Geri gelmeyen çeyiz!

Cerkezpsase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
134
144
Merhaba kızlar... yaklaşık 2 hafta önce nişanı attım. Kayinbabam tarafından istenmediğim gerekçesiyle Nisanlimla gözyaşları icerisinde ayrıldık. Ertesi gun kv arayip oglunun nerde oldugunu sordu. Nisanlim alip basini gitmis.O günden beri beni arayıp soran olmadi. Evimiz eşyalarımız herseyimiz tamamdı. Çeyizim komple gelin gideceğim evde duruyordu. Evimizde yer olmadığı için orda tutuyorduk. 2 haftadır ne beni arayan var ne eşyaları getiren. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ben mi acele ediyorum?

O nasil manyaklik yaaa, kocan olacak adam nasil olurdu evi bile dosenmis sekilde seni sirf babasinin lafiyla yari yolda birakir gider bu nasil bir karaktersizliktir ? O kp denen adamin akli yeni mi dank etmis sen ne yaptinda adamlara kestirip attilar dugun arefesinde. Cidden manyaklik rezillik turk insani ne cok seviyor boyle rezil durumlari, insan gibi konusalim tanisalim anlasalim demez kimse.

Belki pişman oldular tekrar barışmanızı isteyebilirler acele etmeyin

Adamın ne olduğu başından belliydi ama sevgim için katlandım...Mayısta düğün olacaktı. Neden bukadar acele ediyo o kız, sana asık mi sanıyorsun gözü paramızda falan demiş nisanlima.. Ki ben sözleşme imzalamayı kabul etmiştim. Ailemi karşıma almisim senin aklına bunlar yeni mi geldi? Nisanlim tepki gösterince de evin arabanın anahtarını alıp maaşını kesmiş. Ve benim gözümde büyüttüğüm o adam 1 hafta parasız kalınca gelip ayaklarıma kapandı, ağlayarak ayrılalım dedi...

bence pişman olmuşlar da sanki seni harekete geçirmek istiyorlar gibi geldi hani istemeyiz ama devam edin der gibi çocuk parasız kalmamak için ayrılmis evden çekip gideceğini sanmıyorum ve lütfen bu aileye bulaşma yarın öbürgün parasız kalacak diye bu adam yuva da yıkar

Bu ne yaaa yesil cam filmi yada su aralar tv de gecen yaz dizilerinin ucuz senaryosu gibi.. Gozu servetimizde o kizi diyen holding sahibi baba, babasina karsi gelemeyen zengin bebesi , magdur orta gelirli aileden gelen genc kiz falan cidden senaryo gibi....

Kendi ağzınla söyledin canım ya : hakkaten bir hafta parasız kalınca seni şutlamış karaktersiz herif ! Sakın affedeyim deme ! Ayrıca gururlu bir sekilde git esyalarini al

Yok asla geri dönmeyi düşünmüyorum. Ablası falan hala facemde ekli ve güncel konularla ilgili paylaşım falan yapıyor şaka gibi... bende sizin gibi düşünüyorum önemsiz bir kavga gibi mi geliyor acaba

İnanın ki lanet olsun esyasinda da değilim ama insanın zoruna gidiyor. Hala taksitlerini ödüyorum o eşyaların ve paragöz olmakla suçlanıp yollandım o evden.
Düğün mayıstaymış erkenden neden götürdünüz ki.

Kendi ağzınla söyledin canım ya : hakkaten bir hafta parasız kalınca seni şutlamış karaktersiz herif ! Sakın affedeyim deme ! Ayrıca gururlu bir sekilde git esyalarini al
Babamla gitmeyi düşünüyorum ama kayınpeder nerde ne söyleyeceği belli olmayan bir insan korkuyorum da birine birsey olacak. Şu lanet şehirde güvenecek kimsem yok

Oh maşallah !! Allah'tan erkenden gormussun ne halt olduğunu. Ben böyle insanların kalkıp da eşya getirmesini beklemem gider alırdım. Peki nişanlım ile gözyaşları içinde ayrıldık diye niye diyorsun? O parasına ağlamış sen giden hayallerine !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…