu mesajla bileklik olmasa da olur. :)Valla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de kaldm
Adam vampirmiymiş?Yok boyundan dalmış direkt hop diye.
Bence sen evde kalmayı seçtin. Ev çok güzel gelsenizeValla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de kaldm
Ağzından mı öbbmüş?