-
- Konu Sahibi siyahvemavi
Benim aklıma ilk Vampirle görüşme filmi gelir. Tom Cruise ve Brad Pitt hani bende cok yaşlı da degilimdeİlk aklıma gelen o oldu ne bileyim yaşım küçük değil o kadar :)
Abla sen ne diyosun kitap provası mı yapıyorsun? S.lak yerine koymaya bayılıyorsunuz insanları.
2 senedir tanışıyoruz. 2 senedir ilişkimiz yok. onun işi benim hobim diyebilirim. 15-20 günlük bir konuşma süreci 3 kez de görüştük yüz yüze. sadece sarıldığında başımı boynuna gömdü onun dışında yazdığınız ithamlarınız gibi adamın koynuna girmedim. whatsapdan engelledim instagramdan facebookdan ancak telefonumun engelleme özelliği yok. aradığında direk çalıyor yani. ısrarla 6-7 kere arayınca açtım.
Kitap provasıysa çıkarmasın bence berbat. Yıldız Tilbe şarkılarını kitaplaştırmış gibi, kağıt israfı olur.
20 günde görüştük 3 kez falan ben ilk görüşte de aşkın olacağına inanıyoruyahu 20 günde mi karşılıklı aşık oldunuz da o mesajı yazdınız..
bu dedikleriniz doğruysa çok saf olmalısınız..
adamın niyeti belli .. mecburmuşta tırı vırı..klasik evli erkek masalları..
Kadın 'da sadece açıklamamı bekledi ,sakin sakin gerçekten medeni biriymiş...kadın bana o mesajı okuduğu akşam mesaj attı açıklama bekliyorum bu mesaj ne diye bende yanlış yazdım dedim hayır o mesaj bana geldi ben x'in eşiyim dedi. sarhoştum (mesela diyelim ki) bora'ya atacağıma boran'a atmışım dedim. lavaboya girdiğinde telefonu masanın üzerinde bırakmış mesaj gelince de kadın bakmış.
örnek verdim zaten.İsimler de daha yaratıcı olabilirdi Bora ne?
Deme yauvvv, sonra..?kadın bana o mesajı okuduğu akşam mesaj attı açıklama bekliyorum bu mesaj ne diye bende yanlış yazdım dedim hayır o mesaj bana geldi ben x'in eşiyim dedi. sarhoştum (mesela diyelim ki) bora'ya atacağıma boran'a atmışım dedim. lavaboya girdiğinde telefonu masanın üzerinde bırakmış mesaj gelince de kadın bakmış.
Benim aklıma ilk Vampirle görüşme filmi gelir. Tom Cruise ve Brad Pitt hani bende cok yaşlı da degilimde
Konuya donecek olursak olmamis bu konu, konu sahibi ol-ma-mis
20 günde görüştük 3 kez falan ben ilk görüşte de aşkın olacağına inanıyoru
Sakin sakin açıklama bekledi öylemi ? . Hiç bir kadın kocasının telefonuna gelen aşk mesajının (yanlış dahi atılmış olsa) sakince açıklanmasını beklemez gelir seni kilometrelerce uzaklıktan bulur ve hesabını sorarkadın bana o mesajı okuduğu akşam mesaj attı açıklama bekliyorum bu mesaj ne diye bende yanlış yazdım dedim hayır o mesaj bana geldi ben x'in eşiyim dedi. sarhoştum (mesela diyelim ki) bora'ya atacağıma boran'a atmışım dedim. lavaboya girdiğinde telefonu masanın üzerinde bırakmış mesaj gelince de kadın bakmış.
Kadın 'da sadece açıklamamı bekledi ,sakin sakin gerçekten medeni biriymiş...
Iyidebeyaz bilelikten bile anlar yni kadin.kadın bana o mesajı okuduğu akşam mesaj attı açıklama bekliyorum bu mesaj ne diye bende yanlış yazdım dedim hayır o mesaj bana geldi ben x'in eşiyim dedi. sarhoştum (mesela diyelim ki) bora'ya atacağıma boran'a atmışım dedim. lavaboya girdiğinde telefonu masanın üzerinde bırakmış mesaj gelince de kadın bakmış.
Sakin sakin açıklama bekledi öylemi ? . Hiç bir kadın kocasının telefonuna gelen aşk mesajının (yanlış dahi atılmış olsa) sakince açıklanmasını beklemez gelir seni kilometrelerce uzaklıktan bulur ve hesabını sorar
yanlış attım dedim ama inanmadı zaten kıyameti koparttı akşam bileklik den vesaire dediIyid3byaz bilelikten bil anlar yni kadin.
Mesajda briz acik adres var simdi hocam..
Evlisin unutalim bileklik bunlrin hepsi suc unsuru cumĺeler kadin yemezki
Birde True Blood gelir benim aklima +18 o :O Walking Dead den mi devam etsek ne berbat bir sezondu yasinir bozucu bir film o.. vampir insan aşk filmleri daha güzel:))
Ben olsam yolardim valla o bilekligi yutururdumKadın 'da sadece açıklamamı bekledi ,sakin sakin gerçekten medeni biriymiş...
20 günde görüştük 3 kez falan ben ilk görüşte de aşkın olacağına inanıyoru