- Konu Sahibi aysegguuul
-
Dediğiniz cok mantıklı yapabilirimde bide bu olayların olduğu gün bana bide seneye araba alıcam araba ile alır eve bırakırrım dedı ben de tabı o zamana kadar bırlıkte olursak dedım oda valla sana bağlı sen ayrılmadığın sure ben senden ayrılmam dedı ve bunu her dediğim kız benden ayrıldı dedı. bende güldüm. Bulusunca iltiatlar ediyo sevdığıne emınımde bu sekılde davranısları sınırımı bozuyo of bide 2 gün oldu hala mesaj atmadı sanırım baya sınırlendı yoksa kesın atardı.
bu onun seviyesine inmek değil ki canım. ona minnet etmediğni göstermek. durumun çok iyi olmasa bile cebinde paran vardır o para ile yemek alabilirsin kendine Allaha şükür, bunu göster ona. o birşey deyince susup surat asarsan zaten anlamaz neden oldugunu ve sen üzüldüğünle kalırsın.Böyle biri değilim ama. O ne kadar saygısızlık yapsada onun sevıyesıne ınmedım yapim bu.
Zaten o aramadığı mesaj atmadığı surece ben asla bırsey yazmam cunku gercekten sogudum onunla konusmak ısttemıyorrum. Fakat bu duruma kırıldığımı falan bilmediği ıcın onu oynattığımı falan dusunuyodur.Bodrum'dan döndükten sonra buluşacaksanız, affedecekseniz , devam edeceksiniz hemen şimdi mesaj atın. Gerek yok mesajsız kalmaya. Arayabilirsiniz, hesap sorabilirsiniz, tlf.yoksa başka şekilde ulaşmasını istersiniz v.s
Ama bu adam hak etmiyor ve üzülerek söylüyorum sizi sevmiyor..
Başarabilirseniz asla tlf.nunu açmayın. Heryerden yasaklayın.
Tabıkıde param varr ama yemeden ıcmedende cekınıyorum onun yanında...bu onun seviyesine inmek değil ki canım. ona minnet etmediğni göstermek. durumun çok iyi olmasa bile cebinde paran vardır o para ile yemek alabilirsin kendine Allaha şükür, bunu göster ona. o birşey deyince susup surat asarsan zaten anlamaz neden oldugunu ve sen üzüldüğünle kalırsın.
Ben 16 yasındayım o 18o zaman sen biraz daha seksi giyin ve havalı davran bak kendimden örnek vereyim benimde böyle zengin sevgilim vardı benim ailem ne mini eteği kısa hiç birşey giymeme izin vermezdi ama ben hep giydim her nezih ortama girdim ayak uydurdum zaten benim yapımda vardı havalı davranmak şimdi o sevgiliyle evliyim kendine güven konuşmaların olgun davranışların olgun olsun sen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında
Ben 16 yasındayım o 18
Ben 16 yasındayım o 18
Hahaha teşekkür ederim :))Minigim sen daha kücüksün. Kiyamam ben sana. Ezdirme o it herife kendini.
daha cok kucuksun sevıyorum demek ıcın erken be guzelım hemde bu adam senin ozguvenının olusmasını engeller tum hayatın bıyunca kendını dogru ıfade edemessınn....Hahaha teşekkür ederim :))
Zaten o aramadığı mesaj atmadığı surece ben asla bırsey yazmam cunku gercekten sogudum onunla konusmak ısttemıyorrum. Fakat bu duruma kırıldığımı falan bilmediği ıcın onu oynattığımı falan dusunuyodur.
Mesaj da atmadi hic üzülsemmi gülsemmi anlamadimKesinlikle bitirrrr !
Ama gercekten seviyo yani sen benden ayrilmadiğin sürece senden ayrilmam seni kaybetmektenn korkuyorum falann neler neler dedi yani sevdiğini hissettiriyo. Ama neden bu sekilde davraniyo anlamiyorum, gerçi insanlari yargilayan bir tip hep derim ona insanlari yargilama diye. Karakter meselesi iste.emin misiniz zengin olduğuna gerçi bu cimrilikle olmamakta mümkün değil5 10 liralık menünün hamburgerini ben yiyim patatesini sen ye hesabını yapıyorsa ayy bir şey diyemiyeceğim rezillik :) bence ezik olan o . Sevgilisini bırak insan arkadaşına bile demez bunu :) çok pis kınadım sevgilinizi. Bence kendini bir şey sanan bir tip :) mutluluktan ziyade dert sıkıntı verir böylesi.Sizi hem küçümsediğini düşünüyorsunuz hem sevdiğini :) ikisi bir arada zor
Acincak durumda bir tek buda değil, insanlari yargilayan asagılayan bi tip sadece bana karsi böyle değil yolda bi engelli görse güler kizarim kavga ederiz cünkü hic böyle biri değilim insanlari kirmaktan üzmekten asiri korkarim merhametliyimdir ama o ise tam tersi.Tam bir gerizekalı...
millete patates yedirerek zengin olmuş demek ki bu cimriler...
otobüslerde surunmesin paşam çeksin altına bi bmw....
bodruma gidecek para var hödükte ama yeni tel alacak para yok ki dert ediniyo...
tam bir sonradan görme,cimri,egoist ve şapşal.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?