- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Ben olsam o eşyaları görüştüğüm gibi gider geri alırdım hem eşyaları birakiyorsaniz anahtar var demektir bence ken din git alMerhaba kızlar... yaklaşık 2 hafta önce nişanı attım. Kayinbabam tarafından istenmediğim gerekçesiyleNisanlimla gözyaşları icerisinde ayrıldık. Ertesi gun kv arayip oglunun nerde oldugunu sordu. Nisanlim alip basini gitmis.O günden beri beni arayıp soran olmadi. Evimiz eşyalarımız herseyimiz tamamdı. Çeyizim komple gelin gideceğim evde duruyordu. Evimizde yer olmadığı için orda tutuyorduk. 2 haftadır ne beni arayan var ne eşyaları getiren. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ben mi acele ediyorum?
Anahtar da almadım hep Nisanlimla beğenir alır eve getirir koyardık. Kendi başımıza yaptık bunları öyle evi temizleyip eşya koyma durumu olmadı. Ah kafam...Ben olsam o eşyaları görüştüğüm gibi gider geri alırdım hem eşyaları birakiyorsaniz anahtar var demektir bence ken din git al
Hiç bekleme düzelir diye babası için nisan atılmış heleki ev döşenmiş değmez
Cilingiri al götür nerden bilcek senin evinin olmadığını kendi esyani kendin al acele etmişsin bizde çeyiz gelinle gelirAnahtar da almadım hep Nisanlimla beğenir alır eve getirir koyardık. Kendi başımıza yaptık bunları öyle evi temizleyip eşya koyma durumu olmadı. Ah kafam...
Kendişini hemen sildim engelledim ama ilk etapta aileden olanları silmeli miyim diye şüpheye düşüp bıraktım. Şimdi sildim engelledim. Eminim fark etmicek bile kadın okadar kendi alemindeAblasıyla neden hala arkadaşsınız sosyal medya da ona takıldım ben.
Bu sizi daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz ki engelleyin gitsin.
Eşya olayında da aileyle değil de eski nişanlınızla muhatap olun bence.
Bi şekilde ulaşın arkadaşına falan ne bileyim.
O ayarlasın eşya olayını.
Gerekirse bi nakliyeci tutun siz gitmeyin bile hatta.
Bir de aileden bi beklenti içinde olmayın bence arayıp sormalarını falan.
Bu sizi daha çok üzer sadece.
Hayatı boyunca o soyadına ve babaya yaslanıp yaşamış, ayağı taşa değmemiş bir adam.Çalışmak nedir bilmiyor ki. 1 haftada oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağladı. Sadece acıyorum onun haline...Yuh ya
Babasi evi arabayi alip maasini kesince 1 hafta yasayamayan adamdan size koca olmazdi.
Hic mi vasfi yokmus ki bir is bulup calisamamis?
Onunla birlikte ağladım o an...hatta ona tamam yeter ki sen üzülme dedim. Çok kötüydü hali sac baş dağılmış gözler mosmor. İnsanlar onun aglayisina dönüp dönüp bakıyordu düşünün. Şuan düşünüyorum da ordan kalkıp gitmeliydim, ben onu teselli ettim
Telefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyor
Böyle dediklerini size söyleyen kimNisanlimla seni okadar çok seviyorsa bırak herşeyi git seni ıcguveysi alsınlar ya da abinin sevgilisi gibi nikahsiz gelip otursun cok asiksa gibi laflar söylemiş.nisanlim benim ailemin bunu asla kaldirmayacagini nikahsız beraber kalamayacagimizi söylediğinde ya bırak o köylü kurnazlari seni saf buldu ayak yapıyor gibi laflar etmiş. İzmirde yaşıyorum memur kızıyım ne koyluyum ne kurnaz ne fakir.Kendi kazancım da var ama eşyamı istemeye çekinir oldum o laflardan sonra Allah kahretsin
Nisanlimla seni okadar çok seviyorsa bırak herşeyi git seni ıcguveysi alsınlar ya da abinin sevgilisi gibi nikahsiz gelip otursun cok asiksa gibi laflar söylemiş.nisanlim benim ailemin bunu asla kaldirmayacagini nikahsız beraber kalamayacagimizi söylediğinde ya bırak o köylü kurnazlari seni saf buldu ayak yapıyor gibi laflar etmiş. İzmirde yaşıyorum memur kızıyım ne koyluyum ne kurnaz ne fakir.Kendi kazancım da var ama eşyamı istemeye çekinir oldum o laflardan sonra Allah kahretsin
Pes dogrusu.. seytani ozendirmisler resmen.
Abisinin sevgilisinede ayni seyleri yapmislar demekki.
Dost hayati yasasinlar nikah olmasin, istediig an şutlasinlar baslari agrimadan. Yani kadin hic birseye hakki olmasin diye.
Ne adi seref yoksunu. Cirkef insanlarmis.
Hayatı boyunca o soyadına ve babaya yaslanıp yaşamış, ayağı taşa değmemiş bir adam.Çalışmak nedir bilmiyor ki. 1 haftada oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağladı. Sadece acıyorum onun haline...