• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten kötüyüm

Valla hiç öyle bi derdim yok, dur biraz gizem katayım aman yok söyleyeyim gibi. Ne kadar ince noktalara takılıyorsunuz bu mudur yani sizin anlama kapasiteniz? Ben ruhsal durumumdan bahsediyorum, böyle ince şeyleri yakalayıp "önce iyi bi bölüm demiş sonra tus deyip kendini ele vermişsin" deyince noldu yani ne kattı bu size sherlock mu oldunuz? Bakın ben şunu savunuyorum gerçekten yaşamaktan zevk almak istiyorsaniz çok paraya ihtiyacınız olacaktır. Bu benim görüşüm, bunu nasıl bütün doktorlara mâl edersiniz? Ne kininiz ne nefretiniz varmış doktorlara, bi bitmediniz. Gece gece de masallah durmadan yazmissiniz üşenmeyip, yalnız keşke içinde fikir alabileceğim beni düşündüren birkac cümle de kurmuş olsaydınız. Ayrıca şunu da söylemeden gecemeyecegim, biseylere hislenip aglamaniz size özeldir bunu burada yazarak aa ne hassas ne duyarlı dedirtemezsiniz kimseye. Duyarliliksa hiç benimle tartışmayın o konuda. Kibirli diye yargiladiginiz insandan neler çıkar neler, şaşırır kalırsınız. Ugrastirdiniz beni sabah sabah
Valla hiç öyle bi derdim yok, dur biraz gizem katayım aman yok söyleyeyim gibi. Ne kadar ince noktalara takılıyorsunuz bu mudur yani sizin anlama kapasiteniz? Ben ruhsal durumumdan bahsediyorum, böyle ince şeyleri yakalayıp "önce iyi bi bölüm demiş sonra tus deyip kendini ele vermişsin" deyince noldu yani ne kattı bu size sherlock mu oldunuz? Bakın ben şunu savunuyorum gerçekten yaşamaktan zevk almak istiyorsaniz çok paraya ihtiyacınız olacaktır. Bu benim görüşüm, bunu nasıl bütün doktorlara mâl edersiniz? Ne kininiz ne nefretiniz varmış doktorlara, bi bitmediniz. Gece gece de masallah durmadan yazmissiniz üşenmeyip, yalnız keşke içinde fikir alabileceğim beni düşündüren birkac cümle de kurmuş olsaydınız. Ayrıca şunu da söylemeden gecemeyecegim, biseylere hislenip aglamaniz size özeldir bunu burada yazarak aa ne hassas ne duyarlı dedirtemezsiniz kimseye. Duyarliliksa hiç benimle tartışmayın o konuda. Kibirli diye yargiladiginiz insandan neler çıkar neler, şaşırır kalırsınız. Ugrastirdiniz beni sabah sabah
İyi bir bölümde okuyorum yerine direkt Tip fakültesinde okuyorum diyebilirsiniz.....Ayrıca Tuş dersanelerinin çalışma prensibini ogrenmemize gerek yoktu.Ego tatmini bence....Gurur yapıp ,en yakın arkadaşını arayamayacak kadar da kibirli tutumu ve egolu birisiniz.

Bunu yanlış anlamayın lütfen yukarıda yazdığım ve şimdi yazdıklarım sizi yermek için benim kendi analizim.

Ayrıca size soru sormuştum ? "Yaşayacağım demissiniz" ne yapınca yaşamış olacaksaniz, veya su an ne yapmıyorsunuz ki yaşamış değilsiniz?

Siz cok hırslı ve mukemmelliyetci birine bezniyorusnuz..
Ben şunu merak ediyorum, Anneniz ile yaşadığınız bir olayı anlatır misiniz ? Olayın sonuclarini degil, olayın kendisini? Mesela Annemle tartistik, O da yemeğe tabak koymadı diyorsunuz ?
Peki Annenizle hangi konularda tartisiyorsunuz ?

İnsalarin Fikrini soruyorsun.....İnsanlar fikirlerini beyan edince de sinirleniyorsun.......ELESTİRİYE BİLE ACİK DEGİLSİN....burdaki kimse senin düşmanın degil,kimse seni de tanımıyor ki sana kasıtlı olarak kötü sözler söylesin....herkes kendi fikirlerini beyan etmiş...
Hoşuna gidecek sözler hangileriyse soyle , o şekil yotum yapalım

Annemle anlaşamıyoruz diyorsun, ben hep şunu merak ediyorum
Annenle hangi konularda tartisiyorsunuz ? Konuları söyleyin, Anneniz mi haklı siz mi haklısınız yotum yapalım....

