- 13 Temmuz 2015
- 187
- 174
- 103
- Konu Sahibi aysegguuul
-
Bi doğru düzgün biri cıkmadi karsimiza yanarım yanarim gecirdiğim 2 aya yanarim neyse sagol canim benim güzel tavsiyen icin
Peki seni küçümseyen bu öküzle neden çıkmaya devam ettin. Seviyorum falan deme bu kadar gurursuz olamazsın herhalde2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez
Güven verdi sevgisini hissettim seviyor sandim ama bu davranislari kirdi değistiremem ki bu davranislari.Peki seni küçümseyen bu öküzle neden çıkmaya devam ettin. Seviyorum falan deme bu kadar gurursuz olamazsın herhalde
Madem zengin alsın kendine yeni bir telefon.
Apaçık bahane işte bodruma gidince konuşamam demesi.
Bence yol yakınken şutlamalısın, bu çocuğa asla güvenilmez böyle saçma ilişki mi olur.
konuştuğun çocuk kendini birşey sanan burnu kalkık 5 para etmez birisi. hemen ayrıl hiç yıpratma kendini.. yaş kaç acaba bakmadım yorumlar arasında yazıyorsa ama hele lisede falansan arkana bakmadan kaç bu densizden.2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez
Ama artik nasil biri oldugunu biliyorsunuz! Hicbisey icin gec degil. Kimse vazgecilmez degildir...Böyle biri oldugunu düsünmüyodum bu adam beni sever dedim yani güzel sever değer verir dedim sonu yine hüsran
Ahahahah cok güzeldi bu :))Zengin adamın otobüste işi ne bari taksiye binse ya.
Tabikide Allahdan bulsunAma artik nasil biri oldugunu biliyorsunuz! Hicbisey icin gec degil. Kimse vazgecilmez degildir...
çok güldüm haklısınız valla.Ne demek o ya ben hamburger alayım patatesleri sen ye, burnuna sokarim o patatesleri. Terbiyesiz
Tek kelimeyle harika bir yorumBi tanede geleceginle okulunla ilgili bi derdin olsun...
Derslerin nasil?
Soru cozuyo musun?
Universite sinavi icin hazirlaniyo musun?
Ailen sıkı dindar tutucu hic disari salmiyolar peki bu oglanlarla ne ara bulusuyosun okuldan mi kaciyosun?
Kafan hep biyere takili kalmis kiz arkadaslarinla takil eglen onlarla sohbet et gel git ailen bunlara bisi demez erkek arkadas diye takintilisin o bakti su bunu dedi bu bunu dedi tip tip bakti guldu butun konularini okudum icim sisti...
Kardesim yasindasin kardesimde sinava girdi avcunu yaladi millet tercih yapiyo bizimki hala ayse fatma ekliyo facebooktan....
Sonra basinizi coooook vurcaksiniz taslara.... calis ders calis test coz kardedime sinirliyim sana patladim ama oyle iyiligin icin soyluyorum...
Guzel bi univerdite kazandigini hayal et hedef koy iyi bir isin maasin ozgurlugun olucak hersey senin olucak... coooookkk hakanlar aliler veliler tanirsin once bi kendin ol... hadi kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?