Gerçekten cok kotuyum yardım edin

Bak şu dakikadan sonra sevgilin olacak zihinsel engellinin hiç şansı yok bana göre...
bir daha değil yüzüne bakmak,adını anarsan senin de ondan farkın kalmaz benim gözümde....

O kadar zenginki eve taksiyle değil otobüsle gidiyor bir, yemek parasını kendine dert ediyor resmen iki, bilmemnereye giderken yeni telefon almak yerine bozuk olduğundan görüşemicez diyo buda üç.Kimin dilinde en çok ne varsa,o kişide o yoktur tatlım.Ha ama zaten bu konuda önemli olan hiç bişey bu saydıklarım değil.Bence olması gereken ayrılık.Kesinlikle bu çocuktan ayrılmalısın.Herkes haddini bilsin.Hırçınlık güzeldir,biraz hırçın ol.

Of tatlım ya...
sen daha 16 sın..muhtemel sevgilin de öyle...
biz o yaşlardayken oglanlar kim uzağa tukurecek yarışması yapıyorlardı..o kadar cocuktular yani...
Önceki konularına baktım şimdi hep sevgili hep sevgili...ailenden sikayetcisin ki bunu da abattigini düşünüyorum..arkadaşlarımla çıkamıyorum demişsin ama ailen bodruma tatile bile izin vermiş..
Tam tipik ergen davranışı bunlar...lütfen hayatındaki önceliği derslerin olsun

buraya kadar olan sayfaları okudum canım yaşın gerçekten çok küçük daha önüne neler kimler çıkcak bu güzel yaşlarını bununla heba etme eğer bu çocukla daha çok vakit kaybedersen gerçekten kişilik bozukluğu yaşayacaksın kendini her ortamda kötü hissedeceksin ama gerçekten seviyor diyorsun ya sevgi öyle olmaz canım yok senden ayrılamam kıyamam dayanamam kaybetmekten korkuyorum bunları söylemesiyle sevgi hissetme bunlar değil sevgi insan sevdiği bir insanı kusursuz görür aşkın gözü kördür eksiği varsa görmezden gelirsin hele ki karşındakş bayansa yok giyim şöyle böyle yok ben hamburger yiyeyim sen patates ben olsam onu bunu bırakta fiyatın neyse vereyim sesini kes sen çok olmaya başladın der döner arkamı giderdim .
ondan başka erkek mi yok?
ona muhtaç mısın?
seni çok mu seviyor?
buradaki herkes yanılıyor olamaz dinle sen bizi

Tabiki derslerimle de ilgileniyorum ama sonucta bizde hoslaniyoruz birbirimizden bu arada onun yasi 18. Ergenlikte haklısınız belki ama şuan konu bu değil ki tesekkürler yinede.

Teşekkür ederim hepinize sağolun, zaten şu saatten sonra muhattap bile olmam onunla.

Tabiki derslerimle de ilgileniyorum ama sonucta bizde hoslaniyoruz birbirimizden bu arada onun yasi 18. Ergenlikte haklısınız belki ama şuan konu bu değil ki tesekkürler yinede.
Oncelikle o senden hoşlanmıyor bunu iyi gör...hayatımda duymadım ben hamburgeri yiyeyim sen de Patatesi yersin diye birşey..hoşlanıyor olsaydı ikisini de paylaşmayı tercih ederdi...e bide zengin diyosun alamadi mı sana bi hamburger?

Otobuse binen, 2 hamburger alamayan, bozuk telefonunu yaptiramayan o zengin cücüğü önce kizlarla bulusurken babasindan harçlık almayi biraksin, kendi parasini kazansin, onunla hava atsin, daha kendi yiyemedigi baba parasiyla mi artistleniyor

Sevdigini lafla degil, yaptiklariyla hissettirsin. Lafla sevgi olmaz

Vur tekmeyiii 2 ayda 2 hamburgerin lafını yapan 2 yılda nelerin lafını yapar zengin ama görgüsüz ve düşüncesiz olcağına fakir ama görgülü düşünceli olmalı adam dediğin

Arkadaşlara katılıyorum ek olarakta şunu söylemek istiyorum hani yazmışsın ya mesajlaşırken yada teldeyken sorun olmuyor dışarı çıkınca küçümsüyor falan belkide cevresindekilere peşinden koşuyormuşsun havası vermek içindir bulunmaz hint kumaşı sanıyordur kendini bence terkedilmeden terk et sonu belli zaten

sen bu çoçuğu sevmiyorsun . hem davranışarından soğudugunu söylüyorsun hemde sevdiğini? böyle davranışlı hödük sevilmez

sevği:insanların davranışlarındadır,hoşgörüsünde ,hayata bakışında ,ahlakındadır,yaptıklarıyla yaşadıkları orantılı olandadı
parasında , kıyafetlerinde degildir

