Geriye Kalan Beyaz Bileklik

Bugün bu yorumların yüzünden banlanıcam galiba ama kayıtsız kalamıyorum :KK70::KK70::KK70: Karnım kasıldı hamile olsam bebek düşerdi :KK70::KK70:
Tövbe kız çok sallama göbegi düşürürsün bebegi bebekte girdi yaşına sapka ister basına ısmarladım gelıyor bu ayın sonuna :KK70:
Bu şarkı bu konuya gitmedi ama neyse..
Rober hatemo beyaz ve sen çal keke çal :işsiz:

Tövbe kız çok sallama göbegi düşürürsün bebegi bebekte girdi yaşına sapka ister basına ısmarladım gelıyor bu ayın sonuna :KK70:
Bu şarkı bu konuya gitmedi ama neyse..
Rober hatemo beyaz ve sen çal keke çal :işsiz:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Beyaz ve sen çok daha uydu :KK70::KK70::KK70: Ya varya çok tatlısın resmen öldüm buradaaa:KK70::KK70::KK70:

Bilekliğin fotosunu atsaydın ona göre yorum yapardım.
Sevdiğin adam! sana aşkı kadar temiz pirüpak bir bileklik hediye etmiş madem bi şeyapın derim. Bi çay için diyorum.
O ne arabesk ve uzun veda mesajı arkadaş . Bu yazıyı okuyan biçare eş kör olmuştur.

Birşey daha dikkatimi çekti ,sosyal medyadan sadece merhabalaşıp ,söz de kaybetmemek uğruna duygularını söylemeyen biri nasıl oluyor da ,görüştükten sonra defalarca onceden sevdigini ,aşık olduğunu yazdı ??
Valla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var:duduk:
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var:deli:
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de kaldm:işsiz:

Valla bn inanmadim bu konunun gercelikligine cok fazl celiskili ifade var:duduk:
Yani odabiseymi her yerden engeliyor ama dumanlami haberlesiyolar ne yapiyorlarsa adamin evin de olup biten hrseyden haberi var:deli:
Simdi dusundm debana hic bilelik hediye de olmadi acaba ondami ev de kaldm:işsiz:
Çelişki barındırsa da resmen romantizmin dibine vurmuş ,ben bile etkiye ,tepki veririm bu mesajla bileklik olmasa da olur. :)

Bence sen evde kalmayı seçtin. Ev çok güzel gelsenize :KK70:

X