Geriye Kalan Beyaz Bileklik

kadın bana o mesajı okuduğu akşam mesaj attı açıklama bekliyorum bu mesaj ne diye bende yanlış yazdım dedim hayır o mesaj bana geldi ben x'in eşiyim dedi. sarhoştum (mesela diyelim ki) bora'ya atacağıma boran'a atmışım dedim. lavaboya girdiğinde telefonu masanın üzerinde bırakmış mesaj gelince de kadın bakmış.

yahu 20 günde mi karşılıklı aşık oldunuz da o mesajı yazdınız..
bu dedikleriniz doğruysa çok saf olmalısınız..
adamın niyeti belli .. mecburmuşta tırı vırı..klasik evli erkek masalları..

20 günde görüştük 3 kez falan ben ilk görüşte de aşkın olacağına inanıyoru

Kadın 'da sadece açıklamamı bekledi ,sakin sakin gerçekten medeni biriymiş...

Deme yauvvv, sonra..?

Sakin sakin açıklama bekledi öylemi ? . Hiç bir kadın kocasının telefonuna gelen aşk mesajının (yanlış dahi atılmış olsa) sakince açıklanmasını beklemez gelir seni kilometrelerce uzaklıktan bulur ve hesabını sorar

Iyidebeyaz bilelikten bile anlar yni kadin.
Mesajda briz acik adres var simdi hocam..
Evlisin unutalim bileklik bunlrin hepsi suc unsuru cumĺeler kadin yemezki

ısrarla aramaları saymazsak adımı soyadımı görmüş telefonda kayıtlıydım zaten. istese bulabilir beni. araştıracakmış seni dedi ertesi gün aradığında 10. kezde mi ne ben telefonu uçak moduna aldım

sinir bozucu bir film o.. vampir insan aşk filmleri daha güzel:))
Birde True Blood gelir benim aklima +18 o :O Walking Dead den mi devam etsek ne berbat bir sezondu ya

Bu arada konu sahibi utanmış ki karısı okuyunca hemen yalanlamış. Madem utaniyorsun buraya niye marifetmis gibi konu aciyorsun

20 günde görüştük 3 kez falan ben ilk görüşte de aşkın olacağına inanıyoru

3 kere gördüğün adama aşık oluyorsan daha çok böyle mesajlar atarsın..
tanımadığınız insanlara aşık olmak nasıl bir ruh hali hiç anlamıyorum..
neyse sonuç olarak adamın evli olduğunu bile bile görüşmüşsün dolayısıyla arabeske bağlamaya gerek yok sonuç baştan belliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…