Gerikafali bir koca ve isim kavgasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne desem bilemedim Tabi ki isteyebilir ama bu isim konusunda sizi mecbur kilamaz.Cok abartmış çocuk gibi davranışlar

9 ay karnınızda taşıdınız, eliniz ayağınız her yeriniz şişti, mideniz bulandı bisey yiyemediniz, saatlerce süren sancılar içinde doğuracaksınız , vajinanız bir avuç büyüklüğünde açılacak, yer yer yırtılacak , 40 gün kanayacaksınız , 2 ayda toparlayacak rahminiz, adet olduğunuzda hatta orgazm bile olurken o ince sızı bi yoklayacak, memeleriniz emilmekten çatlayacak pörsuyecek , rahat 2 yıl cocuk size yapışık kalacak veee ona isim koymak yarım saat tepine tipine sevişmekten başka iş yapmayan paşa beye kalacak öyle mi?

Ahahaha isim mevzusu süper ya. Benim ilk adım
Anneannem,
Anneannemin anneannesi
Anneannemin anneannesinin anneannesi

Kısaca anne tarafımdaki her kadının anneannesi ile aynı.

Annemin ki de kendi anneanneleri ile aynı.

Bu duruma göre ben kızıma annemin adını vereceğim. Kızım ise kızına benim adımı verecek bu iş de böyle sürüp gidecek. Eğlendiniz mi?

Evlenmeyip çocuk yapmayarak döngüyü kırdım galiba ne ayıp ahajajaha

Herneyse, eşinin babasının adı tamam çok demode bir isim değilse kabul et ama ikinci isim için de diret derim.

Arkadaşlar zaten ilk cocuğa ismini vermis kadın ikinciyede adamın hiç hakkı yok mu yahu babasıda yeni ölmüş bu kadar anlayışsız olmaya gerek yok
Ne oluyor ki ölen babanın ismi konduğunda? Herkes kendi ismiyle yaşasın. Evet onun da hakkı var ama doğru düzgün isim sunsun o da Yok dedemin ismi yok babamın ismi. Saçmalık.

E vallahi helal olsun, çok doğru tespit

Ben adaletsiz bir insanım Bibi çok adaletli olunca burnundan getiriyorlar hayatı

Yazık ya doğacak çocuğa.
Eşimin adı dedesinin adı, eşim bir ortama girdiğinde ismini söylemeye utanıyor. Eşim isminden nefret ediyor dede sıfatıyla doğmuşum resmen diyor. Söyleyeceklerim bu kadar..
Aynı benim durumum.Babaannemin adi.Cok şükür ki halam güzel bir isim koymuş kimliğim de yazılı 18 yaşından sonra onu kullanmaya başladım.Sehirde değiştirince babaannemin adi mazi oldu.Babamin hatırası olmasa gidip sildirecem nüfustan

Ne oluyor ki ölen babanın ismi konduğunda? Herkes kendi ismiyle yaşasın. Evet onun da hakkı var ama doğru düzgün isim sunsun o da Yok dedemin ismi yok babamın ismi. Saçmalık.
Benim savunduğum baba dede ismi degil isterse patronunun ismi olsun demek istedigim ilk cocuguna sen koymussun onunla sesleniyor herkes bunada eşin koyabilir yoksa yemişim koca sülalesini

Kahkaha attım nicke:) ben kimseyi karıştırmadim eşimle ortak koyduk kızımın adını ay çekemem valla çok itici

Ya babayı anlarımda babaanne dede nedir yahu. Söyle birsey paylaşayım. Hastanede doğum belgesi veriliyor ya eğer o belgenin arkasına bebeğin kimliğe yazılmasını istediğiniz ismi yazıp imzalarsanız bebeğe başka isim verilemiyor diye biliyorum. Eğer bu konuda uzlaşmaya varamazsınız bu yöntemi deneyin
Hastanede hemşireler rica edip belgeyi size getirmesini isteyin

Ya ilkinde de 1 onun 1 senin dediğin olmuş
Bence eşitlik bozulmasın yine 1 onun 1 senin dediğin olsun

İşi inada bindirirse eşim ben de hayatta koymam . Kim ne derse desin. Soyismini zaten babadan alıyor , adını da annesi koysun .

Yalnız ne pis gazladım, garanti şenlik var biraz sonra.
Ama cidden öyle. Sevişmekten başka doğum öncesi ne yapıyorlar? Eh az biraz odun olmayanı aşerirse meyve falan buluyor işte. Odun olanı onu da yapmıyor. Seks hayatı sekteye uğradı diye hayıflanıp aranıyorlar daha çok! Kızım ben sevgiliyi boşadım, çok pis kılım erkeklere şu sıra.

Benim savunduğum baba dede ismi degil isterse patronunun ismi olsun demek istedigim ilk cocuguna sen koymussun onunla sesleniyor herkes bunada eşin koyabilir yoksa yemişim koca sülalesini
Tamam da sizin eşiniz saçma sapan bir isim sunsa sırf ilkini o koymadı diye koyar mısınız? Çocuk gibi dedemin olmadı o zaman babamın olsun. Kim bilir ne isimleri.
Benim dedemin annesinin ismi Ördekmiş. İstermisiniz Ördek ismini?

Esinizin babasının ismi nasıl peki, eski alakasız isimlerden mi?
Ben vefatından sonra babasının ismini koymak isteyen eşimi kırmazdım kolay kolay ama bu sefer dede isminden vazgeçmesi lazım. Hem dede hem baba ismine gerek yok.

Siz ilk çocukta da karar verene kadar sıkıntı yaşamışsınız, şimdi boşanma lafı geçiyor arada. İsim için bu noktalara gelmek çok şaşırtıcı geliyor bana.

Hahaha ya beterin beteri var tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…