• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerikafali bir koca ve isim kavgasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki daha guzel konu sahibinin verdigi isim, ne alakasi var o koymamis ki iki ismi de . Olenin ismi neden verilsin ayrica Cok sacma
Hamile duygusallığımı bu 😁 ben böyle düşünüyorum 10 tane isim koysada benim koyduğum isimle sesleniyorlarsa ben koymus olurum biri sorsa ben koydum derim gerile gerile 🤣 ayrıca yeni babasi ölmüş birisi biraz anlamak lazım ne doğurmakmış arkadaş hersey kadının hakkı oluyor

Hamile duygusallığımı bu 😁 ben böyle düşünüyorum 10 tane isim koysada benim koyduğum isimle sesleniyorlarsa ben koymus olurum biri sorsa ben koydum derim gerile gerile 🤣 ayrıca yeni babasi ölmüş birisi biraz anlamak lazım ne doğurmakmış arkadaş hersey kadının hakkı oluyor
Sorun burda Babasi daha yeni Vefat etmis minnacik bebege olen insanin ismi verilecek ne münasebet ya . Ben bebisin isimlerini belirledim bile , kafam rahat tam tersi 🥸🥸

Ohaaa diceeem pardonn.Kusura bakmayın bundan sonrasını okuyamadım. Dünyada ne dertler varmış. 😮😮😮
Haklisiniz oyle bakinca incir cekirdegini doldurmayacak bir konu. Ama sadece isim degil mesele. Annelige saygi, kadina bakisacisi, esin fikirlerini onemseme deger verme bir suru seyi kapsiyor. Annelik gibi butun hayatinizi bedeninizi kimliginizi etkileyen bir konuda fikrinizin onemsenmemesi cok incitici

Senin verdiğin isimle mi sesleniyorlar evet demek ki ismini sen vermiş olmussun 😁 adam zaten onda da tek isim istemiş kabul etmemişsin senin dediğin olmuş
Yoo kadının istediği olmamış ilk isimde uzlaşıya varmışlar. Yine uzlaşı istiyor birini eşi birini kendi koysun diye. Ayrıca babasının ismi belki hoş değil öldü diye niye aynı ismin tekrarlanması gerek?

Bibi ayşecigim ben de sana katılıyorum :KK53::KK19:

Ben erkek olursa da kız olursa da ismini seçtim ve asla büyüklerden birinin ismini koymayacagimi söyledim en baştan ama bana çok tuhaf geliyor adamın tüm sülalesini niye kadın çocuklarına koymak zorunda ki zaten soyadını onlar veriyor isimler de ortak seçilmeli gerçi ben seçtim ama 😅

Benim abimin ilk çocuğu olacağı zaman. 9 ay boyunca isim koyamadık. Çocuk doğdu isimsizdi😄😄 Yengem hamile iken isimler havada uçuştu. Kimse kimsenin ismini beğenmedi. Sonunda babam ismini koydu. Ve herkes razı geldi. Herkes de isimden çok memnun. İkinci çocuğu oldu. Onda yengem abime dedi ki,ilkinde bu ismi koymak istemiştin. Ben istememiştim. Tamam o olsun dedi oldu. 3.cocuk olursa (erkek) ismi şimdiden belli. Abim koydu. Yengem sevdiği için okeyledi. Sizinkisi Mohaç meydan muharebesine dönmüş.🙄🤦

Arkadaşlar zaten ilk cocuğa ismini vermis kadın ikinciyede adamın hiç hakkı yok mu yahu babasıda yeni ölmüş bu kadar anlayışsız olmaya gerek yok
İlk çocuğun ismine birlikte karar vermişler.
2.ye de öyle yapmalılar.
Kimse kimseyi isim için zorlamamalı, ortak karar şart.

Ben erkek olursa da kız olursa da ismini seçtim ve asla büyüklerden birinin ismini koymayacagimi söyledim en baştan ama bana çok tuhaf geliyor adamın tüm sülalesini niye kadın çocuklarına koymak zorunda ki zaten soyadını onlar veriyor isimler de ortak seçilmeli gerçi ben seçtim ama 😅
Ben zaten bu işi hiç sevmem ama bu kadar inat etmeye gerek yok birini sen verdiysen ötekinide o verebilir napalim soyadlarinıda alalım geri :70: ben kocamin soyadinı bile kendi soyadınmin arkasına eklettim :70: erkek ailesi muhabbeti bana sökmez zaten de bi adalet olmali

Yok valla Bibi, onca kiloyu ben alacağım, karnım belim çatır çatır çatlayacak, bir süre yüz üstü bile uyuyamayacağım. Bir de doğurduğum çocuğa adamın sülalesinin ismini mi vereceğim? Hehehehehe! :deli: Peki baba ne yapıyordu o sırada? He evet sevişti değil mi o da? Valla ne evliyim ne de hamile kaldım. Ama kıt bilgimle bile olacak iş değil diyorum. Ne benim ne de onun ebeveyninin ismi olsun derdim şahsen. Valla ölü birinin adını taşıyan biri olarak çocuk için de hiç hoş olmayacak diyorum.

Burada oyle bir aole var baba oldu toruna o ismi koydular baska da erkek toeun yok. Bu toruma babalari gibi davraniyirlar ilgi alaka sayvi falan. Sonuc olarak cocuk simarık sacma bişeyoldu. O iş problem. Yoksa dedesinin adini begenmisiniz siz zaten babasini da koysunlar siz dedesinkn adi ile seslenin zaten siz ne derseniz etraf onu der

Çocuklarımın ismini ben koydum.Hic kimseye fikrini de sormadım.Zira isim konusunda takintiliyimdir önem veririm alalede birşey olsun istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back