Geri gelmeyen çeyiz!

'Merhaba, her ne olursa olsun geçirdiğimiz güzel günler adına saygı sevgi çerçevesinde helalleserek ayrilmak isterim seninle... Daha fazla üzülmeden yipranmadan bitsin bu iş. Ben ceyizlerimi sende altınları al herkes kendi yolunu çizsin.' Yazdığım bu:110:
Himmm is bitmis zaten de cvp niye gelmedi orasi ilginc. Belki telefonunu da ailesi almistir bilemedim. Aglayarak ayrilan adamin cvp vermesi lazimdi.

Haber alabilecek arkadaşım falan yok malesef ama eve kesinlikle dönmüştür yoksa benim peşimi bırakmazlardi.ilk günler ulaşamayınca annesi telefonda bana ağlıyordu. Kaç gündür ses yok. Çıkışta evlerinin ordan geçmeyi düşünüyorum

Haber alabilecek arkadaşım falan yok malesef ama eve kesinlikle dönmüştür yoksa benim peşimi bırakmazlardi.ilk günler ulaşamayınca annesi telefonda bana ağlıyordu. Kaç gündür ses yok. Çıkışta evlerinin ordan geçmeyi düşünüyorum

Aileler muhattap olmali artik. Esyalar, altinlar icin. Artik sizin yapacağıniz her sey sizi pesinden kosan, yapiskan, israrci konumuna getirir. Sokagindan gecmek falan..

Hakkinizda hayırlısı olmus. Boyle bir esle omur gecer mi, sanmam..

Kucaginizda cocukla kalmadığınıza sukredip hayatiniza bakin bence.

Rabbim korumuş sizi ya. Çünkü evlenince insan görüyor ki aşkla bir yere kadar. O kp kv insanı çileden çıkarır aşk meşk yalan olurdu :KK43: çeyizleri de ailem iletişime geçme daha iyi olurdu sanki. Hiç uzme canını bence canım sukret

Arkadaşlar iş çıkışı gelip aldı beni, eşyaları arabaya koymuş getirmiş... Eve kadar bıraktı. Nerdeyse hiç konuşmadık. İçimde söyleyecek okadar kızgınlık ve söz varken sustum. Şuan odamda eşyalarıma bakıyorum. Nasıl dayanicam bilmiyorum

Geçer canım, çok geçmiş olsun.
Erkek tarafı da adige miydi? Hiç hoş değil de davranışları o yüzden sordum adige olsalar üzülürüm yani.

Bence cok buyutuldu olay. Onlarin sizi gel esyalarini al diye aramasi anormal olurdu asil.
Siz arayip esyalarimi ne zaman alabilirim diyeceksiniz, o zaman ters cevap verirlerse oyalarlarsa o zaman bu kadar sey soylenebilir bence.
Suan cok gereksiz buyutuldu konuda.

Telefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyor

Zaten taksitleri sen ödüyormussun bi sorun cikmaz baska oyunlara gerek yok.

Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyor:KK43: ama benim için okadar basit değil...

Alacaksın tabi esyalarini. Kullanmasan da satarsin ya da ihtiyaç sahibi birilerine verirsin. Yeter ki o paragozlere kalmasin.

Arkadaşlar iş çıkışı gelip aldı beni, eşyaları arabaya koymuş getirmiş... Eve kadar bıraktı. Nerdeyse hiç konuşmadık. İçimde söyleyecek okadar kızgınlık ve söz varken sustum. Şuan odamda eşyalarıma bakıyorum. Nasıl dayanicam bilmiyorum
Bir süreliğine de olda eşyaları kaldır görmeyeceğin bi yere koy.Olmadıysa daha iyisi olacağı içindir.Vardır bir hayır.Üzülme :KK74:

Bu adam baba parasıyla yaşayan bir zavallıdan ibaret. Baba yok doğal olarak para yok aşkta yok mantıkta yok.

Baba varsa ve söyledikleri harfi harfine yerine getiriliyorsa nişanlım dediğin mahlukat o zaman bir birey olabiliyor ancak.

Kurtulduğuna şükret, davul bile dengi dengine kabullenseler bile çok ezerlerdi çok çekerdin boşver böylesi daha iyi.

