Gerçekten cok kotuyum yardım edin

aaaaaaaa bukadar da olmaz aptal kendini ne zannediyor o gerizekalı bak bu adamdan sana hayır gelmez bırak gitsin ama bırakmadan önce sana tavsiyem ailenden gizli bir kez bile olsa mini çok seksi bir kyafet giy ama çok seksi olsun saçlarını yaptır her zamankinden farklı onu ara npysn bugün buluşalımmı de ve buluştuğunda seni öyle görünce ne diyeceğini şaşıracak ve sen ona bitti diyeceksin seni çekemem ben diyeceksin bunu yapmazsan ezik olacaksın bırak o adam seni mutlu edemez.

Aşk ve sevgi kiyafetle yada parayla ölçülcek bir sey degil .. Bence o zenginlikten ve de yakisikliysa geneli böyle oluypr... Nasil olsa param var yakisikliyim diyip kimseyi umursamiyor.. Senjn yerinde olsam umursamam ve cok fazla ustune dusmem bu olayin.. Ya

Nasıl bir zengilikse yenecek yemeğim dahi hesabını yapıyor artı nasıl bir pintilikse otobüs kullanıyor.Yol ver gitsin arkadaşım sen bunaa hiçbri şeyden önce karakteri oturmamış.Asıl zenginlik paylaşmaktır asıl zenginlik gönlü güzel kalbi güzel olmaktır.

hamburger olayı başlı başına görgüsüzlük..
ama daha çok dikkat etmen gereken şeyler.. 12 ye kadar mesaj atmaması ( sarj olmadı bu devirde çok komik bir bahane )
ikincisi 3 kadar watsupta zaman geçirmesi..
üçüncüsü bodruma gidince konuşmak istememesi..
bence hayatındaki tek kız sen değilsin... dikkat et derim

"ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin" 'de ne demek kardesim? Ay sinirden gülesim geldi....
O kendini ne saniyor? Bu dünya zengin erkeklerle dolu ... Elini sallasan ellisi ...
Kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz ya? Allah askina biraz kendinizi sevin kendinize saygi duyun! Bu ne eziklik! Kendinize gelin ama ... aaaaaaaa "ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin" mismismismis Diyecek birsey bulamiyorum bu cümleye ...

Zengin demişsin bi hamburgerin hesabını yapan adamın dünyaları olsa ne yazar.
İnsanları dış görünüşleriyle yargılayan insanlardan tiksinirim. Yol verin gitsin. Daha iyileri çıkar karşınıza.

Dediğiniz cok mantıklı yapabilirimde bide bu olayların olduğu gün bana bide seneye araba alıcam araba ile alır eve bırakırrım dedı ben de tabı o zamana kadar bırlıkte olursak dedım oda valla sana bağlı sen ayrılmadığın sure ben senden ayrılmam dedı ve bunu her dediğim kız benden ayrıldı dedı. bende güldüm. Bulusunca iltiatlar ediyo sevdığıne emınımde bu sekılde davranısları sınırımı bozuyo of bide 2 gün oldu hala mesaj atmadı sanırım baya sınırlendı yoksa kesın atardı.

Diyecek bişey bulamıyorum herşey ortada,kimbilir aynı anda kaç kişiyi idare ediyor.kaldirmayin kicini su heriflerin.bırak kendi gibi kızlarla yada parası için yaranan kızlarla olsun.

Kesınlıkle katılıyorum :)

Olabilir valla.

Terbiyesız işte ona terbıye öğreticek halim yok ya

Bu insanın seni sevmediğine emin olabilirsin.
Kişi sevince gözüne güzel görünür. Aslında kişi güzel sevmez, sevdiği ona güzel görünür. Yıllar sonra aynı insana bakınca "bunun neresi güzel ya da yakışıklı" diyebiliriz. Bizzat da yaşadım yani. Ünide ilk aşık olduğum insan okulun en yakışıklısı zannederdim. Arkadaşlarım da dalga geçerdi benimle... Ama gel bir de bana sor. Yıllar sonra sıradan bir tip olduğunu anladım. Yani o da seni sevse ayrıntıların hiç bir önemi yok.
Zaten şu şartlar altında ayrılman daha mantıklı değil mi:
hem seni sevmiyor, hem kaba, hem görgüsüz bir ayı.

Üzgünüm ama bence sana çok değer vermiyor, 2 ay az bir süre ölç biç tart seni aşağlamasına izin verme. Kıyafet bilmem ne onlarla olmuyor ki böyle şeyler, seni aşağlaması da hoş değil. Hiç öyle giyimine falan takma dik dur, ezdirme ve özgüvenli davran o zaman peşnden koşan o olur. O özgüven dümdüz beyaz bir penye ile de olur, 2 rimel 1 rujla da..

3'lü combo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…