- 18 Temmuz 2016
- 134
- 144
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Inanmadiysaniz zahmet edip cevap yazmayin o halde.Ailenin adını mi vereyim kanıtlamak için?Bu ne yaaa yesil cam filmi yada su aralar tv de gecen yaz dizilerinin ucuz senaryosu gibi.. Gozu servetimizde o kizi diyen holding sahibi baba, babasina karsi gelemeyen zengin bebesi , magdur orta gelirli aileden gelen genc kiz falan cidden senaryo gibi....
Aslında ses kaydı yap üslubunu bozarsa kb bas hakaret davasını sürünsün rezil herifBabamla gitmeyi düşünüyorum ama kayınpeder nerde ne söyleyeceği belli olmayan bir insan korkuyorum da birine birsey olacak. Şu lanet şehirde güvenecek kimsem yok
Arayıp almak istiyorum eşyalarımı demekten başka caren yok o zaman. Evlenmenizi istemeyen adamın reddedeceğini zannetmiyorum. Ayrıca ne kötüymüs öyle dipdibe aynı sitede mi oturacaktiniz.Anahtarım yok ve güvenlikli bir sitede oturuyorlar. Aile sitesi yani onlara haber vermeden girmem mümkün değil.
Ses kaydı yaparsa konu sahibi suçlu olur.Aslında ses kaydı yap üslubunu bozarsa kb bas hakaret davasını sürünsün rezil herif
Salaklığım diyebilirim buna heraldeDüğün mayıstaymış erkenden neden götürdünüz ki.
O iletisim cihazları konuşmasında yapilan ses kaydinda gecerli diye biliyorum ama şahit falan da iş görür yaniSes kaydı yaparsa konu sahibi suçlu olur.
Inanmadiysaniz zahmet edip cevap yazmayin o halde.Ailenin adını mi vereyim kanıtlamak için?
Onunla birlikte ağladım o an...hatta ona tamam yeter ki sen üzülme dedim. Çok kötüydü hali sac baş dağılmış gözler mosmor. İnsanlar onun aglayisina dönüp dönüp bakıyordu düşünün. Şuan düşünüyorum da ordan kalkıp gitmeliydim, ben onu teselli ettimOh maşallah !! Allah'tan erkenden gormussun ne halt olduğunu. Ben böyle insanların kalkıp da eşya getirmesini beklemem gider alırdım. Peki nişanlım ile gözyaşları içinde ayrıldık diye niye diyorsun? O parasına ağlamış sen giden hayallerine !!
Telefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyorO iletisim cihazları konuşmasında yapilan ses kaydinda gecerli diye biliyorum ama şahit falan da iş görür yani
Yok iste öyle yaparsan suç. Normal yüzyüze konuşmalarda yapilan ses kaydı sorun olmuyor diye hatırlıyorum ceza hukuku derslerinden ama bi kanuna bakmak lazim. Bir araştır canimTelefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyor
Nisanlim sözde evi terketmis, ulaşılamıyormus vs. Madem öyle neden ailenin geri kalanı normal hayatına devam ediyor? Kimse beni arayıp kızım iyi misin demez mi? Onlarla hiçbir sorunum da yoktu. Size de çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Umarım ailesi özür dilerBuna benzer birşey ben yasadım hatta sen çok şanslısın düğünün olmamış. Ben daha ağırını yasadım geçmiş konumdan hatırlayan bilir. İki ay oldu ne onlar aradı alın diye ne ben evimden bir iğne almaya gittim. Eşimin sağda solda ağlayıp zırladıgını pişmanlıklarını duyuyorum o kadar. Git al bekletme bence. Benim ailem almama engel oldu ama sen bekletme hiçbirşeyini bırakma derim.
Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyorAnnen/ablan arayıp konuşsa sen daha fazla sıkıntıya girme.
Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyorama benim için okadar basit değil...