- 18 Temmuz 2016
- 134
- 144
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Belki pişman oldular tekrar barışmanızı isteyebilirler acele etmeyinMerhaba kızlar... yaklaşık 2 hafta önce nişanı attım. Kayinbabam tarafından istenmediğim gerekçesiyleNisanlimla gözyaşları icerisinde ayrıldık. Ertesi gun kv arayip oglunun nerde oldugunu sordu. Nisanlim alip basini gitmis.O günden beri beni arayıp soran olmadi. Evimiz eşyalarımız herseyimiz tamamdı. Çeyizim komple gelin gideceğim evde duruyordu. Evimizde yer olmadığı için orda tutuyorduk. 2 haftadır ne beni arayan var ne eşyaları getiren. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ben mi acele ediyorum?
Gururum okadar incindi ki şuan onların sitesine gidemem. Zaten kapıda güvenlikleri falan var bakalım beni alacaklarmi?Siz niye gidip almıyorsunuz ki?
Öyle iş mi olur gerekirse polisle gidersin eşyalarını alman gerek.Gururum okadar incindi ki şuan onların sitesine gidemem. Zaten kapıda güvenlikleri falan var bakalım beni alacaklarmi?
Adamın ne olduğu başından belliydi ama sevgim için katlandım...Mayısta düğün olacaktı. Neden bukadar acele ediyo o kız, sana asık mi sanıyorsun gözü paramızda falan demiş nisanlima.. Ki ben sözleşme imzalamayı kabul etmiştim. Ailemi karşıma almisim senin aklına bunlar yeni mi geldi? Nisanlim tepki gösterince de evin arabanın anahtarını alıp maaşını kesmiş. Ve benim gözümde büyüttüğüm o adam 1 hafta parasız kalınca gelip ayaklarıma kapandı, ağlayarak ayrılalım dedi...
Yok asla geri dönmeyi düşünmüyorum. Ablası falan hala facemde ekli ve güncel konularla ilgili paylaşım falan yapıyor şaka gibi... bende sizin gibi düşünüyorum önemsiz bir kavga gibi mi geliyor acababence pişman olmuşlar da sanki seni harekete geçirmek istiyorlar gibi geldi hani istemeyiz ama devam edin der gibi çocuk parasız kalmamak için ayrılmis evden çekip gideceğini sanmıyorum ve lütfen bu aileye bulaşma yarın öbürgün parasız kalacak diye bu adam yuva da yıkar
İnanın ki lanet olsun esyasinda da değilim ama insanın zoruna gidiyor. Hala taksitlerini ödüyorum o eşyaların ve paragöz olmakla suçlanıp yollandım o evden.Öyle iş mi olur gerekirse polisle gidersin eşyalarını alman gerek.
Anahtarım yok ve güvenlikli bir sitede oturuyorlar. Aile sitesi yani onlara haber vermeden girmem mümkün değil.Evin anahtarı yok mu sende, git al?
Düğün mayıstaymış erkenden neden götürdünüz ki.İnanın ki lanet olsun esyasinda da değilim ama insanın zoruna gidiyor. Hala taksitlerini ödüyorum o eşyaların ve paragöz olmakla suçlanıp yollandım o evden.
Babamla gitmeyi düşünüyorum ama kayınpeder nerde ne söyleyeceği belli olmayan bir insan korkuyorum da birine birsey olacak. Şu lanet şehirde güvenecek kimsem yokKendi ağzınla söyledin canım ya : hakkaten bir hafta parasız kalınca seni şutlamış karaktersiz herif ! Sakın affedeyim deme ! Ayrıca gururlu bir sekilde git esyalarini al
Oh maşallah !! Allah'tan erkenden gormussun ne halt olduğunu. Ben böyle insanların kalkıp da eşya getirmesini beklemem gider alırdım. Peki nişanlım ile gözyaşları içinde ayrıldık diye niye diyorsun? O parasına ağlamış sen giden hayallerine !!Adamın ne olduğu başından belliydi ama sevgim için katlandım...Mayısta düğün olacaktı. Neden bukadar acele ediyo o kız, sana asık mi sanıyorsun gözü paramızda falan demiş nisanlima.. Ki ben sözleşme imzalamayı kabul etmiştim. Ailemi karşıma almisim senin aklına bunlar yeni mi geldi? Nisanlim tepki gösterince de evin arabanın anahtarını alıp maaşını kesmiş. Ve benim gözümde büyüttüğüm o adam 1 hafta parasız kalınca gelip ayaklarıma kapandı, ağlayarak ayrılalım dedi...