• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten cok kotuyum yardım edin

2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez
Peki seni küçümseyen bu öküzle neden çıkmaya devam ettin. Seviyorum falan deme bu kadar gurursuz olamazsın herhalde

Madem zengin alsın kendine yeni bir telefon.
Apaçık bahane işte bodruma gidince konuşamam demesi.
Bence yol yakınken şutlamalısın, bu çocuğa asla güvenilmez böyle saçma ilişki mi olur.

bütün yorumları okudum en doğru yorum bu arkadaşın ki tebrik ederim...
bende bunu diyecektim, bodrumda konuşmamak için güzel bahane bulmuş kendine... akıllı geçinen salaklardan...
ama benim şaşkınlığım oğlana değil, zaten o tipler çok var da, bu hanım kızımız hala bunca şeye rağmen neden katlanıyor... bir ilişki yaşamak bir erkeğin sevgisine layık olmak havalı olmaktan geçmiyor canım kardeşim.. sevgi başka bişey... o adam züppe gibi aşağılıyor seni resmen...
benim bi arkadaşım vardı çok kötüydü durumları, o da sevgilisinden utanırdı acaba beni küçümsermi diye, ama adam gerçekten adam gibi adammış... o kadar alçakgönüllüydü ki,..
mesele zenginlik değil, mesele yürek işi kardeşim.. yol ver gitsin.. yarın evlendiğinizde nolcak sanıyorsun, ilk tartışmanızda başına kakacak şu halleri...

Günlük harcadığı parası iki aylığıma denk gelen tanıdıklarımda oldu ama kendimi hiç bi zaman kötü hissetmedim. Giydiğin kıyafeti duruşun, kaliteni tavırların belirler. Ne kızlar var marka akıyo üstlerinden ama selam vermeye tenezzül etmessin. Sen kendine güvende bırak o seni elde etmeye çalışsın. gerçi çalışmasın, git hamburger ısmarlada sonra ayrıl karnı doysun. Patatesleri sen yeymiş! Terbiyesiz!

2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez
konuştuğun çocuk kendini birşey sanan burnu kalkık 5 para etmez birisi. hemen ayrıl hiç yıpratma kendini.. yaş kaç acaba bakmadım yorumlar arasında yazıyorsa ama hele lisede falansan arkana bakmadan kaç bu densizden.

gereken yorumlar yapilmis zaten

benim eklemek istedigim, sen acaba neden adamin yaninda ezilip büzülüyorsun?
bütün arkadasliklarinda, iliskilerinde hep aklinda bulunsun: sen kendini kücük görürsen karsindakide sana ona göre muamele eder

Zengin adamin otobüse binmeside pek ironik sonra telefonu bozulmuş yenisini alamıyor yazık tatilde telefonsuz kalcak eti kendi yiyor patatesi sevdicegine sunuyor zenginliginden şüphe ettim.
Türk filmlerindeki kötü karakterler gibi.
Bincem üstüne vurcam kirbaci şımarıkliginda.
2 ay iyi tahammül etmissin. Vur tekmeyi.

Bi tanede geleceginle okulunla ilgili bi derdin olsun...

Derslerin nasil?

Soru cozuyo musun?

Universite sinavi icin hazirlaniyo musun?

Ailen sıkı dindar tutucu hic disari salmiyolar peki bu oglanlarla ne ara bulusuyosun okuldan mi kaciyosun?

Kafan hep biyere takili kalmis kiz arkadaslarinla takil eglen onlarla sohbet et gel git ailen bunlara bisi demez erkek arkadas diye takintilisin o bakti su bunu dedi bu bunu dedi tip tip bakti guldu butun konularini okudum icim sisti...

Kardesim yasindasin kardesimde sinava girdi avcunu yaladi millet tercih yapiyo bizimki hala ayse fatma ekliyo facebooktan....

Sonra basinizi coooook vurcaksiniz taslara.... calis ders calis test coz kardedime sinirliyim sana patladim ama oyle iyiligin icin soyluyorum...

Guzel bi univerdite kazandigini hayal et hedef koy iyi bir isin maasin ozgurlugun olucak hersey senin olucak... coooookkk hakanlar aliler veliler tanirsin once bi kendin ol... hadi kardesim

Bi tanede geleceginle okulunla ilgili bi derdin olsun...

Derslerin nasil?

Soru cozuyo musun?

Universite sinavi icin hazirlaniyo musun?

Ailen sıkı dindar tutucu hic disari salmiyolar peki bu oglanlarla ne ara bulusuyosun okuldan mi kaciyosun?

Kafan hep biyere takili kalmis kiz arkadaslarinla takil eglen onlarla sohbet et gel git ailen bunlara bisi demez erkek arkadas diye takintilisin o bakti su bunu dedi bu bunu dedi tip tip bakti guldu butun konularini okudum icim sisti...

Kardesim yasindasin kardesimde sinava girdi avcunu yaladi millet tercih yapiyo bizimki hala ayse fatma ekliyo facebooktan....

Sonra basinizi coooook vurcaksiniz taslara.... calis ders calis test coz kardedime sinirliyim sana patladim ama oyle iyiligin icin soyluyorum...

Guzel bi univerdite kazandigini hayal et hedef koy iyi bir isin maasin ozgurlugun olucak hersey senin olucak... coooookkk hakanlar aliler veliler tanirsin once bi kendin ol... hadi kardesim
Tek kelimeyle harika bir yorum:KK50:

keşke öyle patates hamburger paylaşmak için gerilme ben ısmarlayım deseydin..
senin zaten paran yok bende sana ne vakit ne de para harcarım demiş benim bakış açıma göre
vur kıçına tekmeyi illa erkek arkadaşın olması gerekmez önceliklerini değiştir

Canım bu gider başkası gelir. Sen önce kendini sev, kendine güven. İnan özgüven tüm güzelliklerden, paradan, mevkiden daha etkili. Sağlam karakterli kadınlara yaklaşmaya cesaret bile edemez böyle tipler, sen de yalnızca düzgün karakterli adamlarla muhattap olursun

Back