- Konu Sahibi unutursamfisilda
Valla hiç öyle bi derdim yok, dur biraz gizem katayım aman yok söyleyeyim gibi. Ne kadar ince noktalara takılıyorsunuz bu mudur yani sizin anlama kapasiteniz? Ben ruhsal durumumdan bahsediyorum, böyle ince şeyleri yakalayıp "önce iyi bi bölüm demiş sonra tus deyip kendini ele vermişsin" deyince noldu yani ne kattı bu size sherlock mu oldunuz? Bakın ben şunu savunuyorum gerçekten yaşamaktan zevk almak istiyorsaniz çok paraya ihtiyacınız olacaktır. Bu benim görüşüm, bunu nasıl bütün doktorlara mâl edersiniz? Ne kininiz ne nefretiniz varmış doktorlara, bi bitmediniz. Gece gece de masallah durmadan yazmissiniz üşenmeyip, yalnız keşke içinde fikir alabileceğim beni düşündüren birkac cümle de kurmuş olsaydınız. Ayrıca şunu da söylemeden gecemeyecegim, biseylere hislenip aglamaniz size özeldir bunu burada yazarak aa ne hassas ne duyarlı dedirtemezsiniz kimseye. Duyarliliksa hiç benimle tartışmayın o konuda. Kibirli diye yargiladiginiz insandan neler çıkar neler, şaşırır kalırsınız. Ugrastirdiniz beni sabah sabah
İyi bir bölümde okuyorum yerine direkt Tip fakültesinde okuyorum diyebilirsiniz.....Ayrıca Tuş dersanelerinin çalışma prensibini ogrenmemize gerek yoktu.Ego tatmini bence....Gurur yapıp ,en yakın arkadaşını arayamayacak kadar da kibirli tutumu ve egolu birisiniz.Valla hiç öyle bi derdim yok, dur biraz gizem katayım aman yok söyleyeyim gibi. Ne kadar ince noktalara takılıyorsunuz bu mudur yani sizin anlama kapasiteniz? Ben ruhsal durumumdan bahsediyorum, böyle ince şeyleri yakalayıp "önce iyi bi bölüm demiş sonra tus deyip kendini ele vermişsin" deyince noldu yani ne kattı bu size sherlock mu oldunuz? Bakın ben şunu savunuyorum gerçekten yaşamaktan zevk almak istiyorsaniz çok paraya ihtiyacınız olacaktır. Bu benim görüşüm, bunu nasıl bütün doktorlara mâl edersiniz? Ne kininiz ne nefretiniz varmış doktorlara, bi bitmediniz. Gece gece de masallah durmadan yazmissiniz üşenmeyip, yalnız keşke içinde fikir alabileceğim beni düşündüren birkac cümle de kurmuş olsaydınız. Ayrıca şunu da söylemeden gecemeyecegim, biseylere hislenip aglamaniz size özeldir bunu burada yazarak aa ne hassas ne duyarlı dedirtemezsiniz kimseye. Duyarliliksa hiç benimle tartışmayın o konuda. Kibirli diye yargiladiginiz insandan neler çıkar neler, şaşırır kalırsınız. Ugrastirdiniz beni sabah sabah
Bunu yanlış anlamayın lütfen yukarıda yazdığım ve şimdi yazdıklarım sizi yermek için benim kendi analizim.
Ayrıca size soru sormuştum ? "Yaşayacağım demissiniz" ne yapınca yaşamış olacaksaniz, veya su an ne yapmıyorsunuz ki yaşamış değilsiniz?