- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Buna sen karar veremiyorsun ama o nolucakTamam canım şimdi yavaşça konumdan ayrılıyosun
önemli değil:)20, Afedersiniz yeni gördüm ya
O kadar haklısın ki, her noktada her konuda. Işin sırrı aslında beklentiyi azaltmak ve olabildigince çok sevgi vermek. Zaten verdikçe güçleniyor insan, verdikçe iyi hissediyor. Bu yazdıkların benim için gerçekten önemliydi, duymaya ihtiyacım olan şeylerdi, cok tesekkur ederimönemli değil:)
bence senin tek sorunun çevrendekilerden çok şey beklemen, ben de önceden öyleydim ama yaşadığım olaylar bunu törpüledi.Arkadaşlarıma karşı tabi...ama aileme karşı aynı senin gibiyim ama şu an bu olayı seninle ortak olduğu için çözdüm ya artık onu da törpüleyeceğim bu arada sağol farkında olmadan bende bir şeyi farkettin:)
Nasıl mesela biliyor musun? Arkadaşıma dostum demem için çok özel bir bağ hissetmeliyim diyorsun ya hani...o özel bağ zamanla oluşur zaten.benim çok dostum var övünmek için değil nasıl olduğunu anlatayım.Ben çevremde oluşmaya başlayan bütün arkadaşlarıma elimden geldiğince her zaman iyi ve dostane davranıyorum ; uçlara gitmedikçe mesela borç para gibi..ama sonra bunlardan bazısı geri dönüş yapar işte onlar da aynı şekilde davranmaya başlar bana işte onlar dostum olur sonra yıllar geçer bir bakmışız ki ne kadar güzel değerli dostuluklarım olmuş, biriktirmişim.Ama iştee beklentisiz davranırım bolca dostluk duygusunu tattırır gerisini onlara bırakırım...Onlar karşılığını verirse tamam vermezse kendileri bilir.. Sonra diyelim ki bu dostlukta sıkıntı çıktı işte ilerideki yıllar da bunu da göz önüne alırım hiçbir zaman hiçbir dostluğun sonsuza dek baki ya da hiç kimsenin bana sonsuza dek sadık olmayacağını biliyorum çünkü.Aslında biraz dostlukta sadece kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle davranıyorum karşıdaki bunu alır karşılık verirse ne güzel vermezse ben de kopuyorum...Böyle ama hiç değersiz de değiller kopunca öyle bir izlenim oluşmasın sende ben dostumla küssem de ona dua ederim mesela ...böyle.... belki lisede ergen arkadaşlarım sayesinde bütün sınıftan dışlanma olayımdan sonra böyle bir dost arkadaş bakış açısı geliştirdim.Bu tarz bir şey yaşamasaydım senin gbi bakardım eminim..
Anne konusunda bende aynıyım kadından çok şey bekliyorum işte arkadaşım gibi olsun bir yandan beni dinlesin anlasın ama hiçbir zaman öyle olmuyor keşke onu da olduğu gibi kabul etsem...artık bunu deneyeceğim ama..
