Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hesap fake.Evet ama öyle gelişti artık düğünnden 1 hafta önce görüşecez.. bende sanırım buda panik yaratıyor ama herşey Belki daha iyi olur
Gece gelme gündüz gelNe oluyor bu ara hep ilk gece başlıkları
Kaç yaşındasınız tam olarak neyden korkuyorsunuz ?Selamlar,
ben görücü usulü tanıştığım biriyle yakında evlenecem, kendisi yurtdışında, pek fazla görüşemedik.
Ama bu aralar aklıma hep gerdek gecesi geliyor ve ben çok utanıyorum korkuyorum o gece den.
Evli arkadaşlarıma soramiyorum ayıp olur diye bana gülerler diye. Ama hiç bir fikrim bilgim yok bu ayıp mı sormak. Ve evleneceğim kişi de bu konuyu açmıyor.
Ahahaha yok tenhalardan korkar bu hatunlarGece gelme gündüz gel
Tenhalarda menhalarda
Ben de binlerce senaryo yazdım, düğünden sonra pasaport hazır değil ayağına kızı bırakıp altınlarla kaçma, alkolik kumarbaz hatta başkasına aşık aile zoruyla evlendirilen bir adam, kendine köle arayan sözde geleneksel bağnaz akli dengesi bozuk aile bdv fena etkiliyor bizi ne çok hikaye var böyleKonudan aldiğim his "ilgisiz eş, aldatan eş" başliklari...
Ben de binlerce senaryo yazdım, düğünden sonra pasaport hazır değil ayağına kızı bırakıp altınlarla kaçma, alkolik kumarbaz hatta başkasına aşık aile zoruyla evlendirilen bir adam, kendine köle arayan sözde geleneksel bağnaz akli dengesi bozuk aile bdv fena etkiliyor bizi ne çok hikaye var böyle
Yok ya o bile daha iyi goruyorsun bi his bi bakış aynı ortam bunlar ćok farklı benim bi arkadaşım aylarca biriyle görüntülü konuştu güya aşık olmustu ta ki yüzyüze gelene kadar bidaha gorüsmedi çünkü bunlar hep enerjiBardan adam kaldırmak gibi aslında ama bardan kaldırdığını en geç sabaha gönderiyorsun, bununla bir ömür geçecek. Evlerden ırak.