[QUOehralar3, post: 41775539, member: 602609"]2 aydir birlikte olduğum sevgilim var kendisi zengin ailesinin maddi durumu iyi, bizim cok iyi olmasa bile cok sükür idare ediyoruz. Ailem giyimime herseyime karisir bu yüzden acik sacik havalı bi kiz değilim. Kendisi genelde havalı maddi durumu iyi olan kizlarla çıkmış her neyse sevgilim beni seviyor değer veriyor mesajlasip veya aradiğinda sorunumuz olmuyor. Fakat buluşunca beni çok küçümsüyor kıyafetlerimle olsun falan anlıyorum bunu, kendisi bakımlı güzel giyenen, bende bakımlıyım yanlıs anlasılmasın ama hani eteklerle elbiselerle süslenip havalı bi kiz değilim.. Dün buluştuk bana yemek yiyelim ben hamburger söylerim sende patatesleri yersin dedi ve bunu ciddi sekilde soyledı gülerek de değil o an cok kırıldım ve belli etmemeye calistim yok istemiyorum birsey dedim. Ben bana yemek ismarlasin falan derdinde değilim veya benim icin para harcasın yanlıs anlamayin bu tavri beni gercekten cok kirip incitti. Yanimda paramda var hani ona muhtaç değilim asla ama utancimdan genelde birsey yiyemem yaninda yüzüne bile uzun uzun bakmaya cekinen biriiyim asiri utangacim iste yapi meselesi bide 2 aydir birlikteyiz. Neyse eve gidince mesaj at dedi bende ben niye atiyorum sen at dedim hangimiz eve ilk gidince atsin dedi ben geldin mi eve diye mesaj attim gece 12 de cevap verdi telefonumun şarji bozuldu baska bi aletle sarj ettim suan dedi bende hım anladim dedim oda otobüste düstü herhalde ondan olabilirmi dedi sanmiyorum dedim yaptirmam lazim bodruma gidince senle konusamayiz dedi bende yapcak birsey yok konusmayiz o zaman dedim of yattim ben iyi geceler dedi iyi geceler dedim fakat çıkmadı o an hala gece 3'e kadar whatsappdaydi. Bana o sekilde davrandiğindan sogudum ondan ve bu sekilde soguk davrandim mesajlarda normalde her zaman arar mesaj atardi bugun hic atmadi. Kendimi onun yaninda ezik hissediyorum. Güzel kizim fakat bana bu sekilde davraninca gercekten üzülüyorum kiriliyorum ama asla belli etmemeye calisiyorum. Ben simdi bu durumda ne yapmaliyim gercekten kafam cok karisik bu ilk defa da olmadi ki daha oncede kucumsedi kiyafetimle bu sefer. Bu davranislarindan dolayi sevgisinden ve karakterinden süphe edip sogudum gibi ama seviyorum baya nolur yardim edin cok caresizim ha bu arada otobüste düstü herhalde diyince yalan soylediğide belli gece 12'ye kadar disadaymis gercekten düşse herhalde demez[/QUOTE]
Ben gurur yaparım hiç hoş değil bir çok eekek arkadaşım oldu böle bir hareket görmedim görsem çok yadırgarım ve ayrılırım

Sana bunu durumdur
Sana bunu düşündürdugu için ezik olan o yerinde olsam çoktan ayrılmıştım bile ki böyle şeylerin şakasından bile hoşlanmam sende ben kebap söyliyim kendime sende kemikleri ye deseydin

Bugün hamburger alayım patatesin sen ye diyen kişi yarın kimbilir neler der. Tamam sevgi iyidir hoştur ama hakaretleri hafifletmez. 2 aylık bir ilişkide bu kadar cüretkat davranıp sizi eziyorsa 1 yıl sonra arkadaşlarıyla buluşacağı zaman sen gelme der 2 yıl sonra ailesine sokmak istemez. Bu böyle uzar gider. Çok seçeneğiniz yok aslında. Ya ilişkinizi sürdürür aşağılanmaya alışırsınız ya da ilişkiyi bitirir 3-5 ay üzülür sonra da kendi yolunuza bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…