Gerçekten cok kotuyum yardım edin

gittinizmi peki hamburgerciye gerçekten patatesleri sen mi yedin?
hamburgerden önce bodrumda konuşamıcaz demesi. su zamanda hiç kimse telefonsuz iki dakka duramaz.

Şuana kadar birlikte olduğu kızlarr hem açık saçık havalı kızlar olunca tabi, fiziğim yüzüm gayet güzel bı rujla bile dikkatt ceken bırrıyım acık sacık da gıyınmem kusura bakmasın onun ıcın değişemem

gittinizmi peki hamburgerciye gerçekten patatesleri sen mi yedin?
hamburgerden önce bodrumda konuşamıcaz demesi. su zamanda hiç kimse telefonsuz iki dakka duramaz.
Yok artık hic yermıyım yok ıstemıyorum bırsey ben gıttıktten sonra kendın gıder yerrsın dedım. bide ttwittttera herkese hak ettiği değer yazmış anlamadım ben bu kisiyi valla.

Ya olay açık saçık giyinmek değil. Ben açığım ama açık saçık saçma da giyinmem. Yerine göre bu mini de olur kot da şort da marka da markasız da hiç farketmez. Çevremde de birçok insan var kapalı, açık, süslü, dümdüz demek istediğim biri sana değer veriyorsa senin giydiğinin markasını, tipini görmez. Hareketleri gösteriyor ki vermiyor, yeterince sevmiyor. Sen özgüvenini yüksek tut, giydiğinin giymediğinin önemi yok. Zaten kimse için bırak açık giyinmeyi, ruju kolonya bile sürme. Seven olduğun gibi sever.

Bu cocuk seni sevmiyor. Abla nasihati dinle. Birak gitsin, birlikte oldukca üzülürsün.

Simdi asagidaki sorularima evet veya hayir diyerek sen kendin hesapla:

Sevgi = Sevdigi insani kücük görmek mi?
Sevgi = Kendine ismarladigi yemekten sevgilisine ismarlamamak mi?
Sevgi = Sevdigine yalan söylemek mi? (whatssap'da gece 3e kadar takilmasi, bodruma gidince görüsemeyiz demesi)

Aynen haklısınız iyi oldu ama ya herseyde bı hayır vardır.

Ne güzel dedınız öyle haklısınız. İnsan inandıkları şeyin yalanlardan ıbaret olduğunu görünce üzülüyor sadece..

böyle bi adamla değerli vaktini ziyan etme.
ne demek o hamburger yiyecekmişte sen patateslerini yiyecekmişsin.
sana sen olduğun için değer veren bi adamla ol.
ne giydiğinle yada nasıl olduğunla ilgilenen bi adamla değil..

sen bozulup tavır yapınca neye tavır yaptıgını anlamamıştır kapris yapıyo demiştir. onun düşüncesizliğini yüzüne vursaydın. mesela patatesleri sen ye deyince. yok ben kendime full menü alıcam sen kendi yemeğinin hepsini yiyebilirsin deseydin anlardı belki

Ne o mesaj attı ne de ben.

Bodrum'dan döndükten sonra buluşacaksanız, affedecekseniz , devam edeceksiniz hemen şimdi mesaj atın. Gerek yok mesajsız kalmaya. Arayabilirsiniz, hesap sorabilirsiniz, tlf.yoksa başka şekilde ulaşmasını istersiniz v.s

Ama bu adam hak etmiyor ve üzülerek söylüyorum sizi sevmiyor..

Başarabilirseniz asla tlf.nunu açmayın. Heryerden yasaklayın.

Ne güzel dedınız öyle haklısınız. İnsan inandıkları şeyin yalanlardan ıbaret olduğunu görünce üzülüyor sadece..
Yalana inanmaya devam edersen üzülürsün. Üzülme. Cok afedersin ama zengin züppenin teki. Sen olayin icindesin, duygularinla hareket ediyorsun, ama Allah akil vermis insana. Duygularini bir kenara at. Seven adam öyle yapmaz. Gönül eglendiriyor besbelli. Izin verme lütfen, kendini bir halt zannetmesin. Senden sIkIldim de, kafa yapilarimiz cok farkli, tarzim degilsin diye bir mesaj at bakim gercek yüzü nasil ortaya cikiyor. Sevgi emek ister canim, sevgi öyle öküzlükle olmaz, seni patatese layik gören bir hayvandan ne bekleyebilirsin ki? Cok terbiyesiz bir herif, uzak dur yanarsin. Aman diyim. Rabbim kalbine göre baska birini versin sana, hayatta tek adam (!) o degil.

Benı kendınden kucuk gördü ama oysa maddi durumumuzda iyi yani normal onun yanında yeme ıcmeden de asırı cekınıyorum ama dediğine bakarr mısınız. Ayip etti..

Böyle biri değilim ama. O ne kadar saygısızlık yapsada onun sevıyesıne ınmedım yapim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…