Geri gelmeyen çeyiz!

Aile büyüklerinizden biri arasın, çeyizler taşınabilecek ağırlıktaysa karşı taraf güvenliğe bıraksın, sizinkiler de güvenlikten alsın kimseyle muhattap olmadan... Eğer sizin aldığınız mobilya vs gibi ağır eşya varsa da adam tutacağız eşyaları aldıracağız, bize gün saat verin desin aile büyüklerinizden biri...

Görgüsüz insanlar, nişanlın tam bir sünepe kusura bakma ama , nikâhsız oturun ne demek oğullarına yakıştıramıyor terbiyesiz, keşke söyleseydin senin kızın neden nikahlı diye , canım yaşın kaç bilmiyorum ama edepsizin yanında bazen edepsiz olacaksın ki haddini bilecek, git al herşeyini, insanlar fakir olabilir yeterki helal lokma yesin onlarda insanlık fakirleri..

Ben olsam o eşyaları görüştüğüm gibi gider geri alırdım hem eşyaları birakiyorsaniz anahtar var demektir bence ken din git al

Hiç bekleme düzelir diye babası için nisan atılmış heleki ev döşenmiş değmez

Suan büyüklerin sözlerini dinlememekle ne büyük hatalar yaptığımı görüyorum. Ailem ben ağlıyorum çok istiyorum diye göz yumdu keşke engel olsalardı. Bu kp ile olmaz dediler, babasının parasıyla geçinen adamdan koca olmaz, kp ile aynı binada oturulmaz, maddi olarak bu kadar fark sorun olur, evi duzmeden eşyalarını götürme vs. herkese karşı geldim. Sonuç? O insanların başını yere eğdim. Benim yüzümden o insanları arayıp belki asagilanacaklar

Anahtar da almadım hep Nisanlimla beğenir alır eve getirir koyardık. Kendi başımıza yaptık bunları öyle evi temizleyip eşya koyma durumu olmadı. Ah kafam...

Ablasıyla neden hala arkadaşsınız sosyal medya da ona takıldım ben.
Bu sizi daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz ki engelleyin gitsin.
Eşya olayında da aileyle değil de eski nişanlınızla muhatap olun bence.
Bi şekilde ulaşın arkadaşına falan ne bileyim.
O ayarlasın eşya olayını.
Gerekirse bi nakliyeci tutun siz gitmeyin bile hatta.
Bir de aileden bi beklenti içinde olmayın bence arayıp sormalarını falan.
Bu sizi daha çok üzer sadece.

Yuh ya

Babasi evi arabayi alip maasini kesince 1 hafta yasayamayan adamdan size koca olmazdi.

Hic mi vasfi yokmus ki bir is bulup calisamamis?

Kendişini hemen sildim engelledim ama ilk etapta aileden olanları silmeli miyim diye şüpheye düşüp bıraktım. Şimdi sildim engelledim. Eminim fark etmicek bile kadın okadar kendi aleminde

Yuh ya

Babasi evi arabayi alip maasini kesince 1 hafta yasayamayan adamdan size koca olmazdi.

Hic mi vasfi yokmus ki bir is bulup calisamamis?
Hayatı boyunca o soyadına ve babaya yaslanıp yaşamış, ayağı taşa değmemiş bir adam.Çalışmak nedir bilmiyor ki. 1 haftada oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi ağladı. Sadece acıyorum onun haline...

Sen iyi korunmuşsun,bu aileye gelin gitsen ne olacaktı,o adam bile demek istemediğim nişanlın parasızlık yüzünden seni döverdi bile,onlar senin alın terin taksidini ödüyorsun gidip alacaksın,para ile ilgili laf ederlerse dersin;oğlunuz elinizde kukla parasızlıktan beni terketti şimdi ben mi para gözüm yoksa sizmi dersin ve cool bir şekilde orayı terkedersin

Ahh kıyamam. Annen arasın onun annesini eşyaları alacağız desin. Sen gitme annen ve teyzen gidip alsin esyalari. Cunku orada asabin bozulabilir. Ailenin sana taktiği takılar falan varsa onları da gönderirsin.

Çok geçmiş olsun. Tez vakitte atlatman ve onlardan çok daha zengin bir aileye gelin gitmen dileğiyle :)

Böyle dediklerini size söyleyen kim

Bence eşyalar alındıktan sonra abisinin sevgilisine bu lafları iletmek gerekiyor.

İyi de bence adam hukuk bilmiyor. Zaten kadın evlendikten sonrakilere ortak oluyor. Bir de bu kadın hamile kalırsa torunu ne yapacak adam acaba. Neresine koyacak nikahsız beraberlikle doğmuş torun. Kadın torun üzerinden istediğine yine ulaşır bir şekil. Ne mal insanlar var ya.

Tek derdiniz çeyizlermiş gibi bence acele etmeyin. İllaki iade edeceklerdir, bence sessizce bekleyin bir süre daha.

Bence al bi polis vakit kaybetmeden git al ceyizlerini birakma orda verselerdi verirlerdi kendileri o serefsiz nisanlin kari gibi aglayacagina senin ceyizlerini neden vermedi ac kopekler

Bacım resmen kurtulmuşsun böyle manyak psikopat zırcahil ve şeytan düşünceli bir aileden.... o ceyizler senin.... zaten kanunlar da böyle diyor. Annen teyzen kim varsa konuşsun adam gibi vermezlerse polisle gidersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…