Gerçekten cok kotuyum yardım edin

o zaman sen biraz daha seksi giyin ve havalı davran bak kendimden örnek vereyim benimde böyle zengin sevgilim vardı benim ailem ne mini eteği kısa hiç birşey giymeme izin vermezdi ama ben hep giydim her nezih ortama girdim ayak uydurdum zaten benim yapımda vardı havalı davranmak şimdi o sevgiliyle evliyim kendine güven konuşmaların olgun davranışların olgun olsun sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında

Böyle biri değilim ama. O ne kadar saygısızlık yapsada onun sevıyesıne ınmedım yapim bu.
bu onun seviyesine inmek değil ki canım. ona minnet etmediğni göstermek. durumun çok iyi olmasa bile cebinde paran vardır o para ile yemek alabilirsin kendine Allaha şükür, bunu göster ona. o birşey deyince susup surat asarsan zaten anlamaz neden oldugunu ve sen üzüldüğünle kalırsın.

Bence sana kendini farkli tanitmis zengun falan degil oyle olsaydi iki menu alacak parasi olurdu:)) ayrica telefonunuda otobuste dusurmus arabasi falanda yok anladigim kadariyla:)) zengin zuppelerin altinda spor araba yoksa ben ona zengin demem:)) sizde onu ezikleyin olsun bitsin:)

Zaten o aramadığı mesaj atmadığı surece ben asla bırsey yazmam cunku gercekten sogudum onunla konusmak ısttemıyorrum. Fakat bu duruma kırıldığımı falan bilmediği ıcın onu oynattığımı falan dusunuyodur.

Tabıkıde param varr ama yemeden ıcmedende cekınıyorum onun yanında...

Ben 16 yasındayım o 18

yol ver yolll yazık etme kendıne.ezdırme kendını o kım kı senı kucuk gorebılıyor cok ayıp yaa allahım bu yenı genclık nasıl yetısyor yaa aklım yerınden cıkacak gıbı oluyor....uzatma bıttı gıttı hadı....

Hayır demek istediğim bu değil. Eğer o keyfi geldiğinde mesaj attığında siz cevap verecekseniz hiç durmayın şimdi önce siz atın.

emin misiniz zengin olduğuna gerçi bu cimrilikle olmamakta mümkün değil 5 10 liralık menünün hamburgerini ben yiyim patatesini sen ye hesabını yapıyorsa ayy bir şey diyemiyeceğim rezillik :) bence ezik olan o . Sevgilisini bırak insan arkadaşına bile demez bunu :) çok pis kınadım sevgilinizi. Bence kendini bir şey sanan bir tip :) mutluluktan ziyade dert sıkıntı verir böylesi.Sizi hem küçümsediğini düşünüyorsunuz hem sevdiğini :) ikisi bir arada zor

Tam bir gerizekalı...
millete patates yedirerek zengin olmuş demek ki bu cimriler...
otobüslerde surunmesin paşam çeksin altına bi bmw....
bodruma gidecek para var hödükte ama yeni tel alacak para yok ki dert ediniyo...
tam bir sonradan görme,cimri,egoist ve şapşal.....

Ama gercekten seviyo yani sen benden ayrilmadiğin sürece senden ayrilmam seni kaybetmektenn korkuyorum falann neler neler dedi yani sevdiğini hissettiriyo. Ama neden bu sekilde davraniyo anlamiyorum, gerçi insanlari yargilayan bir tip hep derim ona insanlari yargilama diye. Karakter meselesi iste.

Acincak durumda bir tek buda değil, insanlari yargilayan asagılayan bi tip sadece bana karsi böyle değil yolda bi engelli görse güler kizarim kavga ederiz cünkü hic böyle biri değilim insanlari kirmaktan üzmekten asiri korkarim merhametliyimdir ama o ise tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…