ben de teşekkür ederim...O kadar haklısın ki, her noktada her konuda. Işin sırrı aslında beklentiyi azaltmak ve olabildigince çok sevgi vermek. Zaten verdikçe güçleniyor insan, verdikçe iyi hissediyor. Bu yazdıkların benim için gerçekten önemliydi, duymaya ihtiyacım olan şeylerdi, cok tesekkur ederim
Teşekkür ederim şimdi özür dileyince ben mahçup oldum.Gerçekten aramızda böyle insanlar var bunu unutma.Neyse ne demek istediğime gelince dirençli olmamak kötü bir şey değil.Anlattığın kadarına yorum yapıyorum.Ayrıca bu fevrilikler eğer normal hayatında da varsa gerçekten bir yardım al.Çünkü bu hayatını zorlar.Herkes dirençli olamaz zorunda değil ama bunu değiştirebilir.Bende mükemmel değilim kimse değil.Hırslarıma yenik düşüp ağladığım çok oldu ve bende bundan nefret ediyorum değiştirmek için uğraşıyorum.Sende bunu yap çabala.Kırdığım herkesten özür dilerim. Fevrileşebiliyorum. Umarım görmezden gelebilirsiniz. Şu an gerçekten çok vicdanım rahatsız, bana yardımcı olmak isteyen insanları kırmanın ağırlığı altında eziliyorum. ÖzellikleRaspberrySyrup , beni kızdıran nokta "dirençli değilsin" demendi, çünkü nelere direndiğimi bilemezsin. Ama yine de saygı duymam gerekirdi. Farkındayım. Hepinizi tanimasam da seviyorum, ve tekrar ediyorum, kırdıysam şayet Özür diliyorum
Ben mükemmel değilim, bi sürü güzel kusurum var ve mükemmel olmak da istemiyorum. Ben kendimi böyle seviyorum. Eksik yönlerimi tamamlamak için elbette uğraşırım çok haklısın, ama mesela hırsımı degistirmek istemem çünkü bu bana ömrüm boyunca lazım olacak bi özelliğim. Bu fevrilikler, lise dönemim çok kötü geçmişti ondan sonra oluştu bende. Ben de rahatsızım bundan. Bi anda kırıyorum, sonradan dank ediyo çünkü. Değiştirmek için uğraşıyorum kendime sözler veriyorum sonuç yine aynı. Şu an yardım alacak bi durumda değilim çünkü uzaktan bakan biri psikolojimi sağlam, enerjimi yüksek zanneder, çünkü kimseye belli etmedim hiç, yaşadıklarımı. En yakınım babamdir, babama şu an yardım almak istiyorum desem gerçekten çok şaşırır ve üzülür. Cekınıyorum açıkçası. Çok çok büyük problemler olsa gözümü karartip derim, ama irade meselesi biraz. Sakin kalmayi basarabildigim an çözülecek bişey. Bu arada, sakinligin için sana ayriyeten tesekkür ederim, ve yardımların için de :)Teşekkür ederim şimdi özür dileyince ben mahçup oldum.Gerçekten aramızda böyle insanlar var bunu unutma.Neyse ne demek istediğime gelince dirençli olmamak kötü bir şey değil.Anlattığın kadarına yorum yapıyorum.Ayrıca bu fevrilikler eğer normal hayatında da varsa gerçekten bir yardım al.Çünkü bu hayatını zorlar.Herkes dirençli olamaz zorunda değil ama bunu değiştirebilir.Bende mükemmel değilim kimse değil.Hırslarıma yenik düşüp ağladığım çok oldu ve bende bundan nefret ediyorum değiştirmek için uğraşıyorum.Sende bunu yap çabala.
Tabi üzülür de hani bu yardımı alırsam daha mutlu olacağım diyebilirsin ki zaten öyle olacak.Dünya'nın sonu değil bende aldım zamanında,babanın da içi rahat eder.Herkesin berbat geçen bir dönemi var bende lisede yaşadığım zor zamanların ceremesini çekiyorum şimdi az da olsa.Sana verebileceğim tek tavsiye herhangi bir şey yapmadan önce dur ve düşün.Sinirli olsan bile yapmaya çalış o zaman daha mutlu olacaksın.Rica ederimBen mükemmel değilim, bi sürü güzel kusurum var ve mükemmel olmak da istemiyorum. Ben kendimi böyle seviyorum. Eksik yönlerimi tamamlamak için elbette uğraşırım çok haklısın, ama mesela hırsımı degistirmek istemem çünkü bu bana ömrüm boyunca lazım olacak bi özelliğim. Bu