bu adam seni sevmiyo
benimkinin bana yaptıgı gibi, senin ki de arkandan eşyalarını kamyona yükleyip gönderebilir
çünkü sev mi yo
yaaa işte görüyo musun? sevmiyo seni canım yaaa gitmen için elinden geleni yapmış.. eve gitmesen kapında kamyonu görcektin benim gibi! ne yapmayı düşünüyosun peki?Sizlere cok tesekkür ederim destekleriniz icin suan eve döndüm o evde yokken birkac esyalarimi almak icin bide baktim birkac karton hazirlamis bile dolabimin yarisini bosaltmisSok gecirdim suan ben olsam dokunamazdim dolabini acamazdim bile icim acirdi ama o esyalarimi paketlemis
bazen 3. kişilerin gördüklerini insan olayları yaşarken göremiyoHaklisiniz beni evlendigimiz günden beri asagiladi hergün benimde hic kendime güvenim kalmadi gercekten onun dedigi gibi oldugmu düsündüm kendimi degersiz hissettim sizlerinde dedigi gibi kendimden nefret etmeye baslamistim artik arkadaslarim bile demeye baslamisti sana noluyo neden hep kendini kötülüyosun biseyleri yapamayacagini düsünüyorsun diye cünkü ufak seylere bile ben yapamam beceremem diyordum demekki buraya kadar gelmesi gerekiyormus benim anlamam icin salakligima sasiriyorum suan cok aciyor
Sen gelinlikler içindeyken yok makyajını beğenmedim yok şöyle yok böyle dediği anda düğün arabasına binmeyip evine gitmeliydin. Aynısı bir tanıdığımın başına geldi ve kız madem beğenmedin,beğeneceğin birini bul dedi çıkarttı yüzüğü düğün falan iptal oldu.
aynılar biliyo musun?Bebek isteyerek olmamisti o yüzdende cok tedirgindim hem ameliyat sonrasi korkular ve agrilar acaba zarar geldimi diye hemde evliligimiz yürümedigi icin nasil bir aile olcaz diye korkuyordum o da zaten hic destek olmadi bana karnin catlayacak cok kötü olacak felan dedi igrenerek bakti bana moral vermek yerine yine asagiladi beni ziyaret bile etmedi aramadi dogru dürüst aslinda orda annemler demisti bu adam galiva sevmiyor diye eve döndügümdede agrilarimdan dolayi yataktan kalkamiyordum beni yanliz birakti disariya cikti hep ve ben sanki abartiyoemusum biseyim yokmus gibi davrandi düsündükce yazdikca anliyorum