• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten cok kotuyum yardım edin

gittinizmi peki hamburgerciye gerçekten patatesleri sen mi yedin?
hamburgerden önce bodrumda konuşamıcaz demesi. su zamanda hiç kimse telefonsuz iki dakka duramaz.

Üzgünüm ama bence sana çok değer vermiyor, 2 ay az bir süre ölç biç tart seni aşağlamasına izin verme. Kıyafet bilmem ne onlarla olmuyor ki böyle şeyler, seni aşağlaması da hoş değil. Hiç öyle giyimine falan takma dik dur, ezdirme ve özgüvenli davran o zaman peşnden koşan o olur. O özgüven dümdüz beyaz bir penye ile de olur, 2 rimel 1 rujla da..
Şuana kadar birlikte olduğu kızlarr hem açık saçık havalı kızlar olunca tabi, fiziğim yüzüm gayet güzel bı rujla bile dikkatt ceken bırrıyım acık sacık da gıyınmem kusura bakmasın onun ıcın değişemem

gittinizmi peki hamburgerciye gerçekten patatesleri sen mi yedin?
hamburgerden önce bodrumda konuşamıcaz demesi. su zamanda hiç kimse telefonsuz iki dakka duramaz.
Yok artık hic yermıyım yok ıstemıyorum bırsey ben gıttıktten sonra kendın gıder yerrsın dedım. bide ttwittttera herkese hak ettiği değer yazmış anlamadım ben bu kisiyi valla.

Şuana kadar birlikte olduğu kızlarr hem açık saçık havalı kızlar olunca tabi, fiziğim yüzüm gayet güzel bı rujla bile dikkatt ceken bırrıyım acık sacık da gıyınmem kusura bakmasın onun ıcın değişemem
Ya olay açık saçık giyinmek değil. Ben açığım ama açık saçık saçma da giyinmem. Yerine göre bu mini de olur kot da şort da marka da markasız da hiç farketmez. Çevremde de birçok insan var kapalı, açık, süslü, dümdüz demek istediğim biri sana değer veriyorsa senin giydiğinin markasını, tipini görmez. Hareketleri gösteriyor ki vermiyor, yeterince sevmiyor. Sen özgüvenini yüksek tut, giydiğinin giymediğinin önemi yok. Zaten kimse için bırak açık giyinmeyi, ruju kolonya bile sürme. Seven olduğun gibi sever. ;)

Bu cocuk seni sevmiyor. Abla nasihati dinle. Birak gitsin, birlikte oldukca üzülürsün.

Simdi asagidaki sorularima evet veya hayir diyerek sen kendin hesapla:

Sevgi = Sevdigi insani kücük görmek mi?
Sevgi = Kendine ismarladigi yemekten sevgilisine ismarlamamak mi?
Sevgi = Sevdigine yalan söylemek mi? (whatssap'da gece 3e kadar takilmasi, bodruma gidince görüsemeyiz demesi)

Ya olay açık saçık giyinmek değil. Ben açığım ama açık saçık saçma da giyinmem. Yerine göre bu mini de olur kot da şort da marka da markasız da hiç farketmez. Çevremde de birçok insan var kapalı, açık, süslü, dümdüz demek istediğim biri sana değer veriyorsa senin giydiğinin markasını, tipini görmez. Hareketleri gösteriyor ki vermiyor, yeterince sevmiyor. Sen özgüvenini yüksek tut, giydiğinin giymediğinin önemi yok. Zaten kimse için bırak açık giyinmeyi, ruju kolonya bile sürme. Seven olduğun gibi sever. :KK66:
Aynen haklısınız iyi oldu ama ya herseyde bı hayır vardır.

Bu cocuk seni sevmiyor. Abla nasihati dinle. Birak gitsin, birlikte oldukca üzülürsün.

Simdi asagidaki sorularima evet veya hayir diyerek sen kendin hesapla:

Sevgi = Sevdigi insani kücük görmek mi?
Sevgi = Kendine ismarladigi yemekten sevgilisine ismarlamamak mi?
Sevgi = Sevdigine yalan söylemek mi? (whatssap'da gece 3e kadar takilmasi, bodruma gidince görüsemeyiz demesi)
Ne güzel dedınız öyle haklısınız. İnsan inandıkları şeyin yalanlardan ıbaret olduğunu görünce üzülüyor sadece..

böyle bi adamla değerli vaktini ziyan etme.
ne demek o hamburger yiyecekmişte sen patateslerini yiyecekmişsin.
sana sen olduğun için değer veren bi adamla ol.
ne giydiğinle yada nasıl olduğunla ilgilenen bi adamla değil..

2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez

sen bozulup tavır yapınca neye tavır yaptıgını anlamamıştır kapris yapıyo demiştir. onun düşüncesizliğini yüzüne vursaydın. mesela patatesleri sen ye deyince. yok ben kendime full menü alıcam sen kendi yemeğinin hepsini yiyebilirsin deseydin anlardı belki

Ne o mesaj attı ne de ben.

Bodrum'dan döndükten sonra buluşacaksanız, affedecekseniz , devam edeceksiniz hemen şimdi mesaj atın. Gerek yok mesajsız kalmaya. Arayabilirsiniz, hesap sorabilirsiniz, tlf.yoksa başka şekilde ulaşmasını istersiniz v.s

Ama bu adam hak etmiyor ve üzülerek söylüyorum sizi sevmiyor..

Başarabilirseniz asla tlf.nunu açmayın. Heryerden yasaklayın.

Ne güzel dedınız öyle haklısınız. İnsan inandıkları şeyin yalanlardan ıbaret olduğunu görünce üzülüyor sadece..
Yalana inanmaya devam edersen üzülürsün. Üzülme. Cok afedersin ama zengin züppenin teki. Sen olayin icindesin, duygularinla hareket ediyorsun, ama Allah akil vermis insana. Duygularini bir kenara at. Seven adam öyle yapmaz. Gönül eglendiriyor besbelli. Izin verme lütfen, kendini bir halt zannetmesin. Senden sIkIldim de, kafa yapilarimiz cok farkli, tarzim degilsin diye bir mesaj at bakim gercek yüzü nasil ortaya cikiyor. Sevgi emek ister canim, sevgi öyle öküzlükle olmaz, seni patatese layik gören bir hayvandan ne bekleyebilirsin ki? Cok terbiyesiz bir herif, uzak dur yanarsin. Aman diyim. Rabbim kalbine göre baska birini versin sana, hayatta tek adam (!) o degil.

böyle bi adamla değerli vaktini ziyan etme.
ne demek o hamburger yiyecekmişte sen patateslerini yiyecekmişsin.
sana sen olduğun için değer veren bi adamla ol.
ne giydiğinle yada nasıl olduğunla ilgilenen bi adamla değil..
Benı kendınden kucuk gördü ama oysa maddi durumumuzda iyi yani normal onun yanında yeme ıcmeden de asırı cekınıyorum ama dediğine bakarr mısınız. Ayip etti..

sen bozulup tavır yapınca neye tavır yaptıgını anlamamıştır kapris yapıyo demiştir. onun düşüncesizliğini yüzüne vursaydın. mesela patatesleri sen ye deyince. yok ben kendime full menü alıcam sen kendi yemeğinin hepsini yiyebilirsin deseydin anlardı belki
Böyle biri değilim ama. O ne kadar saygısızlık yapsada onun sevıyesıne ınmedım yapim bu.

Back