Çeyiz muhabbetine gelince de madem çok zengin varlıklı aileler senin çeyizini de ne koparırsak kardır mantıgıyla tutmuyorlardır evde, usul bilmiyorlardır belkide senden bir telefon bekliyorlardır. Çocugun annesini arayıp çeyizlerimi şu gün almaya gelicem dersen zorluk çıkarıcaklarını zannetmiyorm.

Baba parası yediğini nerden cikardin

Konu sahibinin yazdıklarını sonuna kadar okursan sende anlarsın.

Bunlar konu sahibinin cümleleri.

Adamın ne olduğu başından belliydi ama sevgim için katlandım...Mayısta düğün olacaktı. Neden bukadar acele ediyo o kız, sana asık mi sanıyorsun gözü paramızda falan demiş nisanlima.. Ki ben sözleşme imzalamayı kabul etmiştim. Ailemi karşıma almisim senin aklına bunlar yeni mi geldi? Nisanlim tepki gösterince de evin arabanın anahtarını alıp maaşını kesmiş. Ve benim gözümde büyüttüğüm o adam 1 hafta parasız kalınca gelipayaklarıma kapandı, ağlayarak ayrılalımdedi...

Avukat bir arkadaşından rica et, senin için arayıp eşyaları alacağınızı bildirsin. Beraber gidip alın.

Geri dönme sakın.Karaktersiz bi adama değmez.Ailenize yakın biri gidip ceyizler için konuşsun alsın yada evin anahtarı varsa gidip topla.Bırak ma iki haftaya ceyizler bırakılmaz.

Konu sahibi yazmis okusan görürsün.. Babasinin parasi kesilecek diye kizi terk etmis..
Onu anladim da siz benim ne demek istediğimi anlamadınız. Babasının işini yapması baba parası yiyo anlamına gelmez.benim eşimde aynı işi yapıyo afedersiniz köpek gibide çalışıyo alnının teriyle kazanıyor zaten kaynpederm yapmiyo artık bişey esimin üstünde herşey örnek verdim bunu demek istedim yani

Onu anladim da siz benim ne demek istediğimi anlamadınız. Babasının işini yapması baba parası yiyo anlamına gelmez.benim eşimde aynı işi yapıyo afedersiniz köpek gibide çalışıyo alnının teriyle kazanıyor zaten kaynpederm yapmiyo artık bişey esimin üstünde herşey örnek verdim bunu demek istedim yani

Ama konu sahibi öyle dememiş. Sizin esiniz maaş almıyor mu? Babası para vermese parasız mi kalacak? Bu konu sahibinin sevgilisinin elinden babası her şeyi almış ona da koymus parasiz kalmam. Eğer insan seviyorsa taşı sıkar suyunu çıkartır kimsenin eline bakmaz. Benim de demek istediğim bu yani. .

Eski nisanlinda zerre adamlik yokmus. Umit verdigi birini yari yolda birakmak hic sorun degilmis kendisi icin. Allah hepsinin mustehakinu versin cok sinirlendim :KK62:

Canim benimkinde durum farklıydı. Sirkette çalışıyor sözde 2 oğlu. Ama sadece önüne gelen kağıtlara imza atıp duyanın parasını almak olay. Çalışmak nedir hiç bilmiyordu nisanlim. Yurtdışında okumuş gelmiş ve direk şirkette öyle birkaç saat geçiriyordu sadece. İşin beyin kismı hala kp deydi

Ama konu sahibi öyle dememiş. Sizin esiniz maaş almıyor mu? Babası para vermese parasız mi kalacak? Bu konu sahibinin sevgilisinin elinden babası her şeyi almış ona da koymus parasiz kalmam. Eğer insan seviyorsa taşı sıkar suyunu çıkartır kimsenin eline bakmaz. Benim de demek istediğim bu yani. .
Maaş aliyoruz ama zaten para hepimizin elinde diyebilirim gerektikce fazlasıyla aliyoruz konu sahibinin babası değişik bence benim kayinpederim hayatta yapmaz öyle bişey anladım şimdi sizi aslında para için nişanlısıni yakmış demekki gerçekten sevmiyomuş

X