Geri gelmeyen çeyiz!

yanlış bilgi Cerkezpsase
size takılanlar iade edin
bu aile size dava bile açar
hatta açmış bile olabilir
nisani kim atarsa atsın karşılıklı alınanlar iade edilmeli nisan yüzükleri hariç
babanız arasın uygun bir zamanda gelip alacağız ve bizdekileri vereceguz diye
yanınızda birkaç akraba da alıp gidin eşyaları teslim alın
böyle bekleyerek olmaz

Geçmiş olsun, biraz zaman geçsin böyle bir adamdan kurtulduğun için şükür namazları kılarsın,
kendimden biliyorum.
Bu arada sakıncası yoksa hangi aile merak ettim.

eşyaları biran önce istmelisiniz
çünkü üstüne yatıyorlar hemen
ee isteseydiniz diye

bu saatten sonra istesen de istemesen de aeşyalarını olacak değişecek birşey olmaz

siz gereğini yapmışsınız ilginizi sevginizi göstermişsiniz buna rağmen babasına bağlı kalıp böle bi seçim yaptıysa kendi hatası en azından siz kurtulmuşsunuz ve sevginizi böle biriyle paylaşmak zorunda kalmamışsınız
çeyiz işine gelince korkmanıza gerek yok babanızı annenizi bide varsa bi akrabanızı daha alın gidin verin bize diyin iyi bi sitede oturuyorlarsa zaten site ortasında kavga çıkarıp rezil olma olasılığını göze alamazlar değil mi? gerekirsede polis çağırırsınız onlarda bişi yapamazlar sonuçta o çeyizlerde sizin de hakkınız var

Her koyun kendi bacağından asılır diyerek ara ve eşyalarını almak istediğini söyle. Kimi arayacagim dersen, annesi en uygun kişi şu durumda. Tarih belirleyin ailenle git ve al eşyalarını.

Türk filmi gibi hikaye ne zor yıkıcı şeyler eşya konusunu siz dile getirmeyin biraz daha bekleyip ortak bi tanıdık koyun araya ex nişanlın da kalıbından utansın katın peder ağlasa zırlasa da dönmemelisin yolun da bahtın da açık olsun

Evet. Onuda yazacaktim vazgecmistim.
Zaten evlendikten sonra yapılan mallara ortak olabiliyorlar.
Küçük beyinliler kendileirni uyanik zannediyorlar.

Ucuz kurtulmusunuz.

Boyle bir adamin ailesi evliligine de cok mudahele ederdi. Bir sorun yaşasaniz ailesi mudahil olurdu.

Hakkinizdan hayirlisi olsun.

Bence ailenizden bir kadın, onların aileden bir kadına mesajla, eşyaları almaya geleceğiz, desin. Olumsuz dönerlerse o halde çilingir ve polisle gelir alırız densin. Bütün iletişim mesajla olsun ki hakaret aşağılama olduğunda kanıt olsun, pislik yaparlarsa dava açın. Ve her şekilde eşyaları almaya birkaç kişi ve mümkünse polisle gidin ki yüzyüze de hakaret vs olamasın. Ben olsam hiçbir şekilde telefonda birebir konuşmam ve hakaret aşağılama yapmalarına imkan sağlamam.

Yok canım zaten konuyu sonra anladım yani yorumlarda gördüm ne paragöz bir adam olduğunu o kişilerin. Kız sonuna kadar hakli. Ben sadece ağlayarak ayrıldık demesinden dolayı öyle bir yorum yaptım :)

Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyor ama benim için okadar basit değil...
Annen çok haklı canım boşver eşya dediğin nedir ki çalışıp çabalayıp daha iyilerini alırsın ilerde. Şimdi gidip eşyam dersen onları haklı çıkartmış olursun günü gelince yollarlar zaten istemiyorlarsa.

Kizlar saat 9 gibi whatsaptan eski nisanlim yazdım. Mavi tik oldu cevap yok.mesajı okuduğu saatte kaldı son görülmesi de. Bunlar beni el birliğiyle oldurecek

Kizlar saat 9 gibi whatsaptan eski nisanlim yazdım. Mavi tik oldu cevap yok.mesajı okuduğu saatte kaldı son görülmesi de. Bunlar beni el birliğiyle oldurecek
Kuzum boşver sadece kendini yıpratıyorsun sal gitsin yazık değil mi canına? Hiç muhattap olma kendilerini iyice bi halt sanacaklar

Canım sen artık o kişi ile muhatap olma bak daha da sinir ve üzüntü yapacaksın kendine. Bırak ne halleri varsa görsünler şükür et kurtulmussn böyle insanlardan. Eşyalarının alınması gerektiğini de ailene belirt onlar el atsin konuya. Bir iğnen bile bırakma. Nişanlına da diyecek çok söz var da işte bu ay çok ban yedim yazma hiçbirşey kimseye... Geri dönecek diye de umutla bekleme, evet çok zordur anlayabiliyorum ama kendine yapıyorsun kimseye değil. Pişman olsalar bile arkana dönüp bakma derim.

Durumunuz zor gercekten ama her gun gunes doguyor sevdiginden oistemeden ayrilmana cok uzuldum helede nisanliyken
Simdi esyalarini istemekte haklisin senden hicbisey yanlarina kalmasin tabi ama bunca zaman aramadilarsa senin arayip istemeni bekliyor olabilirler sende onlarin taktigi taki vs var mi
Ailenizden buyuk bir kadindan destek alin o onlarla iletisime gecsin esyalari almak icin ve bence sizde taki varsa sizinde onlari iade ediceginizi soylesin en dogrusu bu
Siz yada anneniz veya babaniz iletisime gecerse kirilip uzulursunuz cok sayigili davranicaklarini anlamadim okuduklarindan

'Merhaba, her ne olursa olsun geçirdiğimiz güzel günler adına saygı sevgi çerçevesinde helalleserek ayrilmak isterim seninle... Daha fazla üzülmeden yipranmadan bitsin bu iş. Ben ceyizlerimi sende altınları al herkes kendi yolunu çizsin.' Yazdığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…