- Konu Sahibi birokuzmagduru
-
Ne tez boşadın?Ama cidden öyle. Sevişmekten başka doğum öncesi ne yapıyorlar? Eh az biraz odun olmayanı aşerirse meyve falan buluyor işte. Odun olanı onu da yapmıyor. Seks hayatı sekteye uğradı diye hayıflanıp aranıyorlar daha çok!Kızım ben sevgiliyi boşadım, çok pis kılım erkeklere şu sıra.
Nikah masasina nasil geldik inanin o daha sasirtici benim icin artik . HayirlisiEsinizin babasının ismi nasıl peki, eski alakasız isimlerden mi?
Ben vefatından sonra babasının ismini koymak isteyen eşimi kırmazdım kolay kolay ama bu sefer dede isminden vazgeçmesi lazım. Hem dede hem baba ismine gerek yok.
Siz ilk çocukta da karar verene kadar sıkıntı yaşamışsınız, şimdi boşanma lafı geçiyor arada. İsim için bu noktalara gelmek çok şaşırtıcı geliyor bana.
Kaşındı kaşıdık.Ne tez boşadın?
Eşimin ablasının başına geldi o bizde kusura bakma ilkini sen koydun ikinci babasınin hakkı dedik ama isti kötü yaniTamam da sizin eşiniz saçma sapan bir isim sunsa sırf ilkini o koymadı diye koyar mısınız? Çocuk gibi dedemin olmadı o zaman babamın olsun. Kim bilir ne isimleri.
Benim dedemin annesinin ismi Ördekmiş. İstermisiniz Ördek ismini?
Keşke değiştirseydiniz mahkemede.Öff şu ölen kişilerin adını koymak kadar saçma bir şey yok. Bir mağduru da benim. Kardeşim, ben ölen kişinin yerine konulacak bir klon değilim, tamamen farklı bir bireyim. Ayrıca da hiç benzemiyorum, alakam bile yok. Ama beni her gördüğünde ölen kişinin kardeşi ağlıyor.İsmiyle falan yaşadığım yok, adı yaşasınmış, adım batsın e mi! Öfff! Yapmayın etmeyin, çocuğu daha doğar doğmaz başkasının ismine mahkum etmeyin. Ya bari adı orijinal olsun çocuğun, taklit gibi hayata başlamak hiç hoş olmuyor çünkü.
Valla önerim yok, ben olsam öleceğimi bilsem koymam.
Yaş oldu 30, artık çok geç. Önceden de babamın saçma sapan duygu sömürüleri engel oldu.Keşke değiştirseydiniz mahkemede.
Cinsiyeti ne papatyam hic sormadimBen erkek olursa da kız olursa da ismini seçtim ve asla büyüklerden birinin ismini koymayacagimi söyledim en baştan ama bana çok tuhaf geliyor adamın tüm sülalesini niye kadın çocuklarına koymak zorunda ki zaten soyadını onlar veriyor isimler de ortak seçilmeli gerçi ben seçtim ama
Haa görümceyse haksız, koymalıydıEşimin ablasının başına geldi o bizde kusura bakma ilkini sen koydun ikinci babasınin hakkı dedik ama isti kötü yaniilkinide birlikte karar verselerdi
Eşime iki isimde koymamışlar ki çocuk el mahkum kullanıyorAynı benim durumum.Babaannemin adi.Cok şükür ki halam güzel bir isim koymuş kimliğim de yazılı 18 yaşından sonra onu kullanmaya başladım.Sehirde değiştirince babaannemin adi mazi oldu.Babamin hatırası olmasa gidip sildirecem nüfustan
Bibi sadece babasının ismini koysa neyse, hem babasının hem dedesinin ismini koyacak.Hamile duygusallığımı buben böyle düşünüyorum 10 tane isim koysada benim koyduğum isimle sesleniyorlarsa ben koymus olurum biri sorsa ben koydum derim gerile gerile ayrıca yeni babasi ölmüş birisi biraz anlamak lazım ne doğurmakmış arkadaş hersey kadının hakkı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?