Gercekten seviyormu yoksa bosanmalimiyim?

Başlığınızı anlattıklarını görünce çok şaşırdım. Sonuna bile sizi sevdiğini düşünme umudunuzu eklemişsiniz..
Eşiniz hasta, ciddi sorunları var. Üstünede hayatı çekilmez hale getirmiş.
Ne denilir ki bilemiyorum..

Kesinlikle Sevmiyor !! Bosanmak icin gec bile kalmissiniz. Sizi sevmeyen ve daha önemlisi saymayan bir adamla niye evli kalasiniz ki

Benim eşimde laf söylemeye, takılmayı sever de sizinki gibi değil çok şükür. Zaten söylediklerini de şaka olarak dedğini biliyorum. Bana ilgisini sevgisini de çok güzel gösterir. Siz eşinizden hiç sevgi görmemişsiniz ki.. sanırım kendi kişiliğinzden dolayı evliliği bitirmek istemiyorsunuz. ama diğer yorumlarda da denildiği gibi çekilmez ki..

Boşan. insan aci cekmek icin degil mutlu olmak icin evlenir. bu adam sadece kendini begenen sado mazo narsist bi manyak.
belliki kadında böleki böle biriyle evliliğini sürdüruyor,yada evlenmiş,böle bakmak lazım,benımle yüksek sesle konuşsa bır erkek topuklarım,hiç gelemem acıya üzüntüye,derdım ne

hepsini okuyamadım özür dilerim tahammül edemedim çünkü . büyük sabırlı kadınsınız tebrik ederim.
evlenmeden önce böyle değil mıydı ?

valla kardes cok guzel yazmissinda bu adam seni bildin kucuk goruyor zor durumlar bence guzel bi karar ver omur boyu da boyle olmaz yada degisim zamani !!! tamamen

Okuyup yorumladiginiz icin cok tesekkür ederim. Bende aslinda yaptiklarini düsündükce sevmiyor diyorum kendime ama nedense bilmiyorum artik ona alistigim icinmi yada sevdigim icinmi bana zor geliyor kabullenmek icimde resmen kendimle savasiyorum positif yanlarini dediklerini düsünüyorum mesela simdi dedi ya "seni seviyorum birakmak istemiyorum evde cok agladim" bi yandan yumusuyor kalbim diyorum hani acaba seviyorda gösteremiyormu ama bi yandan da simdiye kadar yaptiklarini düsünüyorum cok üzdü beni bana demedigini birakmadi bana bikere sevgi dolu baktigini hatirlamiyorum o ozamanda kac gün gectikten sonra geldigini bikere arayip mesaj atmadigini ve hemen pes ettigini düsünüyorum. Belkide bosanmak yeni bir baslangic oldugu icin karsima ne gelecegini bilmedigim icin korkuyorum ama artik bu adimi atmaliyim cünkü degisecegine dair hicbir umudum yok bu günlerde aslinda yine belli etti. Ben burda babamin evindeyken gidiyor arkadasinin evinde kaliyor günlerdir telefonuda kapali. Ben durmadan telefonuma bakiyorum bisey yazdimi diye bi an bakmadan duramiyorum ama o telefonu kapali durabiliyor. Bu yazdiklarimi ve sizin yazdiklarinizi hep tekrar tekrar okumam gerek sanirim ki kabulleneyim.

İyyhh cok igrenc bi adam. Benim dayim da boyle butun yigenlerinenkarsi salak salak konusur. Yaptigimizi begenmez. Anamiza babamiza sijayet eder. Mutfakta bulasik gorse siz nasil kizsiniz su pislige bak der. Asil kendisi pislik. Hic sevmem. Nefret ederin. Hic kendini sevdirmiyo cunku. Onun da bizi sevdigini sanmiyorum. Yani demem o ki kocan dedigimiz adam kendinden baska kimseyi sevemez. Bu kareketlerinden sonra hala nasil sogumadin ki? Seven insan kapinda bilr yatar. Agzindan cikicak bi olumlu laf icin gunlerde kelimeler doker. Bu adam senin ondan bosanamiycagini da dusunuyo ayrica. Cunku seven alttan alan hep sendin. Yuva yikmak da kokay degil ya. Rahat yani. Ama kendine yazik etme. Bu adamla bi omur nasil dusunebilirsi . Bebeginin dusmesindeki hayir bu bence. Siz beraber yaslanamazsiniz. Biriniz kalp krizinden gider artik. Bence cok iyi yapmissin olumsuz konusmakla gercek yuzunu gordun. Piaman olma. Yalvarma da. Sen guclu bi kadinsin. Gucunu goster ona

o kıza helal olsun

bu nasıl bi koca be canım.. Bununla bi ömür geçer mi?
seni anlıyorum gelsin özürler dilesin bir daha yapmıcam desin pişman olsun barışın evine dön ve kocan tamamen değişsin verdiği sözleri tutsun istiyosun..
Ama kocan değişmeyecek!!! Bunu görmek istemiyosun belki de göremiyosun insan işin içinde olunca anlayamıyo idrak edemiyo.
ama gerçekten senin hiç iyi bi evliliğin yok.. o değişir mi değil ben onu böyle bi ömür mutsuz mutsuz çekebilir miyim? diye düşünmelisin canım
bu adamla hayat gerçekten çekilmez
seni ne olarak görüyo anlamadım

Üsenmeden hepsni okudum .
Rabbim sabir versin cok bile dayanmissin okadar lafa söze tas olsa catlar yani hala daha ariyimmi deneyelmmi demeyi dusunuyosun sakin yapma cok pisman olursun birak inceldigi yerden kopsun o adam düzelmez .
Biliyorm ayril demek kolay ama bukadar seye katlanmak da kolay degil elbett.

bu adam seni sevmiyo
benimkinin bana yaptıgı gibi, senin ki de arkandan eşyalarını kamyona yükleyip gönderebilir
çünkü sev mi yo

Sizin ağzınız yok mu?
Birçok erkekte, yanındaki kadını aşağılama ve kendine muhtaç etme psikolojisi vardır.
Çünkü kendi haketmediği bir şeyi ancak böyle hakettiğine inanır ve sizi inandırır.
Geçenlerde eşim kilomdan dem vurdu, dikkat et artık diye.
Hemen yapıştırıverdim cevabı 'benim gülüşüm dünyaya bedel, bakışıma ölecek binlerce insan var, kilom da nazar boncuğum olsun, seni ne yapacağız zayıf olsan ne yazar' dedim, hemen kapadı çenesi, eğdi boynunu.
Eğer sizin gibi sussaydım, muhtemelen bu konuyu ben açardım.
İnsan söylediği şeylere bir süre sonra inanır ve herkesi de inandırır.
Sizi böyle aşağılaya aşağılaya artık sevgisini yitirmiş, zaten saygı kavramını kaybedeli çok olmuş.
Eğer aileniz destek çıkacaksa, boşanın derim.
Ya da son kez güzel bir ayar çekin eşinize, önce kendinizin değerini bilin ve bunu göstererek yaşayın tabi.

Neden yasadıklarını normal bırseymıs ve herkes yasıyormus gıbı anlatıyorsun, adam daha doğrusu adam denılırmı bılmıyorum da tamamen sorunları olan tımarhanelık bır herıf bu!!! Ve sen hala onun peşınden kosuyorsun neden kendıne deger vermeyı düşünmüyorsun?

hamile oldugunu yazmıştın bebeğe ne oldu
sen niye böyle bi adamla birliktesin
çok mu değersizsin acaba kendi gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…