• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten kötüyüm

Ya sen niye bi cevap vermeyince çirkefleşiyosun yazmak zorunda miyim sana? Niye bana bu kadar takıksın neye özeniyosun bu kadar hep berbat şeyler yazıyorum hayatım hakkında ne istiyosun?
E AMA OF YANI BUNLAR NASIL MODERATÖRLER KAPANSIN SU KONU YETER AÇTIGIMA PISMAN OLDUM YA
sana aciyorum çevrendekilere adim atmaktan acizsin gercek hayatta her şeyini anlatabilecegin bir dostun yok ve burda bizim yorumlarimizi sordun soyledik.sen gururun altinda aslinda acizsin hoscakal

sana aciyorum çevrendekilere adim atmaktan acizsin gercek hayatta her şeyini anlatabilecegin bir dostun yok ve burda bizim yorumlarimizi sordun soyledik.sen gururun altinda aslinda acizsin hoscakal

bu yaptığınız çok kötü farkında mısınız? Bir insan sizinle özel dünyasını paylaşıyor ve siz onu ezmeye çalışarak ego tatmini yapıyorsunuz
gerçekten çok rahatsız edici...kaç yaşındasınız çok merak ettim
hadi o ergen bile olsa siz kaç yaşındsınız da hala bu şekilde bir kzıın üstüne gidiyorsunuz ... kendinizi haklı bile görseniz bir sözü binbir şekilde söylemenin yolu vardır siz aşağılayarak söylemeyi seçmişseniz kusura bakmayın ama sorun sizde....

Back