fevrilikler, lise dönemim çok kötü geçmişti ondan sonra oluştu bende. Ben de rahatsızım bundan. Bi anda kırıyorum, sonradan dank ediyo çünkü. Değiştirmek için uğraşıyorum kendime sözler veriyorum sonuç yine aynı. Şu an yardım alacak bi durumda değilim çünkü uzaktan bakan biri psikolojimi sağlam, enerjimi yüksek zanneder, çünkü kimseye belli etmedim hiç, yaşadıklarımı. En yakınım babamdir, babama şu an yardım almak istiyorum desem gerçekten çok şaşırır ve üzülür. Cekınıyorum açıkçası. Çok çok büyük problemler olsa gözümü karartip derim, ama irade meselesi biraz. Sakin kalmayi basarabildigim an çözülecek bişey. Bu arada, sakinligin için sana ayriyeten tesekkür ederim, ve yardımların için de :)
siz kolayca hemen soğuyorsaniz dirençli değil duygusuzsunuzdur ve bi anda paylastiklarinizi silebiliyorsunuzdurBazı yorumlarınız beni çok irrite etti söylemeden geçemeyeceğim.Burada bile yorumlara bu kadar sert ve üstten üstten nefret kusabiliyorsanız normal hayatta da öyle olmayasınız? Bunlar sadece çıkarım bu arada sırf yermek için ya da polemik yaratmak için değil.Fazla sertsiniz fazla soğuksunuz.Arkadaşınıza mesaj atmama konusunda bir şey diyemeyeceğim.Bende hayatta atmam atmadım da ama bu yüzden mutsuz da olmadım.Bi insanla bozuştuysam bitmiştir ve anında soğurum.Hayatımdan insan çıkartmak kolaydır yani.Ama üzgünüm ki siz bu kadar dirençli değilsiniz.Yine sizinle başka bir benzer yanım kolay kolay arkadaşım dostum olmaz.Çevresinde çok arkadaşları olanlara imrenirim ama bunu değiştirmek için elimden geleni yapıyorum zaten üniversite hayatı da gecikmeli olarak yeni başladı benim için.Ama sizde bu çabayı göremedim ben arkadaşlarınız varmış gidip bi yerlerde oturabileceğiniz bende o bile yok şu an.Duvarlarınızı indirmenin zamanı geldi bence,hayat akışına bırakılmalı diye düşünüyorum.Kötü düşünüp zırhları kuşanıp yaşamak kimseye bir şey kazandırmıyor.
peki şu ana kadar kirdiklarini telafi edecekmisinBu arada konumun kapatilmasini rica ediyorum
Duygusuzluk mu? Yanımdan yöremden geçse keşke galiba kazık yiye yiye alıştım hem ağlarım hem silerim durumu benimkisiz kolayca hemen soğuyorsaniz dirençli değil duygusuzsunuzdur ve bi anda paylastiklarinizi silebiliyorsunuzdur
peki şu ana kadar kirdiklarini telafi edecekmisin
Senden özür dilemeyecegim ama seni seviyorum cok başka kafada bi kızsınsiz kolayca hemen soğuyorsaniz dirençli değil duygusuzsunuzdur ve bi anda paylastiklarinizi silebiliyorsunuzdur
peki şu ana kadar kirdiklarini telafi edecekmisin
ben benden bahsetmedim annenle konusmaktan bahsettim bence annen ne kadar terslese de sen ona sevgini hissettirerek konuş bu sadece senin büyüklugunu gosterirSenden özür dilemeyecegim ama seni seviyorum cok başka kafada bi kızsın
Ya yapamayacağım sanırım olmuyo bilmiyorumben benden bahsetmedim annenle konusmaktan bahsettim bence annen ne kadar terslese de sen ona sevgini hissettirerek konuş bu sadece senin büyüklugunu gosterir
Düşünmeye çalışıyorum, var gibi, teşekkür ederimBu durumun en çok seni yıpratır. Durumun çok iç acıcı değil ve en önemlisi bunun farkındasın. Madem bu kadar zeki bir kız olduğunu düşünüyorsun. Bunun hakkında da fikrin vardır sanırım
Düşünmeye çalışıyorum, var gibi teşekkür ederim
YooÇok iyi. Senin içine baya bi gaflet çökmüş. Belki antidepresan alsan iyi olur. Psikoloğa gidip beni mutlu edecek birşey istiyorum de. Herkese ateş etmek istiyorum hatta şuan sana bile de
Birşeyler düşünür :)
Hayır oğlakBasak burcu musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?