Kendiniz beğenmiş, İlla, kibirli bi tılsım, Eminim Annenle tartsimalarinda Annen haklıdır....Arkadas sana yorum yapmış, teşekkür edeceğine guluyorsun....Biraz saygın olsun...Bu tavırların cok itici....
Neden cok az dostun olduğunu anladım...Arkadasliklarin da, arkadaşların seni taniyana kadar sürüyor...

Neden dostunun sana dönmediğini anladım......
Boyle itici tavirlari olan biri cok fazla dost edinemez....
İnan bana dostum dedigin kişi senin bu tavırlarını bildiğin için sana kesinlikle dönmez....Belki de bu sebeplerden dolayı size dönüş yapmak istemedi....

Yeni gördüm, önceki sayfalarında özür dilemissiin, insanlara yaptığın hareketlerin farkına varmissin...Ben onu görmeden ,bu kız niye herkese böyle kızıyor diye, sana kızmıştım, bende OZUR DİLERİM....

Kendiniz beğenmiş, İlla, kibirli bi tılsım, Eminim Annenle tartsimalarinda Annen haklıdır....Arkadas sana yorum yapmış, teşekkür edeceğine guluyorsun....Biraz saygın olsun...Bu tavırların cok itici....
Neden cok az dostun olduğunu anladım...Arkadasliklarin da, arkadaşların seni taniyana kadar sürüyor...

Neden dostunun sana dönmediğini anladım......
Boyle itici tavirlari olan biri cok fazla dost edinemez....
İnan bana dostum dedigin kişi senin bu tavırlarını bildiğin için sana kesinlikle dönmez....Belki de bu sebeplerden dolayı size dönüş yapmak istemedi....
Sizin elinizin ayarı yok heralde yazınca 3 4 mesaj arka arkaya geliyo ben en azından kabul ediyorum hırsımı siz bi de kendinizi iyi bisey yapıyorum zannediyosunuzdur. Ay lütfen kapansın konum daha fazla yorum okumak istemiyorum

Çok iyi. Senin içine baya bi gaflet çökmüş. Belki antidepresan alsan iyi olur. Psikoloğa gidip beni mutlu edecek birşey istiyorum de. Herkese ateş etmek istiyorum hatta şuan sana bile de :KK48:
Birşeyler düşünür :)
Hahahhah :))))) aklıma birsey geldi...

Hani yabancı filmlerde olur ta, filmdeki seri katilin geçmişine inerler, zamanında lisede dışlanmış, sonra annesiyle problem yaşamış ve dostlarından hep zarar görmüş....
Sonra o da tüm insanlar böyle, hepsinden intikam almam lazim deyip hirslanmis....
Sonra sırayla hepsini öldürmeye başlamış :))))

Nedense aklıma böyle bir film senaryosu geldi,konuyla alakasi var mi yok mu

Şaka bi yana da konu sahibi arkadasim, Bence Bi Psikiyatriste gidin, o size yardımcı olabilir....İnsanlarin %90 i hayatının belli döneminde depresyona girmiş olabilir.....

Ben de sizi kirmissam özür dilerim...Ama profesyonel destek alabilirsiniz....İ

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama kız iyiki tıp okuyorum demiş
Bence açıkçası çoğu onu vay benim yapamadığımı yapmış olarak görüp bir hışımla açığından vurmaya çalışıyor
valla dışarıdan bir gözle böyle görünüyor azıcık kendinize gelin yahu hayret...

Sizin elinizin ayarı yok heralde yazınca 3 4 mesaj arka arkaya geliyo ben en azından kabul ediyorum hırsımı siz bi de kendinizi iyi bisey yapıyorum zannediyosunuzdur. Ay lütfen kapansın konum daha fazla yorum okumak istemiyorum
Arkadaşım kusura bakma, ben sana yorumlarıyla yardimci olmaya calisan insanlara soyledigin sozlere kizdigim icin ,böyle yazmistim..Ama sonradan özür dilediğini gördüm ben de şimdi senden.Özür dilerim...

Ayrıca Anneniz ile tartıştığımız bir konuyu söyleseniz, belki size yardımcı olabilirdi arkadaşlar, belki o haklı, belki sen ama biz bilemiyoruz şimdi....sadece senin yazdıklarını biliyoruz....

