- 15 Haziran 2016
- 418
- 491
-
- Konu Sahibi Cerkezpsase
Himmm is bitmis zaten de cvp niye gelmedi orasi ilginc. Belki telefonunu da ailesi almistir bilemedim. Aglayarak ayrilan adamin cvp vermesi lazimdi.'Merhaba, her ne olursa olsun geçirdiğimiz güzel günler adına saygı sevgi çerçevesinde helalleserek ayrilmak isterim seninle... Daha fazla üzülmeden yipranmadan bitsin bu iş. Ben ceyizlerimi sende altınları al herkes kendi yolunu çizsin.' Yazdığım bu
Haber alabilecek arkadaşım falan yok malesef ama eve kesinlikle dönmüştür yoksa benim peşimi bırakmazlardi.ilk günler ulaşamayınca annesi telefonda bana ağlıyordu. Kaç gündür ses yok. Çıkışta evlerinin ordan geçmeyi düşünüyorum
Telefonla arayıp eşyalarımı istersem ses kaydı yapabilirim ozaman? Doğru mu anladım acaba? Onlari Arama fikri bile tüylerimi diken diken ediyor
Annem ucuz kurtulduk giden eşyalarin olsun zaten artik o evden çıkarttığın eşyayı başkasıyla kullanamazsın diyorama benim için okadar basit değil...
Baba parası yediğini nerden cikardinBaba parasiyla gecinip babasi olmadan hicbir halta yaramayan bir insanla iyiki ayrilmissiniz. Gidin polisle ceyizinizi alin..
Bir süreliğine de olda eşyaları kaldır görmeyeceğin bi yere koy.Olmadıysa daha iyisi olacağı içindir.Vardır bir hayır.ÜzülmeArkadaşlar iş çıkışı gelip aldı beni, eşyaları arabaya koymuş getirmiş... Eve kadar bıraktı. Nerdeyse hiç konuşmadık. İçimde söyleyecek okadar kızgınlık ve söz varken sustum. Şuan odamda eşyalarıma bakıyorum. Nasıl dayanicam bilmiyorum
Baba parası yediğini nerden cikardin
Baba parası yediğini nerden cikardin
Onu anladim da siz benim ne demek istediğimi anlamadınız. Babasının işini yapması baba parası yiyo anlamına gelmez.benim eşimde aynı işi yapıyo afedersiniz köpek gibide çalışıyo alnının teriyle kazanıyor zaten kaynpederm yapmiyo artık bişey esimin üstünde herşey örnek verdim bunu demek istedim yaniKonu sahibi yazmis okusan görürsün.. Babasinin parasi kesilecek diye kizi terk etmis..
Onu anladim da siz benim ne demek istediğimi anlamadınız. Babasının işini yapması baba parası yiyo anlamına gelmez.benim eşimde aynı işi yapıyo afedersiniz köpek gibide çalışıyo alnının teriyle kazanıyor zaten kaynpederm yapmiyo artık bişey esimin üstünde herşey örnek verdim bunu demek istedim yani
Arkadaşlar iş çıkışı gelip aldı beni, eşyaları arabaya koymuş getirmiş... Eve kadar bıraktı. Nerdeyse hiç konuşmadık. İçimde söyleyecek okadar kızgınlık ve söz varken sustum. Şuan odamda eşyalarıma bakıyorum. Nasıl dayanicam bilmiyorum
Canim benimkinde durum farklıydı. Sirkette çalışıyor sözde 2 oğlu. Ama sadece önüne gelen kağıtlara imza atıp duyanın parasını almak olay. Çalışmak nedir hiç bilmiyordu nisanlim. Yurtdışında okumuş gelmiş ve direk şirkette öyle birkaç saat geçiriyordu sadece. İşin beyin kismı hala kp deydiOnu anladim da siz benim ne demek istediğimi anlamadınız. Babasının işini yapması baba parası yiyo anlamına gelmez.benim eşimde aynı işi yapıyo afedersiniz köpek gibide çalışıyo alnının teriyle kazanıyor zaten kaynpederm yapmiyo artık bişey esimin üstünde herşey örnek verdim bunu demek istedim yani
Maaş aliyoruz ama zaten para hepimizin elinde diyebilirim gerektikce fazlasıyla aliyoruz konu sahibinin babası değişik bence benim kayinpederim hayatta yapmaz öyle bişey anladım şimdi sizi aslında para için nişanlısıni yakmış demekki gerçekten sevmiyomuşAma konu sahibi öyle dememiş. Sizin esiniz maaş almıyor mu? Babası para vermese parasız mi kalacak? Bu konu sahibinin sevgilisinin elinden babası her şeyi almış ona da koymus parasiz kalmam. Eğer insan seviyorsa taşı sıkar suyunu çıkartır kimsenin eline bakmaz. Benim de demek istediğim bu yani. .