Geriye Kalan Beyaz Bileklik

ismen vesaire tanışıyoruz onun işi benim hobim ortak tanıdıklarımız vesaire fazlasıyla var ancak yüzyüze ilk defa görüştük

Birde True Blood gelir benim aklima +18 o :O Walking Dead den mi devam etsek ne berbat bir sezondu ya

Bu arada konu sahibi utanmış ki karısı okuyunca hemen yalanlamış. Madem utaniyorsun buraya niye marifetmis gibi konu aciyorsun

ooo true blood efsanedir
he ya munenin luclie side tepemize binecek bence bu gidişle..

ısrarla aramaları saymazsak adımı soyadımı görmüş telefonda kayıtlıydım zaten. istese bulabilir beni. araştıracakmış seni dedi ertesi gün aradığında
Belki de o kişi eşinin ağzın'dan yazmış gibi yapıyor ,bir çeşit kafa karıştırmak diyelim , ben o sakinliği çok masumane buldum ,ve o tepkinin hafifliğine hayret ettim ,en az konu 'daki eksik taşlar ,ikilemler gibi kafam almadı...

Ya hakikaten ne bekliyorsun burda dertleşirken. Kıyamam sana ne aşkmış. Ne güzel duygular hissetmiş ve hissetttirmişsin sen. Dahası ne güzel yazıya dökmüşsün. Kalemine sağlık denmesini falan mı? Gerçekten mide bulandırıcı.

10 kere mi ne arandım o mesajdan sonra bir süre sonra zaten uçak moduna aldım telefonu o an açabilirdim de telefonu o ihtimale karşı neden onun ağzından yazsın ki

Sadece koklaştık desen daha iyiydi.
Iyidebeyaz bilelikten bile anlar yni kadin.
Mesajda briz acik adres var simdi hocam..
Evlisin unutalim bileklik bunlrin hepsi suc unsuru cumĺeler kadin yemezki
he ya nerden tutsan elinde kalıyor.

Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin konu sahibi ..hayallerini çaldığın kadını düşündün mü hiç yada çocuğunu ? Karaktersiz herif macera arıyormuş ,sen takilmissin ağına .bir de karısı mesajı görüyor terketmiyor , kendisi zaten karımı çocuğumu bırakmam diyor ...sen daha hangi aşkın ızdırabını çekiyorsun ?

Mesaj tekrarı

bukadar etkileyici bir yazi yazman evli bir adamla flort ettigin gercegini degistirmiyor ne yazik ki... igrenc kabul edilemez... vicdanin rahatsa biraz daha kurcala lutfen oralarda bi yerde rahatsiz bir vicdan olmali eger yoksa vay ki vay haline...

Yazık gerçekten çok yazık.. Kim bilir ne emeklerle kuruldu o yuva,evladı için nelere katlandı o kadın.
Sende burda bir beyaz bileklik üç beş mesaj bir fincan kahveyle aştan meşkten bahsediyorsun, adam karısını bıraksa gelse koşa koşa gideceksin .
Ha unutmadan söyleyeyim adam senin kokuna hasret değil aşıkta değil kendine fuara geldikçe macera ?küçük kaçamaklar arıyor yaşın kaç bilmiyorum ama saf olma bir sürü bekar adam dururken evli adamdan sana yar olmaz .

bukadar etkileyici bir yazi yazman evli bir adamla flort ettigin gercegini degistirmiyor ne yazik ki... igrenc kabul edilemez... vicdanin rahatsa biraz daha kurcala lutfen oralarda bi yerde rahatsiz bir vicdan olmali eger yoksa vay ki vay haline...
vicdanım olmasaydı rahatlamak için buraya yazmazdım

+1 aynısını diyorum ve ban yememek için susuyosum söylenecek çok şey var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…