Bi de şunu kesinlikle iyi niyetle söylüyorum....Allah yar ve yardimcin Olsun....İnşaallah bir an önce de annenle arani duzeltirsin...

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama kız iyiki tıp okuyorum demiş
Bence açıkçası çoğu onu vay benim yapamadığımı yapmış olarak görüp bir hışımla açığından vurmaya çalışıyor
valla dışarıdan bir gözle böyle görünüyor azıcık kendinize gelin yahu hayret...
Yok be canım, Burda onun hakkında yorum yapanlar, hep kizin yazdıklarına dayanarak yorum yapmış...Arkadaslik ilişkilerini ve davranışlarından yola çıkarak yapmış....

Bebekcicegi, olayları ve yaşadıklarını tam olarak bilmediğimiz için yüzeysel bilgilerle yorum yapıyoruz.....Kirdiysak özür dileriz...
Ama bizim elimizdeki veriler ise sadece sizin anlattığımız yüzeysel bilgiler...olayların içini bilemiyoruz....Allah bundan sonraki hayatınızda size yardımcı olsun....

ya konu sahibesinin ustüne çok gidilmis tamam hatalari var ama zaten düzeltmek için yardim istiyor sizler dalgayla karişik biseyler yaziyosunuz

QUOTE="bebekcicegi, post: 37482182, member: 613029"]Hayır oğlak[/QUOTE]
Ikimizde toprak burcuyuz, basaklar en iyi oglakla anlasir diyorlar. Basagim kendime benzettim senide. Malum ayni sebeplerden arkadassizim. Detayci, cok inceleme, herseye kusur bulma, kolay begenmeme...

Yok be canım, Burda onun hakkında yorum yapanlar, hep kizin yazdıklarına dayanarak yorum yapmış...Arkadaslik ilişkilerini ve davranışlarından yola çıkarak yapmış....
hadi öyle olmasa tıp ile alakası yoksa bile çok üstüne gidiyorsunuz ,tam bilmeden kişiliğini yargılıyorsunuz..
konu sahibi eğer konuyu kapattırmak istiyorsan yöneticilerden birisine mesaj at istersen çünkü görmeme ihtimalleri yüksek ...

hiç arabesk yorumlara girmeyeceğim çünkü cevabım net;
hala ergenliğini üzerinden tam olarak atamamışsın, hayata önemli kayıplar vermemişsin.
kahretsin ben çok zekiyim insanlar çok salak diye düşünüyorsun bir dönem hepimizin yaptığı gibi.
ama sabret bunları yutacaksın çünkü.

olgunlasamamişın bu davranislar gerçekten lisedeki bi ergen gibi
Ya sen niye bi cevap vermeyince çirkefleşiyosun yazmak zorunda miyim sana? Niye bana bu kadar takıksın neye özeniyosun bu kadar hep berbat şeyler yazıyorum hayatım hakkında ne istiyosun?
E AMA OF YANI BUNLAR NASIL MODERATÖRLER KAPANSIN SU KONU YETER AÇTIGIMA PISMAN OLDUM YA

hiç arabesk yorumlara girmeyeceğim çünkü cevabım net;
hala ergenliğini üzerinden tam olarak atamamışsın, hayata önemli kayıplar vermemişsin.
kahretsin ben çok zekiyim insanlar çok salak diye düşünüyorsun bir dönem hepimizin yaptığı gibi.
ama sabret bunları yutacaksın çünkü.
Kimseyi salak yurduna koyduğum yok sadece kendimin farkındayım. Niye kendinin farkında olan bi birey bu kadar fazla geldi buraya? Bu da açtığım son konudur silcem üyeliği daha da hayatta uğramam, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın yardım edicem mentalitesi altında ego tatminlerinizi dinlemek zorunda değilim ben sizin. Bugüne kadar yaptığım tüm yorumlarda konu sahibelerini aşağılamadan, varsa ozguvenine saygı duyarak yoksa benlik kavramı olusturmasina yardım edecek dogrultuda yorumlar yaptım, zerrece beklenti icine de girmedim, ama düzen çok farklıymıs meğer yeni görüyorum. Ergen yakıştırmasını bizzat iade ediyorum, söylenecek çok daha güzel şeyler de vardı yalnız musait olmayan bir platform. Kimse cevap vermesin artık, istemiyorum, siz de dahil

Back