- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 32
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Esyalarini al bu arada takilan takilar kizin hakkı nisani onlar bozmus bide.televizyonda avukat anlatiodu ordan biliorum takilan takilari vermeyebiliosun ayrica verme de.gerekirse mahkemeye git verme sen kazanirsin nasilsa acima böyle pisliklere bir genc kizin duygularıyla oynamak neymis görsünler
Türk filmi gibi hikaye ne zor yıkıcı şeyler eşya konusunu siz dile getirmeyin biraz daha bekleyip ortak bi tanıdık koyun araya ex nişanlın da kalıbından utansın katın peder ağlasa zırlasa da dönmemelisin yolun da bahtın da açık olsunAdamın ne olduğu başından belliydi ama sevgim için katlandım...Mayısta düğün olacaktı. Neden bukadar acele ediyo o kız, sana asık mi sanıyorsun gözü paramızda falan demiş nisanlima.. Ki ben sözleşme imzalamayı kabul etmiştim. Ailemi karşıma almisim senin aklına bunlar yeni mi geldi? Nisanlim tepki gösterince de evin arabanın anahtarını alıp maaşını kesmiş. Ve benim gözümde büyüttüğüm o adam 1 hafta parasız kalınca gelip ayaklarıma kapandı, ağlayarak ayrılalım dedi...
Kanunsuz delil delil sayılmaz üstüne suçAslında ses kaydı yap üslubunu bozarsa kb bas hakaret davasını sürünsün rezil herif
Evet. Onuda yazacaktim vazgecmistim.İyi de bence adam hukuk bilmiyor. Zaten kadın evlendikten sonrakilere ortak oluyor. Bir de bu kadın hamile kalırsa torunu ne yapacak adam acaba. Neresine koyacak nikahsız beraberlikle doğmuş torun. Kadın torun üzerinden istediğine yine ulaşır bir şekil. Ne mal insanlar var ya.
Hayatı boyunca o soyadına ve babaya yaslanıp yaşamış, ayağı taşa değmemiş bir adam.Çalışmak nedir bilmiyor ki. 1 haftada oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağladı. Sadece acıyorum onun haline...
Yok canım zaten konuyu sonra anladım yani yorumlarda gördüm ne paragöz bir adam olduğunu o kişilerin. Kız sonuna kadar hakli. Ben sadece ağlayarak ayrıldık demesinden dolayı öyle bir yorum yaptım :)Ee ne yapsin. Hayat devam ediyor.adam babasinin lafiyla nisan atiyor. Kiz aglayarak ayrilmis evet ama ne yapsin? Yari yolda birak adamin arkasindan bide ahitmi yaksin? (Yanlış anlama oyle yazdin diye kizmiyorum) birden bunlar gecti aklimdan.
Ceyizini biran önce geri al kardesim. Degmeyen insanlar icin ne kendini uz. Nede aldiklarini onlarda birak.
Annen çok haklı canım boşver eşya dediğin nedir ki çalışıp çabalayıp daha iyilerini alırsın ilerde. Şimdi gidip eşyam dersen onları haklı çıkartmış olursun günü gelince yollarlar zaten istemiyorlarsa.Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyorama benim için okadar basit değil...
:)Yok canım zaten konuyu sonra anladım yani yorumlarda gördüm ne paragöz bir adam olduğunu o kişilerin. Kız sonuna kadar hakli. Ben sadece ağlayarak ayrıldık demesinden dolayı öyle bir yorum yaptım :)
Kuzum boşver sadece kendini yıpratıyorsun sal gitsin yazık değil mi canına? Hiç muhattap olma kendilerini iyice bi halt sanacaklarKizlar saat 9 gibi whatsaptan eski nisanlim yazdım. Mavi tik oldu cevap yok.mesajı okuduğu saatte kaldı son görülmesi de. Bunlar beni el birliğiyle oldurecek
Canım sen artık o kişi ile muhatap olma bak daha da sinir ve üzüntü yapacaksın kendine. Bırak ne halleri varsa görsünler şükür et kurtulmussn böyle insanlardan. Eşyalarının alınması gerektiğini de ailene belirt onlar el atsin konuya. Bir iğnen bile bırakma. Nişanlına da diyecek çok söz var da işte bu ay çok ban yedimKizlar saat 9 gibi whatsaptan eski nisanlim yazdım. Mavi tik oldu cevap yok.mesajı okuduğu saatte kaldı son görülmesi de. Bunlar beni el birliğiyle oldurecek
Durumunuz zor gercekten ama her gun gunes doguyor sevdiginden oistemeden ayrilmana cok uzuldum helede nisanliykenMerhaba kızlar... yaklaşık 2 hafta önce nişanı attım. Kayinbabam tarafından istenmediğim gerekçesiyleNisanlimla gözyaşları icerisinde ayrıldık. Ertesi gun kv arayip oglunun nerde oldugunu sordu. Nisanlim alip basini gitmis.O günden beri beni arayıp soran olmadi. Evimiz eşyalarımız herseyimiz tamamdı. Çeyizim komple gelin gideceğim evde duruyordu. Evimizde yer olmadığı için orda tutuyorduk. 2 haftadır ne beni arayan var ne eşyaları getiren. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ben mi acele ediyorum?
Ne yazdin mesajda? Ortaya cikmis mi peki eve dönmüs mü yani biliyor musun?Kizlar saat 9 gibi whatsaptan eski nisanlim yazdım. Mavi tik oldu cevap yok.mesajı okuduğu saatte kaldı son görülmesi de. Bunlar beni el birliğiyle oldurecek