Geriye Kalan Beyaz Bileklik

ben ayırmak isteseydim adamın mesajları bende duruyor bunları itina ile atardım kadının adını vesaire tüm hesaplarını biliyorum bir tuşuma bakardı haberinin olmasını sağlamak

Tebrik mi edelim? Öff cidden bommmmboş konu ya, inşallah gerçek değildir de üçüncü kalite aşk romanı taslağıdır. Nereden tutsan elinde kalıyor, konu sahibinin pişkinliği de cabası. Güya çok pişman sjsjsj.

umurumda değil yüzüme bakıp bakmaması eğer onların ayrılmasından tatmin olacak biri olsaydım bunu yapardım

gene saf saf konuşuyon..
kadın mesajı görmüş aldatıldığını anlamış zaten. adamın ve senin yalanlarına inanmış numarası yapmış. e adam zaten karısını terketmek istemiyor seviyor.. sen bütün mesajları atsanda ayrılmaz onlar .

umurumda değil yüzüme bakıp bakmaması eğer onların ayrılmasından tatmin olacak biri olsaydım bunu yapardım
Yaptığın an bile oklar sana yönelmezdi emin ol , yine eşine kendini affettirmeye kalkıp kendini savunurdu , bir de hiç duymayacağın lafları işitirdin o sana aşık sandığın kisilikten, nasıl bir çocuk ruhluymuş göründünüz ...

Evliydi o ve beni aylarca uzaktan sevdiğini söylüyordu. Kokumu derin derin içine çekip kurban olurum sana diye seven bir adam

Bu kisimlarda midem bulanmaya basladi.
Allah islah eylesin... O mesaji atmakla yanlis yaptiginin veya evli oldugunu bildigin halde sana boyle yaklasmasina izin vermenin yanlis oldugunun bilincindemisin? Yasin kac?

Kızlar arkadaş 24 yaşındaymış neden hic profiline bakmadıysak.
Neyse yaşın daha çok küçük boyle guzel bir gün de dua et, tövbe et. Lutfen aynı şeyleri bir daha yapma.

X